1. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  4. Igienista dentale
  5. Dentista
  6. Dentista pediatrico

Informazioni su Dental365 Spoed Tandarts

Spoed Tandarts Dental 365 | De Spoed Tandarts Die Altijd Open Is.

Amsterdam | Den Haag | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda

Heeft u een tandarts spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts? Iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft, is welkom bij ons!

Dental365 is Dé Spoed Tandarts in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een spoed tandarts dienst aan te bieden. Landelijk zien we vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben. Toch zijn zij niet altijd geopend voor alle tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7! Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood treedt Dental365 op als de spoed tandarts service.

Met spoed een tandarts nodig? Zelfde dag afspraak van 08:00 tot 23:00 uur. Bel spoed tandarts Dental365 op ☎ +31 85 01 89 429

====ENGLISH====

Emergency Dentist Dental 365 | The Emergency Dentist Who Is Always Open.

Amsterdam | The Hague | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda

Do you have a dental emergency? No matter if you do have a regular dentist or not? Everyone who needs a dentist urgently is welcome to come to us!

Dental365 is the No1 emergency dentist in the Netherlands with clinics in Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht, Dordrecht and Gouda. We are unique because we are always open. As a dental practice you need to offer an emergency dentist service. Nationwide we see many dental practices that do have an emergency service. Yet they are not always open for all dental emergencies. Certainly not 24/7! To still be able to help everyone in case of emergency, Dental365 acts as the emergency dentist service.

Need a dentist urgently? Same day appointment from 08:00 to 23:00. Call emergency dentist Dental365 at ☎ +31 85 01 89 429

3,7

Nella media

Solitamente risponde entro 2 settimane

Servizio efficiente

Servizio efficiente. Pronto soccorso dentistico, ho chiamato la domenica mattina alle 8 e ho ottenuto un appuntamento alle 11. Il personale molto cordiale, l’odontoiatra amichevole e gentile mi ha messo a mio agio. Mi hanno salvato la vacanza… intervento (estrazione di un molare) eseguito in modo professionale con radiografia prima e dopo e trattamento dell’accesso gengivale. Il giorno stesso stavo già meglio.

22 agosto 2022
Mostra le recensioni in tutte le lingue. (753 recensioni)