Ik heb een vaste contactpersoon nl. Dhr Roland Tunnissen waar ik alles mee afhandel. Wel zo makkelijk. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en mocht er onverhoopt iets bijkomen wordt je vantevor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
garage heeft zich netjes aan de afspraak gehouden en ons erop gewezen dat onze Nissan Quahqai naast de airco controle/onderhoud ook onderhoud nodig had, i.v.m. kilometerstand dit kon gelijk mee uitgev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geholpen door Laurens Mulders. Zeer nette/beschaafde verkoper die alle tijd nam om ons te orienteren voor de aankoop van een auto, wat uiteindelijk resulteerde in de aankoop. De verdere afhandeling... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg goede garage en komt afspraken na. Ben weer voor n onderhoudsbeurt en apk geweest. Gemakkelijk een afspraak gemaakt en op de dag de auto gebracht. Heb een goed contact gehad en overleg met Ron... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Heerlen, Helmond, Maastricht, Nuenen, Sittard, Venlo en Waalre, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alles goed gemaakt al duurde het wel twee dagen langer dan gepland door overmacht.
Wel een minpunt is dat vervangend vervoer €61 per dag kost. Dat zou een gratis service moeten zijn.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Goede en vlotte topservice. De werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd en vragen worden altijd netjes en goed beantwoord.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
In de 40 jaar dat ik ze ken, is alleen hun naam veranderd: van Renault naar Heddin Automotive, met nog heel wat andere namen tussendoor. Het belangrijkste is dat de kwaliteit van de service, het advies en het onderhoud van mijn verschillende auto’s – van de Renault R18 tot de Nissan Pulsar en diverse Renault Megane’s tussendoor – in de loop der jaren alleen maar beter is geworden... Bedankt

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Vriendelijke ontvangst op afgesproken tijd in Maastricht. Adequate en deskundige servicebeurt. Tevreden klant!

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Nakomen m en van afspraken en werken in aangegeven tijdsperiode.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
We hebben een Nissan Qashqai gekocht. Onze verkoper Rik Brouwer top verkoper. Hij is eerlijk ,rechtuit, behulpzaam, aardig heeft ervoor gezorgd dat het een feestje was om toen we onze auto konden komen ophalen. Mooi gepoetst onder een doek was de auto verstopt. Het was echt een suprise hem te zien. We zijn super blij auto bevalt super goed. Ook de communicatie met Rik was super fijn en goed. Zelfs dat hij ervoor zorgde dat hij zelf aanwezig was om de auto op te halen. Kregen zelfs nog een leuk kadootje. Ook voor ons zoontje was hij heel aardig en maakte een grapje. Nogmaals bedankt wij komen zeker in de toekomst nog terug bij Hedin Automotive.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
De bereikbaarheid van Hedin is erg moeizaam. Zou teruggebeld worden maar duurt erg lang en er wordt ook niet altijd teruggebeld. Een eenvoudige vraag aan een specialist van de wertkplaats is blijkbaar niet mogelijk.
Niet klantvriendelijk.
In Oktober 2025 kreeg ik problemen met mijn management accu van de Nissan Leaf 3,5 jaar eerder nieuw aangekocht die was binnen mum van tijd leeg. ANWB ww laten komen met een Jumpstarter weer kunnen rijden opgelost terug naar de erkende Nissan garage gegaan. Afspraak gemaakt voor de volgende week, Na het weekend was de Accu weer leeg, nu de Nissan klanten service gebeld die zorgde voor een takelwagen met een jumpstarter, daarmee kregen de monteur de auto niet aan de praat. Dus auto naar de Garage brengen, vanaf dat moment hebben ze van alles geprobeerd niets hielp schijnbaar. Samen met de Nissan klanten service van alles getest, De TCM module stuk €1200,00 exclusief programmeren van de TCM á €300,00 dat was medio November. Auto opgehaald TCM niet volledig geprogrammeerd weer terug naar de garage, 3 dagen later weer terug naar de garage. Medio Januari 2026 weer terug probleem niet opgelost gevraagd of de TCM wel vervangen moest worden was mijn vraag bij iedere berzoek aan de garage gevraagd is de ACCU niet stuk iedere keer kreeg ik te horen dat die goed was. Afgelopen Dinsdag een nieuwe accu gekocht de oude accu eruit gehaald en de nieuwe accu gemonteerd. Nu gaf de Nissan Leaf een fout melding in de dashboard aan systeemfout. Afspraak had ik al bij de garage dus dat kwam goed uit. systeemfout opgelost na 2 uren ik zag op de Nissan app dat het hangslotje oranje was en geprobeerd om op afstand de deur te sluiten, dat lukte niet. Aangegeven dat dit niet goed is, Ik kreeg te horen dat zij niet de app onderhouden, Ik zei dat heeft met het programmeren te maken, nee zeiden ze die is goed gegaan, Ik kom hier op een probleem op te lossen maar er komen meerder problemen voor terug. Nissan Klanten service gebeld ik heb een paar testjes gedaan en nu maar wachten op de klanten service. Gisteren bleek mijn nieuw gekochte management accu ook leeg te zijn. Op internet vond ik een bericht dat de TCU module misschien de veroorzaker kan zijn omdat de TCM constant een verbinding zoekt met de NISSAN CONNECTION SERVER waardaar de accu in een paar dagen de accu helemaal leeg trekt. Mogelijk kan het zijn de oplader die tussen de management accu en de grote accu de veroorzaker zijn.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Onze nieuwe Nissan Qashqai gaf een systeemfoutmelding op het dashboard. Verder reed de auto gewoon goed, dus het leek om een klein probleem te gaan. Omdat ik de auto pas had gekocht, besloot ik hem toch naar een Nissan-dealer te brengen. Hoewel een dealer vaak duurder is dan een gewone garage, verwacht je dat zij gespecialiseerd zijn in dit merk en het probleem goed kunnen vaststellen.
Er zijn in totaal drie diagnoses uitgevoerd en op advies van de garage heb ik onder andere de oliesensor en de lambdasonde laten vervangen. Later bleek dat deze onderdelen niets met de foutmelding te maken hadden.
Inmiddels ben ik ongeveer €1000 kwijt, terwijl de foutmelding nog steeds aanwezig is. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ze zelf niet weten waar het probleem ligt en dat ze een Nissan-specialist moeten inschakelen.
Dit is voor mij erg teleurstellend. Van een merkdealer verwacht je een duidelijke diagnose voordat er dure onderdelen worden vervangen.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage, zou ik deze niet aanraden. Ik heb er veel spijt van dat ik mijn auto hier heb laten repareren. Bij een andere garage was het probleem waarschijnlijk sneller opgelost en had het mij veel minder geld gekost.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Afspraak gemaakt, snel geholpen. Alles naar wens. Tevens een issue gemeld, wat gelijk werd gecontroleerd en wen duidelijke uitleg gekrege b.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Geholpen door Laurens Mulders.
De verdere afhandeling werd ook door Laurens op een zeer prettige manier gedaan.
Ook bij aanvullende vragen onzerzijds was hij steeds beschikbaar/bereid om ons te helpen.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Vandaag onze nieuwe Qashqai e pwr gehaald bij Hedin waalre, wij zijn zeer tevreden over de hulp van Issa Araba die ons begeleid heeft bij deze aankoop.
De auto is precies in de kleurstelling die we graag wilde. Wij gaan ervan uit dat de service in de toekomst ook geheel naar wens zal zijn. Jan

