Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Leggi di più
Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!
L'azienda ha risposto
Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Op zich goed geholpen. Echter hoge rekening voor grote beurt voor Opel Astra met 17000 km op teller. Geen bijzonderheden en een rekening van € 850,- Ik vindt dat echt aan de hoge kant. Weet niet of ze me nog terugzien. Jarenlang klant bij Opel. Nooit rekening in deze orde van grootte gepresenteerd gekregen!!!!

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Een afgesproken reparatie is niet uitgevoerd; dit is niet aangegeven bij het ophalen van de auto, moest ik zelf ontdekken; onderdeel is als het goed is besteld, nu wachten op wanneer reparatie alsnog uitgevoerd wordt. Betekent opnieuw retour Hoorn-Purmerend

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ik had een afspraak gemaakt voor een nieuwe sleutel plus het inleren daarvan. Van de oude waren namelijk de plastic knoppen stuk gegaan na jaren gebruik. Bovendien wilde ik mijn reservesleutel ook laten inleren. Eenmaal thuis bleek de reservesleutel niet ingeleerd en na een paar dagen kan ik alleen de auto op slot doen met de afstandsbediening van de nieuwe sleutel. Openen gaat niet meer. Nou moet ik dus wederom vrij regelen en van Amsterdam naar Purmerend gaan. Ondertussen moet ik handmatig de deur openen en dan vanuit binnenuit de andere deuren openen.
Update: terug geweest voor het opnieuw inlezen van de beide sleutels. Toen ik mijn vorige week nieuw aangeschafte sleutel terugkreeg, leek hij al 10 jaar oud. De behuizing sloot niet goed en er waren duidelijk sporen van proberen open te krijgen. Degene die hem mij overhandigde, vroeg zich af of ik de sleutel al lang had. Raar, want had hem verteld dat ik hem net nieuw had en dat het inleren vorige week niet goed gegaan was. Ik liep naar buiten maar ben weer naar binnen gegaan om aan te geven dat ik hier toch niet akkoord mee ging. Kreeg toen volgens mij een manager te spreken die mijn sleutels zag en in de werkplaats ging hij in gesprek met de monteur en degene van de servicedesk. Hij kwam daarna terug en gaf aan dat ze het gingen oplossen. Punt blijft dat ik nu voor de derde keer daar heen moet om die sleutel weer op te halen. En in alles miste ik gewoon een simpele: Ah sorry meneer, dit is niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
Reservesleutel is gelukkig de tweede keer wel ingeleerd en gebruik ik nu totdat het probleem met originele is opgelost.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
persoon aan de balie dacht mee, zocht direct vragen uit en stond open voor argumenten om tot een vergelijk te komen. ook niet geleverd artikel werd direct van de bon afgetrokken.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ik werd telefonisch op de hoogte gebracht over de staat van de auto.

Warme welkom van mijn vertrouwde medewerkers van Hedin Amsterdam Noord

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goed met mij doorgenomen, welke extra kosten erbij kwamen. Dit geeft duidelijkheid. De auto was een dagje later klaar, maar ook daar was ik van op de hoogte.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Redelijke prijs voor de onderhoudsbeurt. Auto was op tijd klaar en kon tot halfzes gehaald worden, wat mij goed uitkwam, omdat ik vijf uur mogelijk niet gehaald had. Vriendelijk personeel.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
De auto is apk gekeurd en heeft tevens een grote beurt gehad. Er werd ten tijde van de werkzaamheden door de monteur telefonisch contact opgenomen over eventuele meerdere werkzaamheden.
Alleen is het een crime om bij de vestiging in Purmerend te parkeren. als je een afspraak hebt en je auto moet achterlaten. Dat moet beter.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
zeer vriendelijk en duidelijk uitleg. geen verassingen

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Duidelijke en vriendelijke informatie over de reparatie en kosten, met name telefonisch.
Jammer dat degene die de huurauto meegaf niet even meeliep en de plaatsaanduiding van de huurauto aanduidde met ‘aan de buitenring’.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
als door omstandigheden geen voorraad onderdelen reparatie langer duurt leenauto graag

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
De wachttijd van deze noodsituatie is veel te lang. Als we niet hadden gebeld, hadden we niets van hen gehoord.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Communicatie. Totaal niet aanwezig tussen werkplaats en receptie. [Dhr.Said)
Chefwerkplaats uitstekend werk geleverd