Intereno Keukenrenovatie Recensioni 1.433

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie. Duidelijke afspraken. Vlotte afhandeling. Het resultaat is verbluffend. De medewerker die alles geinstaleerd heeft, was duidelijk hoe hij het e.e.a. zou uitvoeren. Zeer vriende... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De mannen kwamen mooi op tijd werkten netjes, waren op tijd klaar, de kwaliteit is prima. Enig (klein) minpuntje was nadat ze klaar waren ik zelf nog aan moest geven dat er een paar kastjes niet helem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles was gewoon perfect. De eerste die kwam had alle tijd en dacht heel goed mee . Daar waren we al heel blij mee. De tweede had alles zo perfekt gemeten. Dat de mannen de pefekt passende deurtjes ,o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De installatie van het nieuwe aanrechtblad, spoelbak, apparatuur en frontjes is naar verwachting uitgevoerd. Er is nog wel wat afstelwerk dat moet worden gedaan dat aanvankelijk niet is opgemerkt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Intereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Alle communicatie en telefoontjes zijn…

Alle communicatie en telefoontjes zijn steeds op een correcte manier uitgevoerd door de medewerkers.
Ook de uitvoering van de keukenrenovatie zelf zijn goed uitgevoerd op een kleinigheid na maar dat kon ik zelf eenvoudig oplossen.
Ook de financiële aanpassingen zijn goed uitgevoerd.

8 luglio 2025

Beste meneer Lamain,

ontzettend bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen!

Ze doen wat ze beloven

Goede en heldere informatie, goed advies, keurige plaatsing binnen een dag, probleemoplossend en top service!

22 luglio 2025

Beste mevrouw van der Groef,

Bedankt voor de mooie feedback. Fijn om te horen dat u volledig tevreden bent. Veel plezier van uw gerenoveerde keuken gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Het kennismakingsgesprek was heel leuk…

Het kennismakingsgesprek was heel leuk en duidelijk en daarom ook gelijk voor Interenco gekozen.
Afspraken duidelijk en ook nagekomen.
De plaatsing op de dag zelf door een zeer ervaren en vriendelijke man en binnen een ochtend klaar en goed!
Top ! zeer tevreden

21 luglio 2025

Beste mevrouw Boon,

Ontzettend bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen!

Alles perfect geregeld

24 giugno 2025

Beste Bert,

Ontzettend bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw vernieuwde keuken gewenst!

Valutata 3 stelle su 5

De keukendeuren zijn mooi maar de…

De keukendeuren zijn mooi maar de eerste contact duurde te lang zeker 3 mnd voordat het werk werd ingemeten en daarna nogmaals 3 mnd op het wachten erop.

2 settembre 2025

Beste mevrouw Mavi,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de keukendeuren. Tegelijk begrijpen we uw teleurstelling over de lange doorlooptijd. Doorlooptijden kunnen soms oplopen, maar in uw geval heeft het helaas onnodig lang geduurd en daar bieden wij onze excuses voor aan.

We waarderen uw geduld en feedback, want daarmee kunnen we onze service verder verbeteren.

Het team van Intereno

Er ging veel mis

Er ging veel mis, al bij de installatie en inbouw. Spullen vergeten, apparatuur dat niet functioneerde. Vervolgens lang wachten, afspraken werden niet nagekomen, tot op heden is de keuken nog steeds niet klaar. Ook geen enkele tegemoetkoming gehad voor alles wat er is misgegaan.

11 giugno 2025

Beste meneer Wellink,

Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat de installatie en oplevering van uw keuken niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten. Dat spijt ons oprecht.

Ten tijde van het schrijven van uw review stond er een serviceafspraak gepland, en deze heeft inmiddels ook plaatsgevonden. Tijdens dit bezoek zijn de resterende punten verholpen en is de keuken volledig afgerond.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken en hopen dat u er, ondanks de eerdere ongemakken, volop van kunt genieten.

Valutata 1 stelle su 5

Vandaag tevergeefs op adviseur zitten…

Vandaag tevergeefs op adviseur zitten wachten.Die bleek ziek.Niet doorgegeven.Intereno houdt het op een communicatie probleem.

1 settembre 2025

Beste J. Spanjersberg,

Onze excuses dat u tevergeefs heeft moeten wachten. In uw geval is er helaas een miscommunicatie op kantoor geweest waardoor u niet geïnformeerd bent over de afwezigheid van onze adviseur. Dat had niet mogen gebeuren.

