Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Leggi di più
Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto we... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dit reparatiebezoek ging niet helemaal goed, op donderdag 6-11 autogebracht en zou vrijdag 7-11 teruggebeld worden met oorzaak en kostenraming.helaas vrijdag niets meer gehoord, dan belt die meneer maandag wel dacht ik. Helaas ook maandag niets vernomen dus dinsdag zelf maar gaan bellen en tot de ontdekking gekomen dat men mij gewoon vergeten was, zelfs vroegen ze of mijn auto wel bij u stond. Toen verder geholpen door mederwerker John, die wel met een oorzaak en kostenraming kwam maar me niet vertellen kon wanneer mijn auto de werkplaats in kon, ik was immers niet in het schema opgenomen. Uiteindelijk heb ik de auto op vrijdag de 14e kunnen ophalen dus u zult begrijpen dat ik niet onder de indruk ben van de dienstverlening van Hedin Wormerveer. Ik was klant in Amsterdam noord maar moet dus verplicht uitwijken naar Wormerveer of Purmerend. Ook een leenauto, hoeft niet eens gratis te zijn bleek niet mogelijk.
Tot zover mijn ervaring met Hedin Wormerveer.
Louis olivier
Mokka x SH 527 N

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
We werden goed geholpen en er is een goeie communicatie met de garage ondanks dat de medewerkers het hartstikke druk hebben

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Het was de eerste keer dat ik deze vestiging bezocht na het sluiten van de Amsterdamse vestiging. Vriendelijk ontvangen, de extra werkzaamheden waren geen probleem, de auto heeft weer een APK, en rijdt als een "zonnetje". De garage is wat achteraf gelocaliseerd, maar heeft dichtbij leuke wandelplezier, Zaan en Zaanse schans.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ik bracht de auto naar de garage met de vraag of het achterlicht vervangen kon worden. Het werd in amper een half uur verholpen, ondanks de drukte. Dat is pas service!

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Allereerst wil ik Kim van der Hulst een grote pluim geven, terwijl ik zat te wachten was er een andere klant die helemaal uit haar dak ging tegen Kim, wat later bleek geheel ten onrechte.Kim bleef zo netjes dat had ik nooit gekund en ook niet gepikt.
Ik ben hartstikke goed geholpen alles volgens afspraak.Met wegrijden begreep ik iets niet van het dashboard toen is er nog een andere collega mee naar de auto gelopen en heeft het uitgelegd het ging om de temperatuurmeter was prima. Ik ben n.l. A technisch dus toppie behandeld
Ik was bij de garage Oost-Indischekade 7-9 in Wormerveer. Deze staat niet in het overzicht, wel Hogeweg 8 in Wormerveer

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ik heb een airco check gevraagd en die is niet gedaan en nog een andere klacht en die is ook niet gedaan,auto center lock was open in de openbaar parkeervak ,Ben rond 17:35 gaan ophalen en de hele werkplaats was dicht ,op de deur staat open tot 18:00 uur en gelukkig heeft een meneer van de show room mij geholpen .

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ik kwam om 1 liter olie te kopen om mijn oliepeil aan te vullen. Toen dit niet voorradig bleek werd aangeboden dat een monteur de olie zou aanvullen met olie uit het bulk vat. Dat kon ondanks dat het druk was meteen gebeuren. Ik was blij verrast dat dat kon. Bij controle bleek dat ik niet goed gepeild had. Ik mocht naar huis zonder enige kosten te betalen.
U kunt zich voorstellen dat ik met deze geweldige service heel blij verrast was.
Klasse!

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. Wat een klantvriendelijke oplossing! Bijvullen bleek uiteindelijk niet nodig.
Spontaan langsgereden en heel vriendelijk geholpen.
Top bedrijf!
Dank jullie wel

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Auto gebracht om kwart over 10 voor kleine beurt en apk keuring, kwart over 4 's-middags pas uit de garage.
Ruitenwissers waren niet verwisseld, waren niet in voorraad. Oliekeering niet gerepareerd, zou een nieuwe afspraak moeten maken. Kom hier al jaren, sinds de uitbreiding werd de klantvriendelijkheid erg minder. Ik kom hier niet meer

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Na een half jaar te hebben gewacht op een schakelaar voor mijn elec.spiegels bleek deze niet besteld te zijn. Ook is er geen contact geweest vanuit Hedin. Ik ben geweest voor het plaatsen van het onderdeel. Na 15 min. waren ze al klaar, maar ik kreeg een rekening voor en half uur. De baliemedewerker was niet erg vriendelijk het moet maar.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Onlangs bij Hedin in Wormerveer een mooie Adtra gekocht, waar al snel een defect aan bleek te zijn. Direct stond er een spiksplinternieuw astra voor ons klaar zodat we toch op vakantie konden gaan.
Helaas werd het defect niet gevonden. We werden vanuit henzelf voor de keuze gesteld om het geld terug te krijgen.
Dit alles op een nette en vriendelijke manier opgelost. Waar vind je dit nog?
Daarom voor Rogier een dikke pluim!!!