Goede informatie. Duidelijke afspraken. Vlotte afhandeling. Het resultaat is verbluffend. De medewerker die alles geinstaleerd heeft, was duidelijk hoe hij het e.e.a. zou uitvoeren. Zeer vriende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De mannen kwamen mooi op tijd werkten netjes, waren op tijd klaar, de kwaliteit is prima. Enig (klein) minpuntje was nadat ze klaar waren ik zelf nog aan moest geven dat er een paar kastjes niet helem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles was gewoon perfect. De eerste die kwam had alle tijd en dacht heel goed mee . Daar waren we al heel blij mee. De tweede had alles zo perfekt gemeten. Dat de mannen de pefekt passende deurtjes ,o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De installatie van het nieuwe aanrechtblad, spoelbak, apparatuur en frontjes is naar verwachting uitgevoerd. Er is nog wel wat afstelwerk dat moet worden gedaan dat aanvankelijk niet is opgemerkt.
L'azienda ha risposto
Intereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.
Stationsstraat 110A, 3881AG, Putten, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Goed werk!
De adviseur was vriendelijk en heeft meegedacht met wat wij wilden en welke mogelijkheden er waren. Niet alles kon zoals wij het graag zouden willen. Samen zijn we tot een goede oplossing gekomen. Ook nadat hij geweest was, konden we nog met vragen bij hem terecht en was hij zeer snel in het geven van antwoorden via app of telefonisch (zelfs in zijn vrije tijd).
Helaas ging er de eerste keer iets fout. Het keukenblad was beschadigd tijdens het vervoer. We moesten dus een paar weken langer wachten.
De tweede keer ging alles een stuk beter. De plaatselijk ingehuurde monteur (dhr. Serkan Simsek van S.J.S. Montage & Renovatie - Den Haag) heeft keurig werk afgeleverd en meer gedaan dan strikt noodzakelijk.
Alles werkt perfect, hoewel de afzuigkap wat stroef gaat. We zijn dik tevreden en werken met veel plezier in de vernieuwde keuken.
Klein aandachtspuntje richting adviseur. Hij gaf aan bij iedereen langs te gaan nadat een keuken is gerenoveerd. Wellicht heeft hij het drukker dan hij zelf dacht of hij is ons adres kwijt, maar we hebben niets meer van hem gehoord. Is op zich niet erg, maar doe geen beloftes die je niet waar kan maken.
Al met al kunnen we Intereno aanraden voor keukenrenovaties (we hebben geen aandelen 😉)

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Onze keuken was toe aan een update, de frontjes waren een beetje ouderwets maar de rest van de keuken was nog in prima staat. We hebben Intereno benaderd om te komen kijken om tips te geven en oplossingen te bedenken voor een aantal probleempjes die er waren.
Er was al snel een afspraak gemaakt, de verkoper die bij ons kwam wist goed wat we wilden en deed echt moeite om mee te denken. Eigenlijk waren we er snel uit en hadden we alles uitgezocht wat er nieuw moest komen en wat kon blijven zitten.
Er bleek toch nog iets niet te kunnen wat we hadden bedacht maar daar werd snel op gereageerd en meegedacht wat dan de beste oplossing zou zijn.
De monteurs kwamen en hebben keurig werk geleverd, zeer correcte heren. Ze hebben zelfs het zaagsel met een bladblazer weggeblazen. Er moeten nog een paar dingen gebeuren maar we zijn ervan overtuigd dat het goed komt.
Ik heb zelfs al een vriendin geadviseerd om bij jullie haar keuken te laten renoveren en ook daar zijn de afspraken al gemaakt.
Wij zijn uiterst tevreden.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Goed werk geleverd, een prachtige keuken renovatie die jaren lang weer mee zal gaan!

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Eerst een gesprek met een adviseur van Intereno. We kregen info en de mogelijkheden . Er werd ons echter alleen Electrolux merk aangeboden. Achteraf hadden ze ook andere keuzes die ons niet werd aangeboden. ons wens was... moet goed zijn... prijs was niet belangrijk.
Voorschoot neetjes betaald, maar later kregen we te horen dat het aanrecht niet zoals we gekozen hebben geleverd kan worden. Moest maar een andere zoeken. We hebben het aanrecht wel geaccepteerd uit meerdere stukken die gelijmd werden want we hadden geen andere keus. We vonden de anderen niet mooi.
Oven is niet wat we verwacht hebben. Vanaf februari 2025 hebben we het niet gebruikt. De kookplaat functioneer niet naar behoren.
we hebben alles voorbereid, fronten verwijderd. De monteurs konden zo beginnen. Maar was niet alles geleverd. We moesten erg lang op 2 deuren wachten. Is echt niet 1 of 2 dagen leveren en monteren. Ben erg verdrietig. En nog geen officiële offerte. een notitie op een geel papier die amper te lezen is.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
De kastjes met nieuwe frontjes zijn heel mooi. Echter de plint onder de kasten is niet goed ingemeten. Waardoor de plint verschuift bij het openen van de vaatwasser. Aan de zijkant zit het helemaal los waardoor de plint er regelmatig uit valt.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Keurig werk geleverd. We hadden een keukenblok op maat besteld. Vorig jaar de deuren vervangen en nu een keukenblok laten maken.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
ondanks dat de communicatie over de financien tussen de monteur en jullie niet duidelijk was(een gedeelte was aanbetaald en de monteur wist niet wat er nog open stond), werd dit goed opgelost.
belangrijkste is dat vakwerk geleverd is. erg mooi, een monteur die trots op zijn werk is!

