Ik werd gastvrij ontvangen, had uitstekend contact met uw dealer Arthur Huis, was transparant en behulpzaam, en uiteindelijk heb ik een Discovery gekocht.👌🍾. Gigi P.perra. Da Gigi Pizza & Pasta
L'azienda ha risposto
Ik wil graag mijn geweldige ervaring delen met autoverkoper Pim Gorter. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gehoord, serieus genomen en volledig op mijn gemak. Pim straalt vertrouwen uit, is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig ontvangen door Chris en hij verwees mij naar Dennis chef werkplaats we kregen gelijk een kopje koffie aangeboden en vervangend vervoer mee naar huis, einde dag was de auto klaar en toen w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijna 3 maanden moeten wachten op nieuw onderdeel en in die tijd twee wissels gehad met vervangend vervoer via logixc. Bij ophalen van de auto was de bodem en de afdekplaat in de achterbak niet te... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Omdat we daar met onze pech direct terecht konden, ze de volgende dag de diagnose al doorgegeven hebben en met een week het probleem verholpen hebben.
Communicatie verliep eenvoudig en afspraken werken nagekomen.
Zeer vriendelijke en nette mensen , zowel achter de service balie en de monteurs.
Goede sfeer en ontvangst.
Daarbij mee genomen het nog even opfrissen van de auto interieur en exterieur zonder moeite.
Chapeau 👌🏻
bij de start van de afspraak deelde ik mee dat er in de weekeinde het meest gebruik van wordt gemaakt maar dat stond de afspraak op vrijdag niet in de weg.
km stand bekent auto bekent en toch melden dat ze er te kort tijd voor hebben gehad ? na op halen op de terugweg benzine stank en sissend geluid terug was geen optie vanwege de tijd dus zelf op onderzoek uit en kom een gerepareerde slang tegen en een niet aangesloten leiding hmm.
zelf slang gemonteerd en maandag gebeld en hebben ze mijn de kapot gemaakte slang geleverd ging ermee akkoord hem zelf te monteren.
had al een paar keer deze gevraagde review weg gedrukt maar omdat jullie door gaan met de vraag heb ik hem nu geantwoord.
er werden zaken bij apk voor afkeur genoemd die geen afkeur waren, daarnaast werd er advies gegeven voor het vervangen van onderdelen die nog niet aan vervanging toe zijn.
Goed met me meegedacht om probleem op te lossen
Professioneel en correct. Helaas wel langere wachtlijst voor onderhoud of reparatie.
Wat een arrogantie achter de balie!
Wij komen uit luxemburg (ook de auto) maar hier in nl deed een probleem zich voort. Wij vragen netjes of ze ons zouden kunnen helpen om de auto uit te lezen (ongeveer 10 min kost dit) krijgen we als antwoord ja wij komen om in het werk kijk maar op het planboord. We kunnen u in Januari ergens wel helpen...... Je verwacht toch van z'n auto merk ook service! Maar dat is echt heel ver te zoeken BAH!!
service is een 0.
landrover gaat eruit...
Heeft benodigde werkzaamheden snel en probleemloos uitgevoerd. `vriendelijk balie personeel
werd naar het centrum gebracht en ook weer opgehaald.
Prima service, geweldig vriendelijk personeel, mooie accommodatie, kortom helemaal top!
Bij ophalen van de auto was de bodem en de afdekplaat in de achterbak niet teruggeplaatst.
Helaas is probleem nog niet opgelost en moet de auto dinsdag weer naar de garage ( rijdt niet 100% elektrisch en geeft af en toe een rare geur wat lijkt op verbranding). Afspraak maken om dit euvel op te lossen kon pas na ruim twee weken. Ben benieuwd dinsdag….
Rij zelf al vanaf 1999 landrover naar volle tevredenheid maar dit heb ik niet eerder meegemaakt…..
Goed contact met Richard medewerker van de service afdeling en mee gedacht met wat nodig is en goed om tijdens deze afspraak te doen, prettige ontvangst en goede afhandeling.