Keukens Spuiten Recensioni 27

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede ervaring met Keukens-spuiten.nl Op 14 april 2025 april zijn de fronten van de bijkeuken gedemonteerd en op 23 april 2025 weer gemonteerd. De fronten/ deurtjes van de bijkeuken war... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Geoffreerde prijs veel te hoog

Bij de offerte is uitgegaan van 2 dagen werk. Ik kon dit natuurlijk niet beoordelen, omdat ik daar geen verstand van heb. Op basis van die 2 dagen vond ik de prijs van €2.175,- redelijk. Uiteindelijk zijn ze 1 dag aan het werk geweest, hebben circa 1 litertje verf gebruikt en veel afplakmateriaal. Of te wel, voor 2 man 1 dag werk ( van 9 tot 16 uur) betaal ik €2.000,-. Op basis hiervan vond ik de prijs veel te hoog. Verhaal gehaald bij Jerry, maar hij vond dat alleen het resultaat geldt. Het is inderdaad netjes gedaan, maar het feit dat ik 50% teveel betaald heb telt niet. Geen enkele coulance van zijn kant.

21 aprile 2026

Dikke spijt !!!

Dikke spijt dat wij onze keuken door dit bedrijf hebben laten schilderen/spuiten! In eerste instantie goed contact over de offerte. Daarna is er tot 4x toe iemand geweest om de keuken opnieuw te schilderen, vanwege het zéér slechte schilderwerk! Uiteindelijk is dit na heeeeel veel telefoontjes, beloftes en niet na gekomen afspraken toch opgelost. Dachten we! Want een week na het schilderen kwamen de eerste kleine beschadigingen alweer door de verf heen. Geen zin om direct weer contact te zoeken, maar na 2 maanden heel veel kleine plekken op de deurtjes/zijkanten. De eigenaar zou zelf langs komen om te beoordelen, maar komt continue zijn eigen gemaakte afspraken niet na!! Niet komen opdagen, een half uur voor de afspraak via e-mail afzeggen, de avond voor een afspraak via e-mail de afspraak wijzigen etc.. Contact gaat nooit via de telefoon, altijd via e-mail. Beloftes om terug te bellen worden niet nagekomen! Uiteindelijk is er vandaag iemand na 6 maanden (!!!!) langs gekomen om de deurtjes op te halen om opnieuw te spuiten; niks niet! Hij komt met een klein potje verf aan, heeft de puntjes opnieuw aangestipt en schuift de beschadigingen nu natuurlijk, zoals te verwachten was, in onze eigen schoenen! De beschadigingen zijn allemaal door eigen gebruik van de keuken (tja, de keuken deurtjes dicht laten is geen optie!). Ineens wordt alles af gedaan als stoot schade, wat het absoluut niet was.. Als je aan geeft dat je geduld na een jaar discussiëren ( en continue vrij nemen voor afspraken die niet nagekomen worden) op is, dan ligt het aan de klant. Echt ontzettende spijt van dit bedrijf en wordt dan ook zeer zeker niet aangeraden! Wat een blamage.

19 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goed bedrijf met aandacht voor de klant.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Hele goede communicatie, goede voorlichting. Fijne mensen en een prachtig resultaat. Onze keuken lijkt weer als nieuw. Jordy heeft bij ons alles geschilderd en gemonteerd. Had veel kennis van zaken en goede ideeën. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.

14 settembre 2025

Risposta di Keukens Spuiten

Bedankt voor het mooie compliment. Ik heb het compliment doorgegeven aan Jordy. Heel veel plezier met het eindresultaat!

VOORAL NIET GAAN WERKEN

Ga er vooral niet werken.....

Ik heb er 18maanden gewerkt en daarvan hebben ze 9x te laat betaald. Verder heb ik al die tijd met eigen gereedschap gewerkt omdat je een werktas krijg waar een schroef machine zonder lader , schroevendraaier , een hamer en een incompleet bitsetje in zit. dan stop je en verwachten ze dat je een complete werktas terug gaat geven.

Verder doet de bedrijfsleider alsof hij het druk heeft maar zit boven in de kantine van 8 tot 14 en dan gaan ze lekker naar een festival terwijl andere van 6 tot 18 aan het werk zijn om alles geregeld te krijgen.

27 febbraio 2025

Tevredenheid

Keuken laten we opspuiten bij KeukenSpuiter Zoetermeer. Zeer vlug geholpen, altijd bereikbaar en vriendelijk personeel. De juiste staal ontvangen na een foutje van de eerste kleurstalen. De keuken is opgespoten en het eindresultaat bevalt goed.

26 luglio 2025

Keuken-spuiten een grote aanrader

Keuken-spuiten heeft bij ons de keuken kastjes opgeknapt. De vaste delen geschilderd en de deurtje, plinten etc gespoten. Helemaal top alles ziet er nieuw uit. En de monteur die alles geschilderd heeft en weer herplaats 1 al vakkennis echt top vent een dikke vette 10 voor hem. Samengevat keuken-spuiten een hele grote aanrader.