Het team van Intereno

Geen eind controle

Intereno komt alleen installeren en geen eind test. Evt. de mankamenten opsporen, verhelpen en als meerwerk verrekenen. Zo werkte mijn vaatwasmachine niet en bouwvakvakantie kwam eraan. Ipv 'out of the box' denken doen ze DOM denken. Zo met een blijde mus verblijden.

Update: Intereno kon niet laten zien waar in de check list erin stond waar ik heb voor getekend, in tegenstelling met hun voorwaarden Artikel 15-Conformiteit en Garantie. De verkoper heeft niet mondeling benadrukt, hij had maar steeds over waar hij woont. Toch vind ik half werk.

16 luglio 2025

Beste M. Lebour,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw teleurstelling. Wel willen we benadrukken dat Intereno verantwoordelijk is voor de montage en aansluiting van bestaande apparaten op het aanwezige aansluitpunt. Afspraak is dat de klant verzorgd dat de aansluitpunten voor apparatuur op de juiste plek aanwezig zijn. Daar heeft u ook voor getekend. Het opsporen of verhelpen van mankementen aan apparaten die niet door ons geleverd zijn, valt buiten onze werkzaamheden en behoort tot de verantwoordelijkheid van de leverancier of een specialist. We nemen uw feedback mee om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen via info@intereno.nl.

Chaotische adviseur

De adviseur was erg, erg druk en overrompelde ons met alles. Hij luisterde niet echt naar wat we zeiden en wat we nodig hadden. Ik had het gevoel dat we geforceerd moesten bevestigen dat we dit wilden. Ook na dat wij hadden gezegd oke, werden de voorbeelden opgehaald uit de auto. Het was allemaal erg chaotisch en toen hij weg was hadden we spijt dat we ja, hadden gezegd. Heb direct een mail gestuurd dat we er vanaf willen zien want het voelt niet goed.

27 agosto 2025

Beste M. Mengerink

Bedankt voor uw feedback. Wat u beschrijft is niet de ervaring die wij onze klanten willen geven en dit nemen we dan ook serieus. We vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren en bespreken dit intern met ons team.

Valutata 1 stelle su 5

Klant dwingt om beide partners aanwezig…

Klant dwingt om beide partners aanwezig te zijn om een offerte uit te brengen. Anders komen ze niet langs. Als klant bepaal ik toch zelf we bij een offerte aanwezig is. Voor de bepalen van de prijs is alleen inmeten en globale keuze's voldoende volgens mij.

Als het maken van een offerte al een dwangmatige aktie heeft, laat staan als je de offerte moet tekenen. Laat maar zitten. Niet mee in zee gaan wat mij betreft.

25 agosto 2025

Beste Rene,

Bedankt voor uw feedback, we begrijpen uw reactie en lichten dit graag toe.

Wij vragen inderdaad beide partners aanwezig te zijn bij het adviesgesprek. Dat doen we niet om klanten te “dwingen”, maar om een zo goed en volledig mogelijk advies te kunnen geven en om misverstanden of dubbele gesprekken achteraf te voorkomen.

Daar zijn drie belangrijke redenen voor:

1. De prijs van een keukenrenovatie hangt sterk af van de staat van de huidige keuken, de gekozen materialen, kleuren en modellen. Tijdens het adviesgesprek nemen wij voorbeeld fronten, werkbladen en kleurstalen mee, zodat alle keuzes direct met u en uw partner besproken kunnen worden en wij tot op de cent nauwkeurig een offerte kunnen maken.

2. Vaak hebben partners verschillende vragen en accenten: de een meer over design en kleur, de ander meer over de technische kant. Juist door samen aanwezig te zijn, ontstaat er een compleet beeld en kunnen we gericht adviseren.

3. In het verleden zagen we dat wanneer 1 van beide partners niet aanwezig was, er vaak toch een tweede of derde gesprek nodig was. Dat maakt het proces langer en duurder, en die extra kosten zouden we uiteindelijk moeten doorberekenen. Door iedereen bij het eerste gesprek aanwezig te laten zijn, houden we de prijs zo scherp mogelijk voor onze klanten.

Op onze website vindt u bij de FAQ meer informatie over dit onderwerp. Hopelijk geeft dit een beter beeld van onze werkwijze en de achterliggende redenen.

Teleurstellend

Vandaag bezoek gehad. Meneer had er denk ik geen zin in. Binnen 10 minuten weer weg. Globale prijsopgave gehad. Denk er goed over na en als je verder wil bel maar weer. Had er geen ruk aan. Ga een ander bedrijf contacten.

