Flagshoppen Recensioni 125

TrustScore 3.5 su 5

3,3

I forbindelse med årsdagen af krigen i Ukraine, skulle vi bruge et stort parti Ukrainske flag, med kort varsel. Maja og hendes mand kunne levere, og gik simpelthen over vores forventninger, et s... Leggi di più

Det var kun et lille bordflag jeg skulle bruge, ordren blev behandlet hurtigt og jeg fik pakken 2 dage senere, desværre var flagstangen blev bøjet under transporten,, en mail til Flagshoppen og de s... Leggi di più

Jeg havde bestilt et par tunesiske bordflag samt kageflag. Bordflagene var OK, ikke den bedste kvalitet men forventeligt til prisen. Jeg havde dog fået tyrkiske kageflag. Det kan godt være, at det t... Leggi di più

Jeg bestilte et flag og nogle klistermærker, men modtog kun flaget. Jeg kontaktede virksomheden for at gøre dem opmærksom på, at klistermærkerne manglede, og svaret var, at de var udsolgt. De hævde... Leggi di più

1. Negozio di bandiere
  2. Negozio di articoli per feste

Gå på opdagelse i alverdens flag. Her på flagshoppen finder du et stort udvalg af flag fra hele verden og til enhver lejlighed. Vi har flag i mange størrelser, både til indendørs og til udendørs brug. Vi har selvfølgelig også Dannebrogsflag, og langt de fleste af vores flag er desuden lavet af polyester, som er vejr og UV bestandigt til let brug. Uanset om flaget du mangler er til fødselsdagsfesten, kolonihaven, en parade, en tema fest, eller lige det du har i tankerne, så finder du med sikkerhed et flag, der passer til dit behov.

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg bestilte 3 flag

Jeg bestilte 3 flag; men modtog kun de 2.
Og Flagshoppen har ikke reageret på min mail ang. det manglende flag.
Men pengene kunne de godt bruge.
Så i virkeligheden skulle de ingen stjerner have!

2 agosto 2023

Hej Ulla.
Vi har skrevet flere mails til dig og forsøgt at ringe på det telefonnummer du har oplyst.
Nummeret er ikke det rigtige og vi får de mails vi skriver til dig retur.?
Hvis du læser med her så kan vi informerer om at det sidste flag bliver sendt på mandag.
Som skrevet i de mails vi har sendt til dig har det sidste flag været i restordre men vi får det mandag.

Er virkelig ked af den kedelige situation

Mvh
Flagshoppen

Fin kvalitet til pengene - fin kommunikation

Havde bestilt fire flag. Ved modtagelsen manglede et. Fejlen blev hurtigt rettet. God kommunikation og fin kvalitet til pengene. Nu er vi klar til at modtage vores udenlandske gæster med flag ved næste krydstogtanløb. Vh Kalundborg Søfartsmuseum

6 giugno 2023

Hej Jan.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, trods fejlen.
Vi er super glade for de flotte stjerne du giver os!

Mange hilsner
Flagshoppen.

Det er nem at bestille hos dem

Det er nem at bestille hos dem. Men man får ikke det man bestille den ende var rigtig og de to andre var forkert og man skriver til dem og de svage at de vil få styr på det men der sker ikke noget

8 giugno 2023

Hej Lis.

Tak for din anmeldelse.
Ku forstå at det hele er løst, så det glæder mig.

Fin service

Fin service. Fik mine ting til tiden😊

4 giugno 2023

Hej Max.

Tak for de fine ord og rigtig god weekend

Venlig hilsen
Os fra Flagshoppen.dk

Vi var lidt sent ude

Vi var lidt sent ude , men allerede 48 timer efter havde vi varen ( 8 flag ) så vi kunne nå at få dem med til seminar.
Stort plus herfra

30 maggio 2023

Hej Tonni.

Tak for de fine stjerne! Dem er vi glade for!

Det glæder os at vi kunne hjælpe og i nåede det trods kort tidsfrist.

Flagshoppen

Blev ringet op omkring en vare der ikke…

Blev ringet op omkring en vare der ikke var på lager og blev tilbudt at ændre min bestilling så jeg fik alt som matchede og leveret straks.

2 maggio 2023

Risposta di Flagshoppen

Diana, tusinde tak for de fine stjerner!
Vi er glade for at kunne hjælpe.

Mange hilsner

Flagshoppen

Alle flag jeg har bestilt fra flagshoppen, leveres altid hurtigt og nemt. Kvaliteten er god og hjemmesiden er nem at navigere. Jeg har aldrig haft problemer med min købe-oplevelse og kommunikation er grundig og god.

30 aprile 2023

Hej Christoffer.

Tak for din fine anmeldelse af vores beskedne butik.
Det er altid dejlig med tilfredse kunder og vi sætter stor pris på god kommunikation.

God dag

Super service

Super service 👍 .. og skulle der uheldigvis være sket en lille fejl i leverancen, så gør Flagsshoppen ALT for at udrede, levere påny og stadig til tiden. 100% opfølgning. Fokus på kunden. Super godt behandlet. Tak Maja, for Cuba flag.
Trust og tilfredshed: 5 stjerne 👍

14 maggio 2023

Hej Mette.

Hold da op for en flot anmeldelse! Tusind tak for den!
Vi bliver enormt stolte hver gang man for ros, for så nærmer vi og vores mål, som netop er gode oplevelser for kunden.

Maja er fantastisk og hun sætter netop en stor ære i at leverer den bedste kundeservice muligt!

Hav en dejlig dag
Flagshoppen.

Hurtig betjening 😀

Super hurtig betjening, kom dagen efter 😀 og så fine flag 😀

12 aprile 2023

Hej Gitte :)

Mange tak for de fine ord. Vi er meget glade for de flotte stjerner.

Rigtig god weekend

mvh