Scopri cosa dicono le persone
I forbindelse med mine forældres guldbryllup, ledte jeg efter en udbyder, som kunne hjælpe mig med en æresport. Jeg fandt Festtema via Google. Jeg oplevede virkelig god og venlig service. Festte... Leggi di più
Min datters klasse skulle have 100 dages fest, og jeg havde fået skrevet mig op til at skaffe servietter. Heldigvis kunne Festema.dk levere nogle meget fine servietter med “100” print, der passe... Leggi di più
Jeg købte lys til lagkage - de smuldrede mellem fingrene på mig! Ubrugelige. Jeg skrev til kundeservice med billede vedhæftet og jeg fik intet svar. Så pyntede jeg op med deres klistermærker... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Festtema er hele Danmarks totalleverandør af pynt & dekoration, kostumer, udklædning og engangsservice. Alt hvad vi tilbyder online er på lager i Danmark og kan leveres fra dag til 99% af de danske adresser. Vi sælger både onlie og retail og vores kunder består af både privatpersoner, offentlige-, & private virksomheder samt institutioner og foreninger. Webshop & butik Ud over at bruge webshoppen, som er åben døgnet rundt på 16. år, anbefaler vi at du også besøge vores store forretning i Skovlunde. Her er varer tilgængelige og du har mulighed for at se, føle eller endda prøve varen før du køber.
Informazioni di contatto
Meterbuen 15, 2740, Skovlunde, Danimarca
- 70203740
- info@festtema.dk
- www.festtema.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
1 stjerne for at tage et gebyr på 75…
1 stjerne for at tage et gebyr på 75 kr. for at lade ordren gå retur via GLS.
Elendig service og misvisende produktinformationer
Jeg har købt et æresportskilt, jeg bestilte det i hvidt, men det kommer hjem og er lilla. Jeg skrev at fet var lilla og ikke hvidt, jeg vedhæftede billeder og de skrev tilbage at det var deres hvid, det er der bare sket ikke, det er villig kvalitet, dårlig skæring og lilla, det er helt uacceptabelt og de vil ingenting gøre ved det
Jeg kan på ingen måde anbefale dem, det er så elendigt og der er ingen service. De sælger noget som de ikke har og vil ikke stå ved det, men fastholder at det er hvidt på trods af at det er lilla!
Jeg bestilte kostume tirsdag aften og…
Jeg bestilte kostume tirsdag aften og pakken var klar til afhentning hos pakkeshop torsdag… hurtig levering, og vældigt fint produkt til prisen.
Lad være
Vi handlede i god tid inden vores fest i butikken. Vi skulle bruge forskelligt pynt og bordopdækning. Vi var egentlig glade for at handle i butikken. Og vi kunne jo returnere det ubrugte, blev vi fortalt.
Da jeg så kom i dag, 6 dage efter vores fest, med en rulle dug i ny, ubrudt emballage og med faktura, var dette ikke længere muligt. Tværtimod blev jeg nærmest overfuset og beskyldt for at have handlet billigere på temu.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, og jeg vil faktisk hellere handle på nettet end at skulle have sådan en oplevelse igen.
Super service, levering og kvalitet
Jeg oplevede virkelig god og venlig service.
Festtema kom med brugbare input, så jeg fik det bedste resultat.
Hurtig levering, nem håndtering af varen og kvaliteten var helt i top.
Absolut en anbefaling herfra.
Fantastisk service
Har netop købt Oktoberfestkostume. Meget fin kvalitet i de modtagede varer, hurtig levering og super fin service
24 timer fra bestilling til modtagelse…
24 timer fra bestilling til modtagelse - det er godt nok service. Tak for hurtig levering og dermed redde en ellers lidt kedelig fødselsdagsoppyntning.
Ekstrem tilfredsstillende service!
Ekstrem tilfredsstillende service!