18 luglio 2025

Beste mevrouw Kleiterp,

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat het gesprek niet aan uw verwachtingen voldeed. Tijdens het bezoek hebben wij toegelicht welke werkzaamheden wij wel en niet uitvoeren, en op uw verzoek een globale prijsindicatie gegeven op basis van nieuwe fronten. U gaf aan hier eerst over na te willen denken.

Mocht u in de toekomst alsnog verder willen kijken of vragen of opmerkingen hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom om opnieuw contact met ons op te nemen.

zeer klantonvriendelijk bedrijf

zeer klantonvriendelijk bedrijf. Bij het intake gesprek moest de "offerte" ondertekend worden voordat Francien de deur uit was, anders geen korting. Pardon! Op dat moment hadden we de materialen niet eens gezien dus wisten we niet welke materialen daadwerkelijk onderdeel zijn van deze offerte en hoe de keuken er überhaupt uit ging zien. Vreemde gewaarwording. Het zal onze hoge leeftijd wel zijn, maar gelukkig zijn we nog scherp.

10 luglio 2025

Beste Remko van der steen,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring met ons intakegesprek als onprettig is ervaren. Het is uiteraard nooit onze bedoeling om druk uit te oefenen of onduidelijk te zijn over de inhoud van een offerte. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken ze om onze werkwijze te verbeteren.

perfecto

was eerst nog wel een beetje sceptisch maar de jongens die hem geplaatst hebben keurig vooral speciale dank aan Ruud die de puntjes op de i heeft gezet voor een paar dingetjes waar we niet zo tevreden over waren ben super tevreden ook duidelijke communicatie dank jullie wel
dick liefting
uitgeest

8 maggio 2025

Beste meneer Liefting,

ontzettend bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat Ruud u goed heeft geholpen. We waarderen uw vertrouwen!

Waargemaakt wat beloofd werd ,

Waargemaakt wat beloofd werd ,
Nauwkeurige installateur

27 maggio 2025

Beste meneer Gerlings,

Bedankt voor uw mooie review! En bedankt voor uw vertrouwen in Intereno, heel veel plezier van uw keuken gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne communicatie en kwaliteit kastjes

Fijne communicatie, goede uitvoering. Alles zoals verwacht: De kwaliteit van de kastjes is goed en de kleur zoals op de kleurstaal.
Erg vriendelijk geholpen en zeker niet duur.
Zeker een aanrader als je niet een hele nieuwe keuken nodig hebt.

4 marzo 2025

Beste Denise,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit, service en het eindproduct. We waarderen uw aanbeveling! Bedankt voor uw vertrouwen in Intereno en heel veel plezier van uw keuken gewenst!

Spam bedrijf.

Spam bedrijf.
Dagelijks 1 of 2 mails van dit bedrijf in mijn spam box.
Irritant bedrijf zal nooit met dit bedrijf in zee gaan als ik een keuken renovatie nodig heb.
Afmelden via een bedrijf uit Dover!!

22 febbraio 2025

Beste M,

Dank u wel voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit als storend kan worden ervaren.

U kunt ons gerust een e-mail sturen via info@intereno.nl; wij zorgen er dan persoonlijk voor dat u handmatig wordt uitgeschreven. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie te verbeteren.

Erg tevreden

Verkoop bezoek was erg prettig en duidelijk, goed geholpen met beschikbare opties.
Montage was netjes en nauwkeurig.

28 aprile 2025

Beste meneer Tas,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel het verkooptraject als de montage naar wens zijn verlopen. We waarderen uw vertrouwen in Intereno.

Valutata 5 stelle su 5

Prima renovatie. Professioneel, op tijd en alles volgens afspraak.

Goed gesprek over mogelijke opties. Opmeten en plaatsen ging helemaal volgens afspraak en de keuken is prima gerenoveerd. Helemaal tevreden.

12 maggio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Dank u wel voor uw mooie woorden! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, van het eerste gesprek tot aan de oplevering. We wensen u veel plezier met uw gerenoveerde keuken!

Professioneel

Professioneel, werken netjes met mooie producten en in goede, duidelijke communicatie over hoe en wanneer

16 maggio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkwijze, communicatie en de kwaliteit van de producten. Veel plezier van uw vernieuwde keuken gewenst!

Het ging gesmeerd

Het ging gesmeerd. Alles klopte en hele vriendelijke medewerkers die ons heeft geholpen.

28 maggio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel verliep en dat u goed bent geholpen door onze vriendelijke medewerkers. Bedankt voor uw mooie review!

Intereno Keukenrenovatie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più