Scopri cosa dicono le persone
Rigtig sød og serviceminded chauffør ved levering. Pænt stablet brænde med meget indhold. Men lidt træls at 1/3 af min bestilte halv-palle med ASK i stedet bestod af store klodser BØG.Begge er jo hård... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte briketter og de kom rimeligt hurtigt. De blev placeret med gaffeltruck præcis hvor jeg ville have dem under tag. Meget kompetent og imødekommende chauffør. Hjemmesiden kunne dog være lidt mer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Brænde fra Egekær Brænde er dansk kvalitetsbrænde produceret på egne maskiner. Vi lægger hos Egekær Brænde stor vægt på, den positive kundeoplevelse
Informazioni di contatto
Danimarca
- egekaer.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlige briketter
Fik leveret en palle træ briketter lige før Jul og er startet på at fyre i Januar. Det må siges at være den værste kvalitet jeg nogensinde har fået leveret før. Sække med mørke meget løst pressede briketter som smuldrer helt enormt meget. Asken vokser nærmest ud af ovnen. Der ligger minimum spild der svarer til en briket i bunden af posen. Der findes mange leverandører af god kvalitet briketter så dette var første og sidste gang.
Fik leveret en palle træ briketter
Fik leveret en palle træ briketter, de viste sig at være af meget dårlig kvalitet. Skal tømme brændeovn for aske to gange om dagen. Store sække med mørke meget løst pressede briketter. Der ligger minimum spild der svarer til en briket i bunden af posen. Bestilte de lyse briketter. Har skrevet mail til dem om ringe kvalitet men har ikke fået noget svar. Køber ikke der igen.
tidligt på året 2025 bestilte jeg løst…
tidligt på året 2025 bestilte jeg løst leveret bøgebrænde, som også blev leveret som aftalt.
Det levere brænde blev straks stablet i voret brændeskure med rigelig ventilation.
Men her i efterårets fyrings sæson hvor jeg er begyndt at flække brændet, opdager jeg at en meget stor del af det leverede brænde i min verden er ubrugeligt som brænde. jeg vil næsten betragte det som værende affald
Jeg vil dog give 5 stjerner, hvis man ellers kan leve med brænde som er fyldt med skimmel, fryndet og indeholder store stykker som er grenknuder som slet ikke kan flækkes til de meget små stykker som skal bruges i de nye moderne brændeovne, ligeledes er der mange stykker som er langt mere end de 25 cm. som er bestilt
Det skal nævnes, at jeg året før fik leveret brænde, derfra i en meget rimelig kvalitet
Så der går meget lang tid før jeg igen køber brænde hos egekær brænde
Det løser sig i sidste ende!
Det tog noget tid at få mine vare.
Men efter behagelig samtale, er alt nu som det skal være og jeg har fået mit brænde!
Mand som firma har været overlastet.
Vi er bare mennesker alle sammen, så giv dem en chance... Det løser sig i sidste ende!
AFFALD!!
IKKE RUF som bestilt!
Gråbrune briketter (hvad f.... putter de i??)
Lugter
Soder
Svære at tænde/holde liv i.
Askeskuffen tømmes nu min. en gang om ugen i stede for en gang om måneden.
Mange møl i poserne.
MEEEGET LANGSOM LEVERING
Bestilte i foråret, så manglede dem ikke. Men er da godt nok i chok over det her, nu hvor vi har prøvet dem.
Lær af MIN fejl!
Køb dine briketter i jem og fis, Harald skralfd, bilka eller lign'. Det gør jeg frem over, Egekær har ingen værdighed. Tænker ikke konsekvenser, kun penge.
Hvad nu hvis det du brænder af er giftigt? Dit helbred? Har du børn i haven? Skorstensbrand? Miljøet?
Undskylfder mange gange for at komme til at støtte den her byld og skammer mig over sådanne findes i vores land.
