Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... Leggi di più
Ze luisterde oprecht naar waarom ik de invalidekaart nodig had, en hielpen mij enorm. Ik ben ze zeer dankbaar, en ga heel veel gebruik maken van de kaart. Want ook als je invalide bent door een niet z... Leggi di più
Hele fijne ervaring, ik had een vraag per mail gestuurd en kreeg een reply dat ik binnen 48 uur een antwoord zou krijgen maar mijn mail werd binnen 2 uur, buiten kantooruren beantwoord en het probleem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
Thurledeweg 125 - Postbus 8545, 3044ER, Rotterdam, Paesi Bassi
- klantenservice@invalidenkaart.nl
- invalidenkaart.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Dit lijkt echt maar is totaal nep
Dit lijkt echt maar is totaal nep. Er zit geen officiele organisatie achter. Niet te achterhalen waar en van van wie dit bedrijf is of wat voor bedrijf dit is. Trap er niet in!!
Reviews zijn ook nep
Dit is oplichting
Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge boetes (die ze niet mogen geven) en sturen ze sommige incasso bureaus..
WIJ ZIJN OPZOEK NAAR TELEFOONNUMMERS EN NOG LIEVER EEN ADRES VAN DEZE INVALIDEKAART.NL
HEEFT IEMAND DEZE VOOR ONS? Wij zijn dit zogenaamde dreigende bedrijf namelijk helemaal zat..! Kan iemand ons hieraan helpen?
Meedenken Ze hebben meegedacht om t gevraagde te…
Ze hebben meegedacht om t gevraagde te bewerkstelligen.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Kaart heeft totaal geen meerwaarde in het dagelijkse leven en bevat alleen via een QR code een linkje naar een zeer amateuristiche site met wat nietszeggende uitleg.
Verplichte automatische verlenging bij aanmelden, waarvoor je zelf aktie moet ondernemen om uit te zetten. Wanneer je dit niet doet een heel goede om de factuur te laten storneren, inclusief dreigementen met juridische/ incasso procedures.
Niet intrappen! Het is dat ik 1 ster moet geven, maar -5 zou relevanter zijn voor deze maffia praktijken.
Teveel voor niks
Met of zonder kaart maakt voor mij geen verschil in het dagelijks leven. Het geeft mij geen voordelen. Maar daarvoor dien ik elke jaar opnieuw €20 te betalen. Naam lijkt teveel op GPK waardoor ik op het verkeerde been ben gezet. Die kaart is wel serieus te nemen en bied wel veel voordelen. Helaas ben ik in zee gegaan met dit bedrijf. Mailcontact moeizaam. Vele adressen worden niet beantwoord. Vreemd bedrijf. Totaal niet over te spreken.
Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verandering in vanuit de overheid. Tussentijd dat invalidenkaart.nl dit doet is echt geweldig. Heel veel personen met beperkingen kunnen nu met de kaart iets laten zien i.p.v. alleen een GPK.
Ik heb een invalidenkaart ontvangen
Ik heb een invalidenkaart ontvangen, zonder deze besteld te hebben. Op e-mails wordt niet gereageerd en nu heb ik een incassobureau aan mijn broek hangen. Bijzonder bedrijf… Mijn advies is: niet bestellen hier.
Klasse!
Uitstekend oplossingsgericht!
Vriendelijke klantenservice
Buitengewoon goed!
Buiten gewoon goed geholpen en meegedacht! Super!
Mijn vragen werden goed beantwoord
Mijn vragen werden goed beantwoord. De levering was eerst wat vertraagd, maar werd daarna snel opgelost.
Snelle reactie!
Begripvol met persoonlijke situatie en snelle afhandeling.
Snel gereageerd en mijn vraag heel…
Snel gereageerd en mijn vraag heel netjes afgehandeld. Pluim voor kantenservice.
Beware, you can't cancel the card.
My partner applied for this invalid card thinking it was a parking card. When I looked into it, it was obviously not as anyone can apply disabled or not as there are no checks made. Making the card meaningless. As I am English and my partner is Dutch, her brother sent a letter cancelling the card. This was after they sent bailiffs round to collect payment. Now a year later they have sent another card with an invoice! I then contacted them via their website to cancel the card again and have not yet had a reply except for a standard acknowledgement that they received our communication. I don't know what more I can do about this situation other than keep,paying them for this worthless piece of plastic or wait for the bailiffs again which cost her €40.

Risposta di Invalidenkaart
super
ik ben geweldig geholpen. mijn naam is gewijzigd en de kosten van een vernieuwde pas is voor mij vergoed. hartstikke bedankt!
Snel en behulpzaam
Snelle reactie vanuit hun klantenservice op mijn vraag!
SNEL EN CORRECT GEHANDELD/
IK KREEG DIRECT ANTWOORD OP
IK KREEG DIRECT ANTWOORD OP
MIJN VRAGEN. ERG ACCURAAT.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.