Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL
L'azienda ha risposto
Ik ben super tevreden over deze garage! Met grote dank aan Dennis die mij altijd gastvrij en vriendelijk te woord staat. Mijn auto is hier ook in onderhoud en ik heb werkelijk nooit klachten.
L'azienda ha risposto
Vriendelijk personeel. Ook goede uitleg gekregen over de afneembare trekhaak. Minpunt vind ik dat er voor een leenauto betaald dient te worden. In mijn voormalige woonplaats is/was dit gratis.
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kraaivenstraat 30, 5048 AB, Tilburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
De aandacht en de kennis en kundigheid van Tom v.Geurp waren geweldig. Hij had alle tijd en aandacht en dat is wat bij andere autobedrijven wel eens gemist wordt. Ook werden de afspraken nagekomen en was er veel aandacht bij de aanlevering van de auto.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Er werd netjes verteld dat het wel even kon duren voordat we aan de beurt waren.Ze hebben de fout gelukkig snel kunnen vinden en opgelost.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Ondanks de enorme drukte vanwege minder personeel ivm vakantieperiode, werd ik de volgende al geholpen en was het probleem verholpen!

Hedin Renault Tilburg
Ik wilde graag de nieuwe Renault 4 electric plein sud in kleur rood,ik heb een offerte aangevraagd bij Hedin Tilburg omdat we hier in het verleden al eerder een Renault 5 hebben gekocht.
Omdat mijn Renault 4 electric nog geen jaar was moest natuurlijk rekening houden met afschrijving en waren het vanuit mij stevige onderhandelingen.
Tom heeft zijn best gedaan om vanuit beide kanten tot een mooie deal te komen.
Steeds netjes op de hoogte gehouden over de status van levering.
Ook werden we gebeld en mochten we komen kijken op de dag dat onze auto gelost is .
Na enkele dagen telefoon gekregen om afleverdatum af te spreken, 4 dagen na levering gebeld hoe de eerste dagen bevallen zijn.
+ Goede inruilprijs
+ Je mag nadenken over de koop zonder dat er druk op zit
+ Je wordt altijd gastvrij ontvangen bij Hedin Tilburg
+ Uitgebreide autoverzekering tegen goede premie 5 jr aanschafwaarde
+ Steeds op de hoogte over verwachte levering
+ Factuur netjes paar dagen van te voren via mail
+ Aflevering met een glimlach
+ Altijd welkom voor een kop koffie
En niet te vergeten ook medewerker monteurs en balie zeer vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je altijd terug en wordt er weer voldoende tijd voor je genomen. Dank aan verkoper Mark Kottman en de meedenkende baliemedewerker Dennis.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Vriendelijk personeel. Ook goede uitleg gekregen over de afneembare trekhaak.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Wij komen nu zo'n 1,5 jaar bij Renault Hedin in Tilburg.
Vandaag moest de renault grote beurt en apk die is nu 4 jaar.
Goed en prima geholpen !!

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Auto is opgehaald en teruggebracht.
Was dus niet in de werkplaats.
Alles naar tevredenheid

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Online afspraak maken was eenvoudig,ik was te vroeg maar werd meteen geholpen, apk was snel en professioneel uitgevoerd.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Keurig op tijd zoals afgesproken de reparatie perfect uitgevoerd.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Vriendelijke ontvangst, vooraf duidelijke informatie wat te mogen verwachten.
Al met al prima ervaring.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
Ze hebben me gebeld wat er nog meer zou moeten gebeuren. Met netjes de prijs erbij. En volgens afspraak gemaakt.

Risposta di Renault-dealer Hedin Automotive - Tilburg
wat de opdracht was is uit gevoerd
niet verwachten dingen worden eerst gemeld en besproken