Flagshoppen Recensioni 125

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I forbindelse med årsdagen af krigen i Ukraine, skulle vi bruge et stort parti Ukrainske flag, med kort varsel. Maja og hendes mand kunne levere, og gik simpelthen over vores forventninger, et s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Det var kun et lille bordflag jeg skulle bruge, ordren blev behandlet hurtigt og jeg fik pakken 2 dage senere, desværre var flagstangen blev bøjet under transporten,, en mail til Flagshoppen og de s... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg havde bestilt et par tunesiske bordflag samt kageflag. Bordflagene var OK, ikke den bedste kvalitet men forventeligt til prisen. Jeg havde dog fået tyrkiske kageflag. Det kan godt være, at det t... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte et flag og nogle klistermærker, men modtog kun flaget. Jeg kontaktede virksomheden for at gøre dem opmærksom på, at klistermærkerne manglede, og svaret var, at de var udsolgt. De hævde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di bandiere
  2. Negozio di articoli per feste

Scritti dall'azienda

Gå på opdagelse i alverdens flag. Her på flagshoppen finder du et stort udvalg af flag fra hele verden og til enhver lejlighed. Vi har flag i mange størrelser, både til indendørs og til udendørs brug. Vi har selvfølgelig også Dannebrogsflag, og langt de fleste af vores flag er desuden lavet af polyester, som er vejr og UV bestandigt til let brug. Uanset om flaget du mangler er til fødselsdagsfesten, kolonihaven, en parade, en tema fest, eller lige det du har i tankerne, så finder du med sikkerhed et flag, der passer til dit behov.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Super dårligt informationsniveau

Super dårligt informationsniveau. Fik først ordrebekræftelse dagen efter jeg bestilte og så måtte jeg selv rykke for status en uge efter bestillingen. Fik at vide den var afsendt, men intet om tracking eller hvordan den blev leveret eller hvornår. Ingenting. Jeg skrev at det var for dårligt og bad om at få min ordre annulleret, men ingen svarede. Jeg måtte ringe til direktøren for at komme videre, hvorpå han fortæller mig at den godt bare kan være lagt i min postkasse (som jeg aldrig checker fordi al min post er digital eller sendt med forsikring). Rigtig nok så er pakken der og nu gider jeg simpelthen ikke hælde mere tid i denne virksomhed for at sende varen tilbage og ikke engang få fragtpengene igen. Jeg fortalte direktøren om deres dårlige trustpilot rating og han var fuldstændig ligeglad. Det her er et firma, der ikke har noget ønske om eller evner til at forbedre sig. Jeg handler der ikke igen.

28 giugno 2022
Valutata 2 stelle su 5

Fik da hurtig levering… men

Fik da hurtig levering, men 3 stk ud af de 5 flag jeg havde bestilt, var fejl. Det kan være svært at se forskel på det Australske og New Zealandske flag, så det der faktisk irritere mig mest er, at de ikke svarer en på mail.

Virksomheden virker desværre til at være ret ligeglad med deres kunder, efter at ordren er bestilt/modtaget.

28 aprile 2022

Ufattelig dårlig butik!

Min ordre er på nuværende tidspunkt 18 dage forsinket ift. sidste modtage-dato (en måned ift bestillingsdato), og jeg går ud fra, at ordren ikke engang er afsendt, da jeg ikke har modtaget nogen former for tracking.
Derudover svarer deres support ikke på emails.
De svarer heller ikke på deres kontaktformular.

Opdatering: Jeg har nu modtaget endnu en faktura (ordre 23 dage forsinket). Om det betyder, at ordren er på lager, afsendt, på vej eller noget helt andet ved jeg ikke. Fordi man får absolut ingen information i mailen.
Jeg går ud fra, at den ikke er på vej, da de jo lover at give tracking nummer, hvilket jeg ikke har fået.
Spændende spændende! :)

Opdatering 2: Har nu modtaget ordren en måned forsinket yahuu. Eller, jeg modtog 3 ud af de 4 produkter jeg bestilte. Den sidste vare var i restordre, så det kunne være man ikke skulle have den på hjemmesiden. Derudover var kvaliteten på produkterne meget forskellig. Jeg bestilte bl.a. 2 flag af samme produkt-type bare forskellige nationer. Det ene var meget fin kvalitet. Det andet var forfærdeligt og i noget helt andet stof.

9 aprile 2022

Fik aldrig nogen vare

Købte en vare som skulle ankomme cirka d. 1 marts 2022, som jeg pr. 03.04.2022 ikke har modtaget.

På trods af utallige mails fra mig til virksomheden har de valgt at ignorere mig, så jeg hverken har fået vare eller penge tilbage.

Kan på ingen måde anbefales.

