Goede informatie. Duidelijke afspraken. Vlotte afhandeling. Het resultaat is verbluffend. De medewerker die alles geinstaleerd heeft, was duidelijk hoe hij het e.e.a. zou uitvoeren. Zeer vriende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De mannen kwamen mooi op tijd werkten netjes, waren op tijd klaar, de kwaliteit is prima. Enig (klein) minpuntje was nadat ze klaar waren ik zelf nog aan moest geven dat er een paar kastjes niet helem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles was gewoon perfect. De eerste die kwam had alle tijd en dacht heel goed mee . Daar waren we al heel blij mee. De tweede had alles zo perfekt gemeten. Dat de mannen de pefekt passende deurtjes ,o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De installatie van het nieuwe aanrechtblad, spoelbak, apparatuur en frontjes is naar verwachting uitgevoerd. Er is nog wel wat afstelwerk dat moet worden gedaan dat aanvankelijk niet is opgemerkt.
Intereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.
Stationsstraat 110A, 3881AG, Putten, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Het inmeten ging mis. Daar kwam men achter bij de plaatsing. Drie keer zouden ze komen herstellen, drie keer werden we afgebeld op het moment dat ze er al zouden zijn. Vrij genomen, keuken uitgeruimd, drie keer voor niets. Klantenservice geeft dan aan dat een afspraak nooit een garantie is. Geen excuses, niets. Inmeten was in februari, allen pas opgelost in september. En tussendoor dus schandalig behandeld door de klantenservice.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Alles keurig in orde gemaakt. Erg te spreken over de twee broers die als monteurs bij ons werkzaam waren en de keuken perfect hebben achtergelaten.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Op hun website in hun FAQ staat dat een adviseur vrijblijvend zal langskomen en alle materialen zal tonen en dat de klant niet meteen hoeft te beslissen. Dat klopt niet. Het was de bedoeling dat we meteen een akkoord zouden geven als hij wegging. Nul bedenktijd was er dus voor een renovatie van ca 6.000. En we kregen geen staaltjes en voorbeelden te zien. Kennelijk veel moeite om dat even uit de auto te halen. De adviseur heette Karsten en had een vlotte babbel. Iets te vlot. Hij luisterde slecht, wilde mijn man (die architect en binnenhuisarchitect is en iets wilde schetsen) niet laten uitpraten, had het tot drie keer toe over Turken die nooit geld hebben voor een renovatie en na dertig jaar in NL nog steeds geen idee hadden wat iets kost. Ik ben niet Turks, maar vind dit onprettige stereotype uitspraken. Daar kwam een ongepaste grap bij of hij uit de kleren moest toen ik vroeg of ik de materialen kon zien omdat je als klant soms verleid moet worden met een productaanbod. Want hij weigerde de fronten en handgrepen erbij te halen. We moesten eerst aangeven of we echt in zee wilden gaan. Maar zo’n toezegging doe je niet als je niet weet hoe hun materialen eruit zien! Dit is sales met ‘mes op de keel’ en geen adviesgesprek.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Alles volgens afspraak op een keurige, vriendelijk manier uitgevoerd

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Goed gesprek vooraf, behulpzaam en meedenkend en daardoor goed advies

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Vanaf het eerste contact tot aan de montage liep alles perfect. Er waren twee kastjes waarvan de deurtjes bij volledig openen ergens tegen aan kwamen. Na contact met de verkoop werden er zonder extra kosten deurbegrenzers gestuurd en was dat probleem opgelost. De kwaliteit van de materialen kan ik nog geen oordeel over geven maar het ziet er degelijk uit.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Van begin tot einde perfect werk geleverd

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
1e. Zeer nette klantgerichte verkoper/adviseur. 2e. Na opdracht alles netjes opgemeten. 3e. Tussentijds door ziekte van onze kant keurig in overleg latere montage datum geregeld. 4e. Montage is netjes, vakkundig en zeer snel uitgevoerd. Wij zijn zeker tevreden. Prijs: alles bij elkaar is niet goedkoop maar achteraf gezien krijg je echt waar voor je geld.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering heeft Intereno geleverd wat er beloofd en afgesproken is.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Sommige deurtjes waren niet goed ingemeten,jammer.
Wel kompliment voor monteur , geweldige kerel.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Goede service denken. Met je mee
Goede plaatsing van keuken en vakkundige monteurs

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Zeer ONTEVREDEN hoe wij te woord werden gestaan. De verkoper weigerde om mij te woord te staan omdat mijn dochters er niet bij konden zijn. Hij maakt geen offerte, je moet gelijk beslissen. Dan weet ik al genoeg. ;-( Wij gaan direct op zoek naar een partij waar wij wel serieus genomen worden. Mijn advies: GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
op 11 september is mijn keuken gerenoveerd.het is zeer fraai geworden zo mooi.wat een geweldige vakmensen.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Mooi op tijd en binnen een dag klaargemaakt door vaklieden!

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Ben erg tevreden leuke verkoper en hele fijne rustige secure keukenmontage.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Zeer tevreden op de manier zoals alles is opgemeten. De keuze van kleur was enorm. De vertegenwoordiger nam alle tijd om alles uit te leggen en te tonen. Daarna is alles definitief opgemeten en is de bestelling geplaatst. We kregen een mail waarin we de plaatsingsdatum door kregen. Op de dag van levering, waren ze mooi op tijd en zijn de deuren kundig geplaatst. Wij zijn er heel tevreden over zoals alles is gelopen.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
De keuken ziet er weer mooi uit. De monteur heeft de klus in drie uur geklaard, top. Ik las pas te laat dat de laden niet soft-close zijn. Dat vind ik wel jammer.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Heel blij met het eindresultaat, ik heb hele mooie nieuwe frontjes voor mijn keuken. Maar er zijn ook wat minpunten:
1) in januari 2025 contact opgenomen. Toen heeft het 3 maanden geduurd voordat de verkoper langs kwam. Vervolgens nog 1 maand voordaat de inmeter tijd had, en dan nog 3 maanden voordat de frontjes klaar waren. Waardoor de doorlooptijd in totaal 7 maanden was.
2) Ik moest de monteur zelf erom vragen om de plint onder de oven minder hoog te maken voor ventilatie.
3) Hoge prijs: het vervangen van de fronten van mijn hoekkeuken + plinten kostte mij 3300 euro.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Mooie kwaliteit geleverd, zorgvuldige en nette montage. Vriendelijke, behulpzame monteur.
Het was wel lastig om de passende verfkleur te krijgen voor het schilderwerk (o.a. wanden van kasten) dat we zelf nog moesten doen. Het scannen van de (kleine) kleuren'staal' leverde pas in 2e instantie de juiste verfkleur. Méér informatie over de verfkleur (nummer verfkleur en/of kleurencomponenten mengverf) vooraf bleek niet beschikbaar.

Risposta di Intereno Keukenrenovatie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.