Flagshoppen Recensioni 125

TrustScore 3.5 su 5

3,3

I forbindelse med årsdagen af krigen i Ukraine, skulle vi bruge et stort parti Ukrainske flag, med kort varsel. Maja og hendes mand kunne levere, og gik simpelthen over vores forventninger, et s... Leggi di più

Det var kun et lille bordflag jeg skulle bruge, ordren blev behandlet hurtigt og jeg fik pakken 2 dage senere, desværre var flagstangen blev bøjet under transporten,, en mail til Flagshoppen og de s... Leggi di più

Jeg havde bestilt et par tunesiske bordflag samt kageflag. Bordflagene var OK, ikke den bedste kvalitet men forventeligt til prisen. Jeg havde dog fået tyrkiske kageflag. Det kan godt være, at det t... Leggi di più

Jeg bestilte et flag og nogle klistermærker, men modtog kun flaget. Jeg kontaktede virksomheden for at gøre dem opmærksom på, at klistermærkerne manglede, og svaret var, at de var udsolgt. De hævde... Leggi di più

1. Negozio di bandiere
  2. Negozio di articoli per feste

Gå på opdagelse i alverdens flag. Her på flagshoppen finder du et stort udvalg af flag fra hele verden og til enhver lejlighed. Vi har flag i mange størrelser, både til indendørs og til udendørs brug. Vi har selvfølgelig også Dannebrogsflag, og langt de fleste af vores flag er desuden lavet af polyester, som er vejr og UV bestandigt til let brug. Uanset om flaget du mangler er til fødselsdagsfesten, kolonihaven, en parade, en tema fest, eller lige det du har i tankerne, så finder du med sikkerhed et flag, der passer til dit behov.

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vil anbefale

Jeg fik næste alt hvad jeg skulle. Bruge fik dog et forkert flag men siden min mission er at få alle flagene så gjorde det ikke så meget. Vil 100% anbefalde. Jeg købte flag hvor der stod at de ikke var på lager men fik dem 2-3 efter

10 aprile 2023

Hej Mikkel

Hvor er vi dog bare glade for den anmeldelse. Tusind tak for de flotte stjerner!
Beklager virkelig hvis vi begik en fejl og sendte det forkerte flag! Men kontakt os meget gerne hvis vi skal få styr på det rette flag. :)

Rigtig god weekend

Flagshoppen.dk

de har taget penge for en ordre der…

de har taget penge for en ordre der blev annulleret

6 aprile 2023

Hej Per
Hvor er vi dog kede af denne dårlige anmeldelse!

Vi aftalte på mail, at du gerne ville vente til alle flagene var i butikken.
Sendte dig en mail da det hele var kommet hjem og har trukket pengene da vi afsendte produkterne til dig.
Hvis du har modtaget noget du ikke ønsker, tager vi det selvfølgelig retur. 😊
Beklager hvis det er sket en misforståelse.

Nemt

Nemt! Hurtigt! Fine flag😀

4 aprile 2023

Hej Lone.

Mange tak fordi du tager dig tid til at give os flotte stjerner og rosende ord!
De er værdsat!

Det virker bare.

Det virker bare.. levering til tiden

18 marzo 2023

Risposta di Flagshoppen

Mange tak for de flotte stjerne.
Det glæder os at du er tilfreds!
Besøg os endelig igen.
God påske

god snark små problemer post nord igen…

god snark små problemer post nord igen men en samtale med ejeren så vi lavede en aftale angånde min pakke 3dage efter om aften kom parkken post nord havde sat den i no 15 jeg bor i no 150 som der stod på parkken m v h steen

16 marzo 2023

Hej Steen.

Vi er super glade for at det hele endte godt trods forvirring fra PostNord’s side!

Tusind tak for tålmodigheden, vi glæder os til betjene dig igen en anden gang.

God påske

SUPER service.

SUper service.
Jeg kontaktede Flagshoppen, da jeg stod og skulle bruge flag til et bryllup. På hjemmesiden meldte s der udsolgt. Derfor mailede jeg til Flagshoppen og klagede min nød. Dagen efter var der svar, og siden blev opdateret, så jeg kunne købe de flag jeg skulle bruge. Rigtig fin service. Flagene kunne jeg hente i pakkeshop allerede to dage efter.

23 marzo 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er SÅ glade for at du kontaktede os så vi kunne få opdateret lageret og du nåede at få dine fine flag!
Håber det bliver/blev et fortryllende bryllup.

Rigtig god påske.

Hurtig levering og varen levede op til…

Hurtig levering og varen levede op til mine forventninger

18 marzo 2023

Hej Søren.

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner! ⭐️
Dem er vi enormt glade for! Det hjælper os meget!
Håber vi får besøg af dig igen en anden gang.

Mvh.

New management -

Maja og hendes mand kunne levere, og gik simpelthen over vores forventninger, et skide godt par. Fantastisk kundeservice og imødekommende overfor vores behov.

Giv dem et skud, klar anbefalding herfra ))

22 febbraio 2023

Hej Kristian.

