Bestilte mandag. Efter bestilling og betaling opdagede jeg at det vat forkert varenummer jeg havde lagt i kurven. Ringede til dem og telefonen blev straks taget. Skrev også en mail for en sikkerheds s... Leggi di più
Bestilte en saks til drivhuset, og fandt en godt tilbud hos Jongshøj Maskiner. God hjemmeside, hurtig overblik, nem bestilling, Samt hurtigt levering til pakkshop. Super service, og godt tilfreds.
Min plænerobot stod efter et tordenvejr stille midt på plænen - helt død. Ringede til Jongshøj Maskiner, der hurtigt henviste og sendte mig de rigtige revserdele. To dage efter kørte robotten igen run... Leggi di più
- Negozio di tosaerba
- Rivenditore di macchinari da costruzione
- Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
- Giardino
- Servizio di riparazione tosaerba
Din Have-, park- og skovmaskine leverandør. Vi leverer kvalitetsmaskiner til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser.
Stillingevej 46, 4200, Slagelse, Danimarca
- info@jongshoej-maskiner.dk
- jongshoej-maskiner.dk
Hurtigt og nemt...🫡👍
Alt fungerede fint.
Bestilte en saks til drivhuset
Super service, og godt tilfreds.
Super forretning og personale.
De reservedele som jeg har haft købt…
De reservedele som jeg har haft købt til min robotplæneklipper passer som de skal 👍
Hurtig levering… bravo
Fik min vare få dage efter
Fik min vare få dage efter, og passer som det skal
hurtig kommunikation
Hurtig præcis levering.
Rigtig fin hjælp til et vanskeligt emne!
Rigtig fin hjælp til et vanskeligt spørgsmål omkring en Gardena Robotklipper.
De rigtige reservedele blev identificeret, leveret og nu fungerer robotten perfekt
Ingen svinkeærinder og hurtig levering.
Hurtig levering
Hurtig levering, og ved telefonisk henvendelse ang. et teknisk problem, venlig og helt seriøs svar på hvad der skulle rettes.
Super !!!
Super god service . Hurtig reparation.
Meget venligt og imødekommende personale.
Absolut SUPER !!!
Rigtig god købsoplevelse
Super sød support der svarede i en fart på mail og checkede varen mod min plæneklipperrobot ud fra serienummer, og hjalp med at finde de rigtige reservedele. Han foreslog en billigere løsning hvis resten af min lader var i god stand. Det er den ikke, men at de går efter bedste/billigste løsning i stedet for den der giver højest omsætning er virkelig troværdig rådgivning. Oven i var de de billigste på det her produkt. Det bliver også dem jeg tager fat i næste gang :)
Bestilte en plæneklipper fredag morgen…
Bestilte en plæneklipper fredag morgen den 13 maj, den blev leveret samme dag ved middagstid af en flink medarbejder, samlet og klargjort UB, det kalder jeg en rigtig god service, det gjorde dagen til en noget bedre dag, selvom det var den 13....
Et godt sted og handle.
Skulle lige bruge et par klemmer til…
Skulle lige bruge et par klemmer til min Husqvarna rider og fandt dem hos Jongshøj. Fik bestilt og vupti hurtig levering.