Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!

Valutata 5 stelle su 5

Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

819 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Conform afspraak is alles geregeld.

Conform afspraak is alles geregeld.

29 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Snelting,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen volgens de afspraak. Bedankt voor de positieve feedback.

Gewéldige service.

Gewéldige service.
Met een lekke band aangekomen bij het bedrijf, eind van de dag.Helaas kon de band niet meer gerepareerd worden. Maar om ons toch veilig naar huis te laten rijden, is er direct gezocht voor een "leenband"
Uiteindelijk na advies van de specialisten toch gekozen voor 4 nieuwe All Weather banden.
Dank voor de service én de goede adviezen. Wij rijden weer veilig!

27 dicembre 2025

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn. We zijn blij dat we je met de juiste oplossing weer veilig op weg hebben kunnen helpen. Bedankt voor de feedback.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

Valutata 1 stelle su 5

Afspraak voor onderhoudsbeurt

Afspraak voor onderhoudsbeurt. Bij binnenkomst verzoek of ik werkorder wilde tekenen ad 1100 euro. Sorry? Ja maar u krijgt een nieuwe accu, die is duur. Waarop ik antwoordde:mijn auto is ruim 2 jaar oud en er moet nu en nieuwe accu in? Ja dat is wel vreemd. Snap ook niet waarom er op de werkorder een nieuwe accu staat. Werkorder werd aangepast. Afspraak nieuw bedrag 515 euro. Na 3 uur wachten auto klaar. Factuur werd opgemaakt aan de hand van de werkorder. Dame neemt plaats achter haar computer en wikt en weegt zich over werkorder die ze omschrijft als onduidelijk. Na 5 minuten en overleg hoor ik bedrag klinken van ruim 600 euro. Ik zeg dat ik een voucher heb van 25% korting. Ik krijg als antwoord dat ik vorig jaar deze korting al heb gehad en deze eenmalig is. Waarom heb ik via de mail dan afgelopen september een nieuwe voucher aangeboden gekregen die geldig is tot 1 Sept 2026? . Waarschijnlijk denk ikzelf omdat wij eerst van Hoorn naar Alkmaar zijn gegaan voor ons onderhoud en toen naar Purmerend vanwege opdoeken filialen. Na navraag kwam ik toch echt niet in aanmerking terwijl ik echt met een door jullie opgestuurd voucher aan de balie stond. Mevrouw ging me beetje tegemoet komen. Weer een kwartier achter haar computer bezig en toen rolde er een factuur uit van 444 euro. Het zal. Eerst 1100 daarna 600 nu 444. Wat 'n gegoochel met cijfers. Ik besluit maar te betalen en vraag nog wel wat nou een gewone onderhoudsbeurt kost. Afwijkend antwoord eh nou 515 euro waar ik het vanmorgen over had en we afgesproken hadden. Onduidelijke en niet echt gespecificeerde factuur na half uur mee naar huis en slecht gevoel. Over vervolg afspraak moet ik echt nog even nadenken.....

23 dicembre 2025

Beste Jack,

Het spijt ons te horen over jouw ervaring. We vinden het vervelend te horen dat er over de factuur veel onduidelijk was en de prijsopbouw verwarrend overkwam. We nemen jouw feedback serieus en zullen intern onderzoeken hoe we de communicatie en facturering kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Ik werd vlot geholpen.

27 dicembre 2025

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Fijn om te horen dat we je snel van dienst konden zijn. Bedankt voor de feedback.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

Valutata 5 stelle su 5

Kom er al jaren. Altijd goed

Kom er al jaren.
vriendelijk en behulpzaam

22 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Pleune,

Fijn om te horen dat je al jaren met plezier bij ons komt. We waarderen jouw feedback enorm. Dank je wel.

Valutata 2 stelle su 5

Als particulier wordt je niet gezien.

Als particulier wordt je niet gezien.
De zakelijke rijders krijgen voorrang.
Service is ver te zoeken.
Voor een grote beurt moet je bij de kleine ondernemers zijn, die weten hoe men met klanten omgaan.

