Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Leidsevaart 576, 2014 HT Haarlem, NL

Valutata 3 stelle su 5

Super vriendelijke en deskundige mensen. Maar mijn indruk is dat door fusies en overnames er een mega bedrijf is ontstaan met twee belangrijke nadelen: 1. focus op synergien waardoor dienstverlenin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Best service and customer experience! I don’t speak Dutch, but the staff always switch to English immediately, which makes everything very easy and comfortable. Everyone is consistently friendl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

First of all, the service is always amazing. However this time, I secretly hoped that while having the car, the team might take pity on me and give it a vacuuming and they did! I came to a fixed and... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Volvo
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Leidsevaart 576, 2014 HT, Haarlem, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

168 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top !

Ondanks de drukte is mijn auto ‘s avonds toch nog gerepareerd vanwege een acute storing; top service.

17 luglio 2024

Koplampen afsytellen voor UK

Response op vragen werd met inzet gegeven. Enige punt van aandacht was de vraag over het afstellen van de verlichting voor bij rijden in Engelend. Het manual geeft aan dat dit niet nodig is, meer legt niet uit waarom. Dus afplak set gekocht. Maar bij de garage bleek dat de Volvo XC60 *recent model) automatisch weet dat er tegenliggers rechts zijn (in de UK) en dat de koplampen automatisch worden aangepast voor links rijden. Ik wacht nog af of dit echt werkt. Maar de medewerkers hebben wel hun best gedaan om alle vragen te beantwoorden.

14 giugno 2024

Beste meneer/mevrouw van Lohuizen,

Dank voor deze feedback. Een fijne dag gewenst en graag tot ziens!

Valutata 4 stelle su 5

Van afspraak maken voor onderhoud tot…

Van afspraak maken voor onderhoud tot weer ophalen van de auto alles perfect verlopen. Vriendelijk personeel dat alles onder controle heeft.

5 giugno 2024

Beste Pierre,

Dank voor deze mooie review. De volgende keer gaan we voor de 5 sterren!

Valutata 4 stelle su 5

Alles netjes geregeld van te voren weet…

Alles netjes geregeld van te voren weet je wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten, werd netjes gebeld dat de auto klaar was, zou bij eventuele niet voorziene reparaties gebeld worden.

3 giugno 2024

Beste meneer/mevrouw van der Waart,

Dank voor deze mooie review! Fijn dat alles zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst!

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling. Auto brandschoon terug

3 giugno 2024

Beste Ruud,

Dank voor deze mooie 5 sterren review! Fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Graag tot ziens!

Valutata 4 stelle su 5

een weinig voorkomend probleem werd…

een weinig voorkomend probleem werd snel, kwalitatief goed en op een klantvriendelijke verholpen.

25 maggio 2024

Beste meneer/mevrouw van Breugel,

Dank voor deze mooie complimenten. Nog een fijne dag gewenst en graag tot ziens!

Valutata 4 stelle su 5

Snel geholpen wel jammer dat een lamp…

Snel geholpen wel jammer dat een lamp vervangen 61 euro kost

18 maggio 2024

Beste meneer/mevrouw Hamersma,

Dank voor deze review. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Hier voel ik mij echt klant en geen nummer

Alleen de ontvangst al. Er waren 4 ontvangstbalies dus iedereen was snel aan de beurt. Vervolgens werd de monteur gehaald die aan mijn auto zou werken en die sprak door wat er allemaal ging gebeuren en of er nog andere zaken waren waar hij naar moest kijken. Geweldig deze persoonlijke benadering!

17 maggio 2024

Beste meneer/mevrouw Soffner,

Dank voor deze prachtige review. Fijn dat alles zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Dimlicht voor zonder afspraak en zonder…

Dimlicht voor zonder afspraak en zonder kosten gerepareerd! Top!

14 maggio 2024

Beste Mieke,

Dank voor deze 5 sterren review! Veel veilige kilometers gewenst!

Prima geholpen

Prima geholpen. Tijdig gebeld voor extra kostenj

16 maggio 2024

Beste Arend,

Dank voor deze mooie beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst!

Gerepareerd op afgesproken tijd

Gerepareerd op afgesproken tijd, goed en tegen afgesproken prijs.

9 maggio 2024

Beste Werner,

Dank voor je 5 sterren review! Fijn dat alles naar wens was. Fijne dag gewenst en graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, persoonlijke benadering en duidelijke communicatie

19 febbraio 2024

Beste OJ,

Wij zijn blij om te lezen dat alles goed is bevallen. Graag tot een volgende keer.

Snel

Snel, vakkundig en volgens afspraak.

15 febbraio 2024

Beste meneer Gramberg,

Bedankt voor deze mooie score. Nog een fijn weekend gewenst.

Onderhoud V60 + proefrit XC60

Onderhoud V60 prima, geen gekke dingen en mocht direct een proefrit maken in een mooie XC60 die ik zag staan

9 febbraio 2024

Beste meneer Ooms,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

Superservice

Superservice. Heel snel. Aardig en ook nog kosteloos!

12 febbraio 2024

Beste meneer de Ruigh,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Goede snelle service

26 gennaio 2024

Beste meneer van kessel,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke uitleg door vriendelijke…

Duidelijke uitleg door vriendelijke receptionist / kom al 35 jaar bij svala / alle voorgangers en huidige hedin

27 gennaio 2024

Beste meneer/mevrouw Verweij,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgend bezoek.

Goede communicatie

Goede communicatie
Goed leenauto
Auto schoongemaakt

19 gennaio 2024

Beste mevrouw Krukziener,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Winterwielen

Goede informatie, vriendelijk personeel, goede service.

15 gennaio 2024

Beste meneer Veenhof,

Maurice van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più