Jeg har nu 2 måneder efter jeg har…
UPDATE
SURPRISE SURPRISE, jeg fik selvfølgelig IKKE leveret mine briketter i tirsdag, nu var undskyldningen at deres briketmaskine var gået i stykke, mangen til talentløs firma skal man sgi lede længe efter, så med mindre du kan vente med dit brænde til engang næste år eller senere, så hold jer langt væk fra dette firma.
Jeg har nu annulleret min ordre, da jeg ikke giver være til grin mere, bestilte en palle briketter hos Dalmose Brænde, kostede godt nok 125 kr mere, men de blev sgu leveret dagen efter. Måske de kunne tage ved lære her.
Jeg har nu 2 måneder efter jeg har bestilt briketter her, STADIG ikke modtaget mine briketter, og jeg har skrevet til dem flere gange blev for 3 uger siden lovet at hvis de ikke selv kunne levere i uge 45, ville jeg modtage dem med fragtmand i uge 46, det kan de så heller ikke overholde, nu har jeg fået at vide at de vil komme tirsdag i uge 47, så min anbefaling er KØB IKKE DIT BRÆNDE HER, medmindre du kan vente mere end 2 mdr. før du modtager det, og sikkert også længere hvis man ikke hele tiden rykker for det, det er totalt talentløst og uproffesionelt.