Fik leveret en palle træ briketter lige før Jul og er startet på at fyre i Januar. Det må siges at være den værste kvalitet jeg nogensinde har fået leveret før. Sække med mørke meget løst pressede bri... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Bestilte briketter og de kom rimeligt hurtigt. De blev placeret med gaffeltruck præcis hvor jeg ville have dem under tag. Meget kompetent og imødekommende chauffør. Hjemmesiden kunne dog være lidt mer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I februar 2025 købte jeg brænde fra Egekær Brænde under en kampagne, hvor man ved bestilling i januar/februar fik en gratis pakke med 600 optændingsblokke (værdi 200 kr.). Brændet blev leveret, men ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Brænde fra Egekær Brænde er dansk kvalitetsbrænde produceret på egne maskiner. Vi lægger hos Egekær Brænde stor vægt på, den positive kundeoplevelse
Informazioni di contatto
Danimarca
- egekaer.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Købte 6mm træpiller, som skulle blæses ind løst. Servicen er i top - og jeg blev ringet op af firmaet for at de ville høre hvilken dag der passede. Og da dagen kom, så ringede chaufføren til mig for at sikre sig at jeg var hjemme - og han var simpelthen så serviceminded - og alt klappede bare.
Med andre ord, så er det lige fra administration til levering der bare spiller med Egekær Brænde. Jeg kan derfor kun give de bedste anbefalinger - og VED at andre får den samme oplevelse, som jeg har fået her!
Tusind tak
Kan klart anbefale!
Jeg modtog en palle brænde med sække. Det var flot træ og rigtig nemt at håndtere med sækkene - så kan vi bare tage en sæk ind af gangen. Og super serviceminded chauffør! Glæder mig til at bestille igen
Brænde mængden passer slet ikke
Jeg modtog i oktober 2 pallebure fra Egekær
Jeg undrede mig meget over størrelsen, da jeg bestilte 2 stk. EGEBRÆNDE i tårne 1,8 stablede rm. Men får kun leveret 2 stk. pallebure på ca. 1,5 stablede rm. De skriver ellers så fint på deres hjemmeside, hvordan en stablet rummeter opmåles, men den information bruger de åbenbart ikke selv.
Sidste år bestilte jeg tilsvarende pallebure dengang på 2 rm. Og der passede størrelsen.
Udover en prisstigning på 12% på et pallebur, så mangler jeg også ca. 25% brænde.
Jeg har sendt 2 mails men Egekær gider heller ikke svare :-(

Ikke helt som forventet
Rigtig sød og serviceminded chauffør ved levering. Pænt stablet brænde med meget indhold. Men lidt træls at 1/3 af min bestilte halv-palle med ASK i stedet bestod af store klodser BØG.Begge er jo hårdt træ med høj brændværdi, men jeg bestilte ask, da det tørrer hurtigere, og forventede derfor at modtage asketræ!

God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Brændet var tørt og godt stablet på pallerne.
Chaufføren var desuden sød og rar og kunne stille brændet helt ind i carporten.
Super nemt med betaling på MobilePay!! Vil klart anbefale !!
Jeg har bestilt brænde hos Egekær …
Jeg har bestilt brænde hos Egekær Brænde. Ved bestillingen forhører jeg mig specifikt til levering - de siger 2-3 uger - og om de kan komme ind i kartoffelrækkerne, hvor jeg bor. Jeg forklarer, at der er smalt, og de svarer, at de har en gaffeltruck bagpå, så de kan sagtens komme ind med brændet.
6 (!!!) uger senere, får jeg besked om, at de vil komme nogle dage efter.
På dagen, hvor jeg har spærret plads foran huset, ringer de og fortæller, at de alligevel ikke kan levere i de smalle gader, og at de må annullere ordren.
I lyset af at vi havde snakken, og ekspedienten fortalte, at hun kendte rækkerne, og at de godt kunne komme ind, er det utilfredsstillende at få det, der minder om en dårlig undskyldning, når en gaffeltruck s-a-g-t-e-n-s kan komme til, en lille måned efter, at der skulle have været leveret.
Jeg har i øvrigt ikke hørt et ord om forsinkelse i hele perioden.
Hvis jeg havde fået klar besked ved bestilling eller aller senest efter de 2-3 lovede uger, kunne jeg have været klar til efteråret med brænde til at holde varmen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.