Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Mountbattenweg 6, 5466 AX Veghel, NL

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst een auto via internet gekocht zonder proefrijden. In contact gekomen met Maarten Goossens van Hedin in Veghel voor een Dacia Jogger voor mijn vrouw die op website werd aangeboden. Auto... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een bezoek op 2e paasdag hadden we na een hartelijk welkom de keuze laten vallen op 1 van de 3 dezelfde auto's in de showroom in Veghel. Alle benodigde gegevens uitgewisseld met Mehmet Simsir... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom uit Tilburg. Zag een advertentie voor 2de hands auto en heb afspraak gemaakt voor proefrit. Bij aankomst alles prima op orde gemaakt door de verkoper Mehmet Simsir. Na een zeer prettig onderhan... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snel en (naar ik "bedenken en beoordelen" kan) goed en vakkundig geholpen. Lekkere koffie.

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio auto

Informazioni su Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Mountbattenweg 6, 5466 AX, Veghel, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

149 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, prima geholpen
Reparatie binnen garantie redelijk snel opgelost ondanks de drukte daar.

10 dicembre 2024

Beste John,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de communicatie en de snelle reparatie binnen de garantie. Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive.

Prima service

Snelle afhandeling!

29 novembre 2024

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Dank u wel voor de mooie beoordeling. fijn om te lezen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen.

Goede afspraken gemaakt.

Goede afspraken gemaakt.
Een belletje dat er nog iets vervangen moest worden.
Bij ophalen kreeg ik een foto te zien van het probleem

25 novembre 2024

Beste mevrouw Van Doremalen,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de gemaakte afspraken. We begrijpen dat het vervelend is om een ​​extra telefoontje te ontvangen, maar fijn dat wij u met hulp van een foto het probleem hebben kunnen laten zien. Wij zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive.

Goede uitleg

5 ottobre 2024

Beste heer Leijten,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.
Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en eeen mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

We waren op zoek naar een nieuwe auto…

We waren op zoek naar een nieuwe auto en Mehmet Simsir heeft ons goede uitleg geven en het verschil tussen de modellen die we zochten uitgelegd.
Een zeer vriendelijke verkoper Mehmet Simsir
En we zijn zeer tevreden naar huis gegaan met een overeenkomst van een nieuwe auto

30 agosto 2024

Beste heer/ mevrouw Giepmans,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting.
Allereerst van Harte gefeliciteerd met uw aankoop. wij wensen u veel rijplezier, veilige kilometers en een mooie dag

Mensenwerk …

Er werd meer dan de wensen voor onderhoud voldaan

18 luglio 2024

Beste heer/ mevrouw Hooy,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en toelichting.Fijn dat we u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Alle afspraken nagekomen en uitleg…

Alle afspraken nagekomen en uitleg gegeven over toekomstige onderhouds beurten.

10 luglio 2024

Beste heer Pennings,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging.Fijn te lezen dat u op een prettige manier bent geholpen. Tot de volgende keer. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Jolanda van Hedin Automotive

Goed service, fijne auto

Enorm goed geholpen door Mehmet Simsir, fijne service, hield me tijdens aankoop van de auto op de hoogte van alles, beantwoorde vragen als ik deze had en was vriendelijk in omgang.
Na aankoop van auto nogmaals contact opgenomen, staat me netjes te woord en help me fijn verder.

Super te vrede met de auto en geboden service

4 luglio 2024

Beste Dylan,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en toelichting. Het is fijn te lezen dat u naar volle tevredenheid bent geholpen. Ik stuur uw beoordeling graag door naar de betreffende collega. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Hedin is een top garage

De verkoper in Veghel, Mehmet Simsir was een vriendelijke man. Hij heeft heel veel geregeld en wij zijn super blij met onze nieuwe auto

1 aprile 2024

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Veghel

Beste mevrouw en mijnheer van Gennip,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons bij de aankoop van uw nieuwe auto. We wensen u heel veel fijne kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een leuk verkoop gesprek.

Wij waren erg blij met de fijne ontvangst en het zeer prettige en professionele gesprek met de heer Mehmet Simsir. Hij nam alle tijd, dacht met ons mee en zelfs de hond die wij bij ons hadden verraste hij met een bak water.
Super!

18 marzo 2024

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende collega. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Beste heer Van Baarle,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Wij wensen veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke en eerlijke informatie over…

Duidelijke en eerlijke informatie over de verschillende type Dacia's.
Enthousiaste vriendelijke verkoper die duidelijk merkbaar affiniteit heeft met het merk Dacia.

21 settembre 2023

Beste mevrouw Smit,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. fijn te lezen dat u op de juiste wijze door een gepassioneerde verkoper bent geholpen. Wij wensen u een mooie dag.

Goed geholpen

23 ottobre 2023

Beste heer Van der Sangen,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te lezen dat wij u goed hebben geholpen. Ik stuur uw beoordeling door naar de betrffende vestiging. Wij wensen u een mooie dag en veel rijplezier.

alles naar wens

13 ottobre 2023

Beste heer/ mevrouw Rijkers,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de auto vanuit het…

Wij hebben de auto vanuit het buitenland besteld en alles verder op afstand geregeld en dat verliep bijzonder goed. Auto stond klaar toen wij terugkeerden in Nederland

2 ottobre 2023

Beste heer/ mevrouw Bakker,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging. Team Veghel wenst u veel rijplezier en veilige kilometers.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk over onderzoek naar storing

Duidelijk over onderzoek naar storing. Onderdelen niet aanwezig. Kon makkelijk en snel een nieuwe afspraak inplannen zonder eerst te betalen voor het onderzoek.

29 marzo 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dank voor uw beoordeling. Fijn dat we snel een nieuwe afspraak konden maken om de storing op te lossen.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijk en goed geholpen mooi op…

Vriendelijk en goed geholpen mooi op tijd en lekker wachten met een bakje koffie.

19 febbraio 2023

Geachte heer Kuijpers,

Vriendelijk dank dat u de moeite heeft willen nemen een beoordeling achter te laten. We danken u voor uw bezoek.

Heel graag weer tot ziens.

Groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Werd direct geholpen toen een koplampje…

Werd direct geholpen toen een koplampje vervangen moest worden. 10 minuten moeten wachten.

5 febbraio 2023

Beste mevrouw Schmitz,

Bedankt voor uw beoordeling na uw bezoek. Veiligheid staat voorop, dus voor het vervangen van een lampje maken we graag even tijd.

Saskia van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più