Ik heb gebruik gemaakt van sale en lease back tijdelijk. Ze waren mee denkend en hebben me ruim de tijd gegeven om mijn privé problemen op te lossen. Vriendelijke mensen!
L'azienda ha risposto
Vandaag auto verkocht kreeg plausibele feedback Over de verkoopprijs zijn wij zeer tevreden Kreeg direct een goed gevoel heel serieuze inkoper Mensen zijn heel vriendelijk eerst koffie was hee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij wilden onze FIAT 500e inruilen voor een personenauto en dat kon bij Auto:tijd! We kregen snel antwoord op onze mail en 2 dgn later de bus opgehaald in de prachtige zaak waar we heel vriendelijk on... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn al sinds 1998 actief als autobedrijf en hebben altijd een ruim aanbod aan auto’s staan in onze showroom, in elke prijsklasse. Zo vindt iedereen wel een geschikte auto bij ons. Jaarlijks mogen wij ruim achthonderd tevreden klanten feliciteren met de aankoop van hun auto bij Autotijd. U bent van harte welkom in onze mooie nieuwe showroom in Apeldoorn en kunt onder het genot van een kopje koffie de auto kiezen die bij u past. Natuurlijk behoort een proefrit tot de mogelijkheden.
Sleutelbloemstraat 59, 7322AH, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 055 30 30 930
- contact@autotijd.nl
- autotijd.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
De ontvangst is wat apart en deed ons…
De ontvangst is wat apart en deed ons meer denken aan club dan een autobedrijf zeker met het zeer hoge gehalte aan bling bling geeft het een wat onzeker gevoel ook daar er een pandshop in het zelfde pand zit met de zelfde uitstraling.
Bij de levering van de auto werd er tot drie keer toe aangegeven dat de auto voor zou worden gezet en nu nog even alle vloeistoffen werden nagezien.
Jammer dat dan na nog geen 100km lampje gaat branden dat de adblue op is de handrem een probleem heeft en de remmen zelf. De auto werd met lege tank geleverd....
Ik heb gebruik gemaakt van sale en…
Als je dit berichtje leest is het tijd…
Als je dit berichtje leest is het tijd om een auto te kopen bij Autotijd. Toppers goede service en kwaliteit autoss

Reageren niet snel
Ik las in een review dat men snel reageert.
Is natuurlijk subjectief, maar een week lang wachten is in mijn optiek niet echt snel. Wacht nog steeds op antwoord.

Risposta di Autotijd BV
Net een leuke Honda gekocht.
Net een leuke Honda gekocht.
De mensen bij Autotijd zijn super gastvrij en hebben ons voorzien van een lekker kopje koffie.

Goed bod, snelle afhandeling
Autotijd heeft een goed bod uitgebracht op mijn auto. De inkoop verliep vlot en netjes. Aardige mensen ook trouwens.

Risposta di Autotijd BV
Hele fijne zaak met vriendelijk en zeer…
Hele fijne zaak met vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Aanrader!

Risposta di Autotijd BV
Van begin tot eind erg fijn
Van begin tot eind erg fijn en vriendelijk geholpen! Een goeie prijs gekregen voor onze (inruil)auto, zonder enig gedoe een proefrit mogen maken. Gister gebeld of we de nieuwe auto dezelfde middag nog konden ophalen en dat was allemaal geen enkel probleem. Hij stond mooi met een strik gepresenteerd voor de deur toen we aankwamen en konden met een grote glimlach wegrijden in onze nieuwe auto. Toppers!!

Risposta di Autotijd BV
heel vriendelijk en heel goed geholpen…
heel vriendelijk en heel goed geholpen en goed advies

Kundig en vriendelijk
We hebben dit weekend een camper gekocht bij dit bedrijf.
Erg kundig geholpen, ook over de camper specifieke vragen.
Boven verwachting hebben we de camper direct mee kunnen nemen.
Alles goed, verzorgd en vakkundig geregeld. Bedankt Maurice!

Snel en kundig
Ik heb mijn microlino hier gekocht. Ik ben snel geholpen, en het contact was ook fijn! Kan het van harte aanbevelen

Risposta di Autotijd BV
erg jammer hoe het contact is verlopen…
erg jammer hoe het contact is verlopen en dat er geen mogelijkheid was een proefrit te maken, we hebben hiervoor 1,5 uur moeten rijden. Erg klantonvriendelijk. Het heet autotijd maar ondertussen hebben ze geen tijd voor ons. Vroeg vragen of we het wel konden betalen.

Kapotte auto van 10500 euro
Goedemorgen , de auto heeft zoveel motorische problemen dat moet bekend zijn geweest . Aangezien de foutcodes hand matig gewist zijn..ook heeft hij 2 lekke banden en een kapotte accu .kortom u heeft mij een kapotte autoverkocht . Hoe gaan we dit oplossen mvg roos

Risposta di Autotijd BV
Net een leuke auto gekocht bij…
Net een leuke auto gekocht bij Autotijd. Bedankt voor je hulp Alper.
Was fijn zaken doen!

Risposta di Autotijd BV
Geweldige zaak waar je door iedereen…
Geweldige zaak waar je door iedereen super behandelt wordt.
Gisteren onze auto opgehaald die er bij stond om door een ringetje te halen.(de hele zaak ziet er trouwens uit om door een ringetje te halen.)
Ik zal zeer zeker bij de volgende auto de site in de gaten houden of ze dan weer iets hebben .

Keurige deal
Keurige deal kunnen maken betreft een MiTO afgelopen juni/juli. Goed geholpen en gelukkig tot een overeenkomst gekomen qua prijs waardoor wij deze auto nu met plezier kunnen gaan gebruiken als 2e auto.

Risposta di Autotijd BV
Recent een auto gekocht bij deze…
Recent een auto gekocht bij deze garage. Ik ben heel professioneel te woord gestaan en geïnformeerd over de auto door Rudi.
Prima garage, goede service dus heel blij hiermee!

Risposta di Autotijd BV
Een mooie mini gekocht voor een goede…
Een mooie mini gekocht voor een goede prijs. Helaas begaf de koppeling maar tijdens de garantie periode netjes opgelost .
Ik kon mijn mini ook onderbrengen bij de garage in de buurt. Ze hebben de kosten van de reparatie betaald.
Dank voor de goede service.
We zijn Blij met onze mini en de service van autowijs.

Risposta di Autotijd BV
I had a great experience buying my car…
I had a great experience buying my car at Autotijd with the help of Alper. I highly recommend and I will definitely come back in future. Thank you Alper

Risposta di Autotijd BV
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.