20 dicembre 2025

Beste Marten,

Het spijt ons te horen dat je jezelf niet gezien voelde en dat de service niet aan de verwachtingen voldeed. Iedere klant is voor ons even belangrijk, hier zou geen onderscheid in gemaakt moeten worden. We nemen de feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je

15 dicembre 2025

Beste Marielle,

Wat fijn dat onze snelle service en vriendelijke medewerkers je bevallen zijn. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

goede voorinformatie en overleg

goede voorinformatie en overleg, uitleg huurauto, plezierige dienstverlening, klantgericht. Ik vind de balie niet uitnodigend.

13 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw de Jong,

Fijn dat de informatie, uitleg en service prettig waren! We waarderen de feedback over de balie en nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Goed en duidelijk gecommuniceerd.

Goed en duidelijk gecommuniceerd.

9 dicembre 2025

Beste meneer/mevrouw Letschert,

Fijn dat de communicatie goed verliep. Bedankt voor de feedback, dit waarderen we enorm.

Bij TEMU meer.…

Op 8 november om 14:00 een afspraak voor de aanschaf van een nieuwe auto, hebben uiteindelijk 1uur en 10min moeten wachten omdat de verkoper met andere klanten begon(die zonder afspraak binnen kwamen), dus daar waren we al niet zo blij mee.
De verkoop zelf was natuurlijk keurig netjes, maar daarna moest ik continu zelf achter de informatie aan, zelfs bij TEMU krijg je meer informatie.

8 dicembre 2025
Non scritta su invito

Beste meneer/mevrouw,

Het spijt ons te horen over de lange wachttijd en het gebrek aan informatie. We vinden het jammer dat de ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. Jouw feedback is belangrijk voor ons en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Ik wens je in ieder geval wel veel veilige kilometers toe.

Valutata 4 stelle su 5

zonde dat opel uit west friesland is vertrokken

goede ervaring maar dat je helemaal naar purmerend moet in plaats van van in westfriesland kan blijven

Beste Walther,

Fijn om te horen dat de ervaring goed was. We begrijpen dat het vervelend is dat je nu wat verder moet rijden naar een dealer in de buurt. Voor onderhoud en reparaties kun je ook terecht met je Opel bij onze service locatie in Zwaag. Wellicht is dat een stukje dichterbij.

Valutata 4 stelle su 5

Prijs van te voren + om 8uur gebracht…

Prijs van te voren + om 8uur gebracht maar om 16.30 nog niet klaar vind ik minder-resultaat bandenwissel en grote beurt goed +

Beste Peter,

Bedankt voor de feedback. Fijn te horen dat je de communicatie over de prijs voorafgaande de uit te voeren werkzaamheden waardeert. We vinden het jammer te horen dat de duur van de reparatie wat minder bevallen is.

Valutata 3 stelle su 5

3 dagen wachten op 2voor banden en een…

3 dagen wachten op 2voor banden en een accu

Beste meneer/mevrouw Blok,

Het spijt ons te horen over de lange wachttijd. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor de feedback.

Snel en vakkundig

24 novembre 2025

Beste meneer/mevrouw de Vries,

Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat we je snel en vakkundig hebben kunnen helpen.

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot. Vanaf het reservering van de onderhoudsbeurt per telefoon tot en met de aflevering na afronding.

24 novembre 2025

Beste meneer/mevrouw Wortel,

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen, van de telefonische reservering tot de aflevering na de onderhoudsbeurt. Bedankt voor de positieve feedback!

Communicatie

Communicatie kan wel beter tussen de online planning en de garage zelf.

Voor de rest is het wel goed gegaan

19 novembre 2025

Beste Pascale,

Bedankt voor de feedback. We nemen je opmerking over de communicatie ter harte en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Fijn dat je verder tevreden bent.

Vriendelijk geholpen

8 novembre 2025

Beste meneer/mevrouw Van Laar,

Fijn te horen dat je vriendelijk werd geholpen. Dank voor de positieve feedback.

Vriendelijke bediening.

Vriendelijke bediening.

12 novembre 2025

Beste Karel,

Dank voor je positieve feedback. Fijn dat we je vriendelijk van dienst konden zijn.

Stephan van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più