13 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

We zijn zeker goed geholpen.MAAR

We zijn zeker goed geholpen!
De kast deuren zijn netjes gespoten
Maar de vaste delen die worden met de hand geverfd dat geeft ook niet enkel bij ons kwam de oude kleur er door heen zijn ze ook meerdere keren voor terug geweest en daarvoor hadden we een compensatie gevraagd en die kregen we ook dat was 100euro

Nu uiteindelijk krijgen we steeds een herinnering dat we de 100euro moeten betalen terwijl wij het zwart op wit hebben staan dat we het bedrag -100 mochten overmaken

Maar we zijn nog steeds blij hoe de keuken er nu bij staat

15 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede ervaring met Keukens-spuiten.nl

Zeer goede ervaring met Keukens-spuiten.nl
De fronten/ deurtjes van de bijkeuken waren wijnrood, op vakkundige wijze RAL 9010 gespoten.
Resultaat TOP!
Demontage en montage door Jori/Jordy perfect gedaan, ook gaf hij ons nog nuttige tips over e.e.a.
Dankjewel Jori/Jordy!
Klantenservice goed bereikbaar en duidelijkheid over de offerte.
Raden Keukens-spuiten.nl zeker aan.

23 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Op 9 april 2025 werd onze keuken…

Op 9 april 2025 werd onze keuken vakkundig gesloopt en op 17 april weer even vakkundig gemonteerd. Heel erg tevreden. Andere mensen geven Jordy een pluim, maar ik wil die pluim zeker ook aan Ricky geven. Aardige kerel die veel koffie drinkt, zich geen tijd gunt om te eten, een lekker Brabants accent heeft en van stroopwafels houdt.
Ricky bedankt. Je hebt de klus geweldig geklaard. Groetjes uit Delft.

17 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Er werd snel gereageerd op dat ik mijn…

Er werd snel gereageerd op dat ik mijn keuken wilde spuiten.
Kwamen kijken , en dachten met mij mee ,kreeg goed advies kwa kleuren!
En mijn keuken, is weer een nieuwe keuken, ziet er prachtig uit , heel strak ,geen oneffenheden, zeeer tevreden, zou mijn fam en kennissen zeker aanbevelen !!!

20 febbraio 2025

WEER ALS NIEUW

We hebben onze keuken en onze kledingkast laten spuiten en zijn zeer tevreden. Zowel vooraf de uitstekende uitleg en keuze van kleur maar ook het werk aan de kasten etc. Zeker aan te bevelen. Bedankt!

20 febbraio 2025

Risposta di Keukens Spuiten

Dank u wel voor de complimenten! Veel plezier met het eindresultaat. Groetjes, Team Keukens-spuiten.nl

Valutata 3 stelle su 5

Waar zit dit bedrijf? Dubieus

Geen ervaring. Maar nergens te vinden waar zij zitten. Waarom zijn ze daarin niet transparant?

14 settembre 2024

Risposta di Keukens Spuiten

Goedemorgen, wij zitten in Roosendaal, Eindhoven en Vianen. Op de contactpagina vind u onze adressen en onze contactgegevens: https://www.keukens-spuiten.nl/contact/
Mocht ik verder nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot einde Klasse !

Van begin tot einde fijne en duidelijke info.
Zeer behulpzaam bij kleur bepalen, geven duidelijk tips waar je wat mee kunt.
Prijs ,kwaliteit is uitstekend.
Alles volgens afspraak van demonteren,spuiten en monteren.
Geen min punt te bedenken.

13 settembre 2024

Risposta di Keukens Spuiten

Bedankt voor de complimenten! Heel veel plezier met het eindresultaat.

Gewoonweg top

Ronduit top! Heel blij met de keuze voor Keukens-Spuiten.nl
Goede communicatie, goede zorg.

We hebben alles in de keuken laten demonteren, spuiten, monteren etc. En het resultaat overtrof gewoon de verwachtingen. Jordi (ik hoop dat ik je naam goed schrijf) je bent echt een heel aangename kerel en je hebt echt top werk geleverd.

Aanrader deze partij, ongetwijfeld.

22 agosto 2024

Risposta di Keukens Spuiten

Bedankt voor de complimenten! Heel veel plezier met het eindresultaat.

Bijna als nieuw

Ik ben zeer tevreden hebben netje afspraak gemaakt en ook op de datum netjes geweest en ook weer netje gemonteerd ziet er weer nieuw uit.
Moet zeggen dat de eerst man minder was dan de man die het weer gemonteerd heeft deze was top goed advies en netje gevraagd of alles naar wens is.
Dus zou mijn keuken zeker weer laten schilderen bij dit bedrijf

25 luglio 2024

Risposta di Keukens Spuiten

Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Heel veel plezier nog met het eindresultaat.

geen aanrader!

levertijd 3x langer als afgesproken!
Na 3 schilders verfwerk nog erg matig!
Witte kitranden op gekleurde paneeldeurtjes!
beschadigd glas!
na een week bellen, nog geen reactie terug!
Beslist geen aanrader!
ander bedrijf keuken over laten lakken!

30 maggio 2024

Super blij met keukens-spuiten

Onze keuken laten spuiten door keuken-spuiten.nl. alles werd mooi ingepakt en meegenomen. Vaste delen door Jordy netjes geverfd. 10 dagen later kwamen de deurtjes terug en weer alles op de plaats gedaan. Prachtig alles gedaan. Ben super blij met mijn nieuwe keuken. Absoluut geen spijt om met keukens-spuiten.nl in zee te zijn gegaan. We kunnen ze alleen maar aanbevelen.

23 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più