Valutata 1 stelle su 5

Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge bo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ze luisterde oprecht naar waarom ik de invalidekaart nodig had, en hielpen mij enorm. Ik ben ze zeer dankbaar, en ga heel veel gebruik maken van de kaart. Want ook als je invalide bent door een niet z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring, ik had een vraag per mail gestuurd en kreeg een reply dat ik binnen 48 uur een antwoord zou krijgen maar mijn mail werd binnen 2 uur, buiten kantooruren beantwoord en het probleem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per disabili

Scritti dall'azienda

Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

De kaart was bijna een week vertraagd…

De kaart was bijna een week vertraagd door toedoen van PostNL. Ik dacht dat hij niet meer kwam, was kwijtgeraakt in de post. Ik mailde dat ik naar een oplossing zocht. Toen kwam de kaart alsnog. Ik kreeg een aardige reactie van invalidenkaart. Bovendien waren ze snel in toezending (zag ik in de PostNL-app) en met hun e-mail reactie.

14 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk…

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk personeel en reageren snel en met een oplossing

29 agosto 2023

Beste heer/mevrouw den Burck,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het belangrijk dat u altijd snel wordt geholpen met eventuele vragen of problemen. Als u in de toekomst nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@invalidenkaart.nl

Valutata 5 stelle su 5

Ik kon het makkelijk in het buitenland…

Ik kon het makkelijk in het buitenland inzetten bij bezoek van een aquapark.

23 agosto 2023

Beste Jana,

Goed om te horen dat u de kaart heeft kunnen gebruiken tijdens uw bezoek aan een waterpark. Bedankt voor uw review en een fijne dag toegewenst.

Snel binnen

We hadden de invalidenkaart snel binnen. Helaas kwamen we achter het bestaan net voor onze vakantie, dus we hebben hem daar niet kunnen gebruiken.
Maar dat gaan we snel wel doen!

20 luglio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Op Kos ging ik een tuin in met alleen…

Op Kos ging ik een tuin in met alleen maar trappen bleek,ik liet.de kaart ging en kreeg studenten korting,mocht gratis binnen.daar ik er weinig.oon was dat best fijn.ik kan 't nog niet aan mezelf de echte "stempel te geven"dus voor ju een mooie oplossing zo

28 luglio 2023

Gebruikt in België

Ik heb de kaart gebruikt in België. Korting gekregen op toegangskaarten, gratis mogen parkeren waar ik normaal had moeten betalen en ik mocht een begeleider gratis meenemen in de Japanse tuin in Hasselt.

14 agosto 2023

Goedendag,

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u de Invalidenkaart al heeft kunnen gebruiken deze zomer. Wij wensen u nog veel gebruiksgemak toe met uw kaart.

Valutata 5 stelle su 5

Wordt meegedacht met de klant en er…

Wordt meegedacht met de klant en er wordt een passende oplossing gevonden.

26 luglio 2023

Beste mevrouw Slegers,

Goed om te horen dat u tot een passende oplossing bent gekomen. Als u in de toekomst vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice.

Invalidenkaart.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più