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Autobandenwissel, in eerste instantie na een uur wachten te horen gekregen dat de opgeslagen banden kwijt zijn. Dat is wel netjes opgelost met nieuwe banden. Dan nog een keer geweest voor de wissel, ik hoorde de monteur iets aangeven over sensor en ik vroeg of er wat mis was. Nee echt niet werd er gezegd. Volgende dag meteen melding van bandenspanning. Ik bel op en dus problemen met de sensor. Moet er voor de derde keer voor terugkomen. Weer een uur. 3x voor een bandenwissel! Werd erg onverschillig over gedaan aan de telefoon van werkplaats. De planner van afspraken is wel super begripvol en prettig. Maar ben echt teleurgesteld in hoe dit gegaan is.
De oplossing van nieuwe banden is fijn, maar ik had nieuwe banden, dus eigenlijk heb ik nu terug wat ik had. Opslagkosten betaald, zonder dat ze opgeslagen lagen. Denk als er met meer empathie gereageerd wordt het me minder dwars zou zitten. Dus dat is mijn feedback aan jullie. Meer empathie achter de balie

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Het blijft twijfelachtig, omdat ik nu een 1/2 uur moet reizen (voorheen nog geen 10 minuten) om bij de garage te komen.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Kwam voor een nieuw navigatiescherm. Ben heel goed geholpen.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Ik ben goed en vriendelijk aan de telefoon en via e-mail geholpen. Er is geholpen met een bepaalde code, en hebben er niet eens geld voor gevraagd. Dat is nog eens gemoedelijk! Hier zou ik wel een auto willen kopen.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
vriendelijke en behulpzame medewerker aan de balie!
Een punt van kritiek heb ik wel (heeft niets met Hedin Sittard te maken), ik vind het belachelijk dat ik helemaal uit Kerkrade naar Sittard moet voor een APK-keuring en seizoens-bandenwissel. Ik wil heel graag bij Nissan blijven!!

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Snelle service ondanks het feit dat de interne communicatie blijkbaar wat mis was gelopen.

Risposta di Nissan-dealer Hedin Automotive
Voorafgaand aan de APK/beurt meldde ik dat het touchscreen in 80% van de keren hapert. O.a. navigatie of laadtimer activeren is daardoor niet mogelijk. Het scherm laadt dan consequent een Noordwestelijke beweging over de aarde, zonder dat hierop ingegrepen kan worden.
Ik moest er bij ophalen van de auto om vragen of het probleem opgelost was.
"Bij ons functioneert alles prima, was Hedin's antwoord."
Ik vroeg of er storingen uitgelezen waren.
"Niet noemenswaardig" was Hedin's antwoord.
Ik kreeg het gevoel dat de storingen zich alleen bij mij voordoen.
Overigens...: de storingen blijven zich nog steeds consequent voordoen, maar ja, wegbrengen naar Hedin lost niks op...
28 januari 2026
Ofschoon ik op 4 december 2025 Stephan terugmailde n.a.v. mijn melding, heb ik onderstaande mail nog niets van Hedin Automotive mogen vernemen:
Beste Stephan van Hedin Automotive,
Dank voor uw bericht via Trust Pilot.
Ik heb erover getwijfeld om terug te reageren op uw bericht, aangezien ik mij niet serieus genomen voel. Maar goed, u reageert wel op mijn review, dus sta ik niet afwijzend tegenover uw uitnodiging. Alhoewel ik er eigenlijk niet voor voel om extra tijd voor uit te trekken (heen en weer rijden, ed) en weer met een kluitje in het riet gestuurd te worden...
Het probleem is intussen structureel geworden.
Met groet,
Leo Hollander