Skulle have annulleret min ordre men kunne ikke få returportalen til og virke, så sender en besked til dem og de ringer mig op dagen efter og hjælper med det hele. Har derefter bestilt det rigtigt og det kom til tiden så kan ikke andet end og anbefale dem.
Billede stemmer ikke overens med virkelighed
Havde bestilt nogle servietter men farven stemte slet ikke overens med billedet på hjemmesiden.
Gider ikke bruge 49kr på at returnere…
Jeg købte et kostume online
Jeg købte et kostume online. Da jeg åbnede kostumet var der en stor brun plet på kostumet, ekstremt dårlig stil at man ikke tjekker op på kostumet inden man sender det ud til kunden
Supertilfreds
Super hurtig levering, nem betaling, talte med firma og fik lynhurtigt rette op .... og fik rabat, så fuld af roser herfra.
Kundeservice langt under middel
Bestiller varer som leveres hurtigt, desværre med en fejl som hurtigt rettes
Da tøjet skal bruges, lever det ny åbnede produkt på ingen måde op til billederne på hjemmesiden. Her ses en strømpebuks med flæser på trusse delen, men det er der ikke på den købte vare.
Festtema forklarer, at det er en trusse med flæser, som modellen har på, hvilket IKKE står på hjemmesiden.
Falsk reklame og sidste gang, vi handler hos jer, samt nul anbefalinger til andre 🤬
Ingen stjerner og anbefaling herfra.
Ingen stjerner og anbefaling herfra.
Har ikke fået hvad vi har bestilt til vores fest.
Firmaet er ikke løsningsorienteret og tager ikke ansvar.
Tilbageholder gebyr
Går imod lovgivningen og opfinder deres egne gebyrer, som de opkræver for omkostninger i forbindelse med returnering af ordrer. Ifølge lovgivningen skal jeg have refunderet hele beløbet for en returneret ordre, så det bør denne shop nok lige læse op på i stedet for at snyde sine kunder. Lovgivningen er ret nem at finde ved en googlesøgning, men ellers er her et udpluk fra Forbrugerombudsmanden: “Kunden skal betale udgifterne til at returnere varen. Det kan ikke pålægges kunden, at betale andre udgifter eller omkostninger”. Jeg har selv betalt for at sende varerne retur, men jeg er alligevel blevet opkrævet et ulovligt gebyr.
Dårligt Produkt
Jeg var for nyligt hos FestTemas fysiske butik for at købe noget til fastelavn. Her købte jeg en paryk med et overskæg. Dog var der intet klister på overskægget, og parykkens hår blev ved med at fælde. Eftersom jeg ikke ser hvordan jeg kan give mere end 1 stjerne for et fejlagtigt produkt, så må det være hvad de modtager herfra
Dejligt med en fysisk butik
Dejligt med en fysisk butik.
Købte ind til konfirmation og min datter kunne med hjælp fra de mange farvede balloner, komme frem til de farver hun ønskede.
De ansatte var utrolig søde, imødekommende og hjælpsomme. Priserne er fornuftige og bonus var, at de opdagede, at de havde glemt at skrive dato for festen på bonnen (som de så gjorde). Derved forlænger de returretten, så det der ikke bruges, kan returneres.
Lageret er i bygningen, så de kan hurtigt supplere op.
Kan kun anbefale dem!
Fantastik service
Fantastik service !
Havde problemer med en ordre jeg havde bestilt på deres hjemmeside,
Ringede til dem, og de løste problemet for mig med det samme!
Tak for god service!
Ikke sidste gang vi handler hos jer! 🫶🏼
Super service, utrolig hurtig forsendelse, vare i fin stand++++++
Varen levede op til mine forventninger
Varen levede op til mine forventninger, hurtig service og hurtig levering
Meget skuffet
Meget skuffet, 5 minutter efter orden er sendt er pengene trukket, desværre passede varen ikke og den er sendt retur. Men det tager søreme minimum 14 dage at returnere pengene. De må have en meget dårlig økonomi. Afventer stadig mine penge. Mvh Jette
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.