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os.

Det har hele tiden været vores mål at yde en god service overfor vores kunder, så at læse dine ord gør os begge utroligt stolte og rørt.

Tak for det.

De venligste hilsner

Fantastisk service Maja fra Flagshoppen.dk

Fantastisk service. Jeg er så taknemmelig for den enormt gode service jeg modtog af Maja. Hun er vildt kundeorienteret og var kun fokuseret på at give mig en god kundeoplevelse.

16 febbraio 2023

Hej Nicklas.

Tusind tusind tak for din gode anmeldelse her på trustpilot! Det betyder meget for os at kunder føler sig godt behandlet.
Ja Maja er fantastisk!

God weekend

Flagshoppen

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet. Jeg køber helt klart herfra igen.

14 febbraio 2023

Hej Maria
Tusind tak for de søde ord! Det betyder meget for os.
Det glæder os at du er tilfreds.
Rigtig god dag.

Flagshoppen

Skulle have besøg fra udlandet i…

Skulle have besøg fra udlandet i weekenden, og havde brug for flag. Kunne se at flagshoppen havde fået ny ejer, så der vil være lidt længere leverings tid. Ringede til dem, og de var SÅ søde, at de personligt kom ud med det bestilte flag.
Super god service

5 febbraio 2023

Hej Maria.

Mange tak for de søde ord.

Flagshoppen

Oplever fejl på hjemmesiden og ik fået kvittering på mail eller sms

Oplever fejl på hjemmesiden mange man kan ikke logge på og har lige brugt 164 kr på et flag som jeg ikke har fået en mail på eller sms heldigvis har jeg skærmbillede af min kvittering, ordre nummer. Men at man ik kan logge på hjemmesiden og når man prøver komme igennem det der jeg ikke en robot virker ik

10 dicembre 2022

Hej Alexandar.
Vi har lige overtaget butikken her D.1/2-2023 og er gået igang med at gennemgå, hvis der er fejl og mangler vi skal have rettet op på.
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse og kan forsikre dig, at vi vil gøre alt hvad vi kan for at ting som disse bliver rettet op på.

Vi høre meget gerne fra dig.

Flagshoppen

Jeg skulle bestille et flag

Jeg skulle bestille et flag, som kostede 99 kr. Da jeg så kom til levering sagde den, at jeg manglede en krone for at få det leveret. Så købte 5 danske flag til 23 kr. Jeg følte mig lettere til grin. Hvad er det for en forretning, at sælge ting og så forlange man køber mere for at få den?!?
Igår fik jeg så pakken - med de 5 flag, men ikke den vare jeg rent faktisk bestilte. Den stod pludselig i restordrer. Nu har jeg så forsøgt at kontakte dem, fordi jeg gerne vil vide, om det kommer inden jul, eller om jeg skal ud og finde det et andet sted. Men de tager ikke telefonen, går på telefonsvare hele tiden.
Sikke en elendig service - og jeg ser sikkert aldrig min vare eller mine penge.
Her handler jeg helt sikkert ikke igen.

5 dicembre 2022

Hej Jeanette

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse du havde i butikken inden jul. Forstår din frustration og den følelse du må have siddet med.
Vi, min hustru og jeg, er de nye indehavere af butikken og vil rigtig gerne gøre et forsøg på at vende dit syn på vores butik.

kontakt os meget gerne hvis du vil give os den mulighed.

Hustleri på høj plan.

Hustleri på høj plan.
Bestilte desværre uden at have læst trustpilot. Har hverken fået track nummer eller varen.
En ting er sikker, Regn ikke med at få det du har bestilt.
Prøvet at ringe til dem. Telefon bliver ikke taget. Telefon nummeret er et taletidskort. Så jeg kan helt klart anbefale at glemme hustler shoppen med mindre man vil donere til hustlere.
Man skal åbenbart give mindst en stjerne for at kunne skrive en anmeldelse. En stjerne er for meget.

30 novembre 2022

Hej Idrisi.

Hvor er det ærgerligt at du havde den oplevelse med vores butik!
Min hustru og jeg er de nye indehavere. Vi har lige overtaget butikken her D.1/2-2023 og det er trist for os at se sådan en anmeldelse.
Så sent som i dag har vi gennemført en test af forsendelserne, for at se om man får en bekræftigelse på sin bestilling og det gør man i hver tilfælde nu, hvis ikke man gjorde tidligere. Mht track/trace er vi også igang med at undersøge hvis det mangler.

Jeg kan forsikre dig for at der intet hustleri forgår hos os!
vi vil utrolig gerne høre fra dig så vi kan gennemgå sagen sammen og eventuelt rette op på tingene.

Ingen kommunikation

Ingen kommunikation.
Aldrig modtaget min vare.

Hold jer væk fra denne virksomhed.

20 luglio 2022

Hej Andreas

Som ny indehaver af butikken kan jeg forsikre dig for at vi meget gerne vil kommunikerer med vores kunder.
Så kontakt os meget gerne og lad os se om ikke vi kan få rettet op på denne kedelig fejl.