3 aprile 2022
Valutata 2 stelle su 5

At svarer kunne ha hjulpet

Jeg bestilte en varer hos flagshoppen d. 27. februar med beskeden om at den var forventet at blive leveret mellem d. 7/3 & 11/3.

Uden nogen lyd fra dem skriver jeg d. 23/3 og spørger ind til min bestilling. Dog uden noget tilbage svar modtager jeg endnu engang en ordre bekræftelse d. 28/3 og en besked fra postnord om at den ville komme d. 30

Selfølgelig er det øv at det skal tage lang tid men der kunne ha været en grund til det. Dog kunne flagshoppen så lige have meldt det ud så man i det mindste var klar over det, istedet for at der endelig sker noget når man føst skriver til dem.

29 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og kommunikation!

Dårlig service og kommunikation!
De lovede ved køb af ukrainsk flag at det ville nå frem i løbet af en uge. At ordren blev forsinket 2 dage og jeg selv måtte finde ud af det ved selv at spore den er en ting. At ordren forsvinder og de vil fremsende det når man ikke må flage med det ukrainske flag er noget andet. Har skrevet 3 mails om at jeg derfor vil have ordren annulleret pengene tilbage. Hører intet og efter 3. mail sender de mig blot en faktura uden svar på mine henvendelser.
Jeg er rasende og vil absolut ikke anbefale flagshoppen!

29 marzo 2022

Manglende levering og information

Bestilt flag, ordre bekr. Siger levering mellem 14 og 18 marts.
Venter stadig d. 26 marts, har intet hørt fra dem. Kan ikke ringe til dem da der Ingen telefon nummer er på deres hjemmeside.

26 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ingen forsendelse, og ingen svar fra dem

Bestilte 4 flag d 3/3, ordrebekræftigelsen sagde levering 11/3 til 17/3. Har stadig intet modtaget 24/3 og har i går sendt mail om at vi ikke ønsker varen nu, da det er for sent. Det svarer de så ikke på. Ikke måden at drive virksom hed på. En anden ting der er lidt underligt er at ifølge hjemmesiden og CVR registeret er adr i Holbæk, men på ordrebekræftigelsen er adr Odense.

24 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har bestil en kurdistan flag og jeg…

Jeg har bestil en kurdistan flag og jeg har ikke fået det endnu jeg bestil det for en uge siden og din er ikke kommet Endnu der stå at der vil går om til 2 til 3 dag så den kommer men der er gået 1 uge og den er ikke kommet så jeg vil gerne have min penge tilbage hurtig som muligt

22 marzo 2022

Sjusk

Jeg havde dog fået tyrkiske kageflag. Det kan godt være, at det tyrkiske flag minder om det tunesiske, men efter at have læst andre anmeldelser, lader det mere til, at der bliver sløset med pakning af varer. Derudover fulgte der ingen kvittering med.

14 ottobre 2021

Hvor trist at skulle skrive her :(

Hvor trist at skulle skrive her :(
Det er ikke et spørgsmål om beløbet, der gør mig sur, det er tavsheden, at i ikke kan svare på mine mails, når jeg pænt skriver til jer om den manglende vare i pakken, men at det fulde beløb er hævet og ingen refusion, jeg er interesseret i at få min vare men i hvert fald at få et svar fra jer.
Også virker jeres webside heller ikke, det kan jo ikke passe man lægger varer i kurven, som viser korrekt antal, men i beskrivelsen er der varer der ikke eksisterer, det vil sige, at når jeg så handler, så køber jeg mere end hvad der står i kurven, det er bestemt ikke ok.
Så fortsat tavshed vil blive til en sag hos forbrugernævnet. I snyder og bedrager jo kunderne.

19 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ændrede i min ordre, så jeg betalte mere end jeg skulle

Jeg bestilte nogle ting på webshoppen. Jeg modtog inden ordrebekræftelse, men til gengæld kom der en mail fra dem om, at de ikke havde det på lager, som jeg havde bestilt, men de sendte det, de havde. Derfor har de jo ændret på min bestilling, hvilket er helt fair, men samtidig går de ind og opkræver mig en højere fragtpris for levering til hjemmeadresse. Dette valgte jeg ikke selv, og pakken blev da også leveret til en pakkeshop, hvor jeg hentede den. Jeg har skrevet en mail, og bedt dem refundere forskellen i pris, uden at få svar. Jeg har rykket for svar, men har stadig hverken fået svar eller penge tilbage. Der fremgår intet telefonnummer, man kan ringe til nogen steder. Dét er dårlig service!

29 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte nogle klistermærker for 2…

Jeg bestilte nogle klistermærker for 2 uger siden, og de stadig ikke kommet. Der står ordren er fuldført, men jeg har ingen besked fået omkring levering og/eller afhentning. Jeg har derfor skrevet 2 gange til kundeservice, men ingen svar??????

7 maggio 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più