De mensen waren vriendelijk
En ook goed in hun werk
Ga zo door

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Eerst een gesprek met een adviseur van Intereno; Tim kon goed uitleggen wat er ging gebeuren en wat we konden verwachten. Dat onze glasdeuren omgezet werden naar dichte deuren was een kosten technisch verhaal. Want dat prijsverschil kon Tim niet aan ons verkopen en vond dit ook veel te duur. Daarna kwam het inmeten van alle deuren en laden, waarna het wachten begon. Op 29 april, mijn verjaardag, werd door Jarno alles keurig geleverd en geplaatst. In ruim 6 uur veranderde onze keuken van zacht geel naar chique blauw/groen. Het enige wat ik gemist heb is de bos bloemen.
Dat er 1 stuk niet goed bleek, werd door Jarno direct besteld. We mochten ook iets minder betalen in afwachting van het volledig goed leveren.
Wij kunnen weer zeker 15 jaar vooruit met deze nieuwe aanblik. Ook mijn buren waren onder de indruk; wellicht een nieuwe klant voor jullie.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Tijdens opmaken offerte werd wel wat aangedrongen tot beslissing nemen.
Het opmeten tijdens het volgende contact uitstekend en adviserend.
De plaatsing was geweldig en informatief omtrent onderdelen.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
de man die de deurtjes afgehangen heef heb keurig werk geleverd

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
De adviseur legde alles goed uit.
De dame die alles kwam inmeten was perfect.
De monteur die alles kwamen vervangen heeft het netjes en professioneel gedaan

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Wat een waardeloze ervaring. Ik krijg keer op keer ongevraagde reclame-e-mails van dit keukenrenovatiebedrijf, zonder dat ik daar ooit toestemming voor heb gegeven. En afmelden? Vergeet het maar. De mails worden vanuit het buitenland verstuurd, waardoor de afmeldlink ontbreekt of simpelweg niet werkt. Dat is niet alleen irritant, maar ook in strijd met privacyregels.
Blijkbaar ben ik niet de enige, want online lees ik steeds meer klachten over deze spampraktijken. Mijn advies aan het bedrijf: vraag jullie partner Junglebee dringend om hiermee te stoppen. Dit soort agressieve marketing schaadt je reputatie.
Een keukenrenovatie toevertrouwen aan een bedrijf dat zelfs je inbox niet met rust kan laten? Geen denken aan.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Een regelrechte aanrader! Na de nodige vergelijkingen bij zoeken op het internet kwam Intereno er bij mij als 1e van de betere aanbieders uit. Keuze was verre van moeilijk. Offerte gesprek, daarna inmeten, en uiteindelijk plaatsing van de nieuwe deurtjes en frontjes verliep vlekkeloos. Immer keurig op tijd bij afspraken. De plaatsing door de monteur verliep perfect. Afstelling tot op de millimeter nauwkeurig. Hulde!!

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Verkoper kwam wel netjes op tijd maar wilde geen offerte maken omdat mijn man er niet bij was. Blijkbaar was dat een verplichting? Hij kon niet begrijpen dat ik de kleur en uitvoering van de deurtjes alleen zou bepalen. Ik had alleen kastdeurtjes en ladefrontjes nodig en geen apparatuur. Zelfs het laten zien van de kleuren en materialen wilde hij niet. Hele rare verkoper. Hierdoor heb ik ook geen vertrouwen meer in het bedrijf.
Het was misschien niet de snelste oplossing, we hebben zowat een half jaar moeten wachten. En misschien ook niet de goedkoopste. Maar we zijn van een 20 jaar oude lichtblauwe keuken naar antraciet gegaan. Verschil van dag en nacht! Alles weer recht, onbeschadigd en modern. Hopelijk voor weer 20 jaar!

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.