Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Fik leveret en palle træ briketter lige før Jul og er startet på at fyre i Januar. Det må siges at være den værste kvalitet jeg nogensinde har fået leveret før. Sække med mørke meget løst pressede bri... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig sød og serviceminded chauffør ved levering. Pænt stablet brænde med meget indhold. Men lidt træls at 1/3 af min bestilte halv-palle med ASK i stedet bestod af store klodser BØG.Begge er jo hård... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte briketter og de kom rimeligt hurtigt. De blev placeret med gaffeltruck præcis hvor jeg ville have dem under tag. Meget kompetent og imødekommende chauffør. Hjemmesiden kunne dog være lidt mer... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

I februar 2025 købte jeg brænde fra Egekær Brænde under en kampagne, hvor man ved bestilling i januar/februar fik en gratis pakke med 600 optændingsblokke (værdi 200 kr.). Brændet blev leveret, men ik... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legname

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Brænde fra Egekær Brænde er dansk kvalitetsbrænde produceret på egne maskiner. Vi lægger hos Egekær Brænde stor vægt på, den positive kundeoplevelse

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Laden er tom!

Laden er tom - vi har ikke lige mere af det du vil ha - der går lige et par uger - er du hjemme i morgen? Det trak ud - men så kom det helt rigtige. De prioriterer at levere kvalitet, fremfor noget jusk.

25 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Selvom der var lang leveringstid

Selvom der var lang leveringstid, blev jeg holdt orienteret og var således ikke nervøs for hvorved jeg fik brænde.
Levering forløber perfekt selvom adgangsforholdene ikke er de nemmeste. Brændet er af god kvalitet og skåret i regulære stykker som nemt lader sig stable.

1 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vi har handlet med Egekær brænde i…

Vi har handlet med Egekær brænde i mange år. Og i alle årene har vi været glade for fint, godt og tørt brænde fra Egekær. Vi har elvarme i vores hus og derfor er det vigtigt for os med godt brænde som varmekilde. Kan kun anbefales. Og så er leveringen altid prof og venlig. VH Thomas fra Birkerød

16 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Godt brænde/god service

Sidste år havde jeg bestilt brænde, fik desværre ikke noget, og hørte heller ikke noget. Så blev det forår 2023, og jeg blev ringet op fra dk brænde, hvor de undskyldte….og jeg selvfølgelig, ville være forrest i køen nu. Og jeg fik hurtigt brænde leveret.

16 dicembre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più