Jeg bestilte den 5
Jeg bestilte den 5. oktober en palle briketter, som jeg aldrig modtog, de svarer ikke på de mails man sender dem, og når det endelig lykkedes at få fat på dem i telefonen, kommer de med den ene dårlige undskyldning efter den anden, med mindre du først skal bruge dit brænde om 1 års tid kan jeg ikke anbefale dig at købe det her, for ALDRIG har jeg oplevet noget så uprofessionelt som dette firma, som også hedder Den Gamle Brugs, og de lyver også en direkte op i ansigtet, Det eneste positive jeg kan sige er at de i det mindste IKKE havde trukket pengene på min konto. Men hold jer langt væk fra dette firma.
Bestilte briketter
Bestilte briketter den 3/10, de trak pengene den 27/10, rykkede mega mange gange, de var svær at få fat på. Truede med at politianmelde dem, for svindel. Da varer kom, fik jeg kun leveret 840 kg, selvom der står 1000 kg på hjemmesiden og på ordrebekræftelsen. Har igen forsøgt at komme i kontakt med dem. Ingen svarer på henvendelser til dem. Total useriøst selvskab der tager r…. på folk. Service er der absolut ingen af. Vær på vagt hvis I bestiller her. Kan i den grad ikke anbefale at købe herfra
Køb IKKE brænde der
Køb IKKE brænde der - det er samme virksomhed som den gamle brugs.
De har trukket penge d. 13. Oktober og vi har Ikke modtaget brændet. Jeg har ringet og ringet, lagt besked og sendt email…..så køb andre steder
DÅRLIG OPLEEVELSE
Har bestilt brænde hos Egekær den 6. Oktober. Har ringet og skrevet til dem i flere omgange. Een gang blev jeg ringet op af deres chauffør at han var blevet syg men det er længe siden. Mine opringninger samt mine e-mails til firmaet bliver overhovedet ikke besvaret. Meget utilfredsstillende. Derudover er de ret dyre med deres brænde. Jeg kommer ikke til at handle med dem igen
Bestil ikke dit brænde her !
Har bestil brænde hos dem for mere end 3 uger siden. Har intet hørt. De vender ikke retur på mails, eller tager telefonen.
Rigtigt godt trods opstartsproblemer
Trods opstartsproblemer med ny brikketpresse, så leverede de både en god service og nogle virkelig gode briketter til rimelig pris. Briketterne er i forhold til hvad man ellers kan få på markedet godt presset, så de ikke smuldrer. De er forsvarligt pakket ind, så de er nemme at flytte rundt på uden at emballagen går i stykker. Som kunde følte jeg mig godt informeret om levering. Vi har købt briketter igennem 20 år og det er ikke sidste gang vi handler her.
Tager ikke henvendelse seriøst ved manglende levering
I februar 2025 købte jeg brænde fra Egekær Brænde under en kampagne, hvor man ved bestilling i januar/februar fik en gratis pakke med 600 optændingsblokke (værdi 200 kr.). Brændet blev leveret, men ikke pakken. Jeg kontaktede dem og fik besked om, at den ville blive leveret ved næste tur i mit område. I april rykkede jeg venligt, og fik samme svar at de havde ikke glemt mig. Nu, mere end seks måneder senere , har jeg rykket igen – uden at få svar. Det havde været nemt at sende pakken med posten og sikre en tilfreds kunde. Desværre lever Egekær Brænde ikke op til deres eget motto om at prioritere den gode kundeoplevelse. Det virker useriøst.
Arrogant og ligegyldig behandling af…
Arrogant og ligegyldig behandling af kunder.
- kan ikke levere til lovet tid
- overholder ikke efterfølgende løfter om leveringstid
- dårlige undskyldninger om travlhed, men det er nu andet år i træk forsinket levering opleves i træk.
Den billige pris er simpelthen ikke frustrationerne værd når brændet ikke leveres.
Jeg har for ganske nylig fået leveret…
Jeg har for ganske nylig fået leveret brænde fra Egekær og er meget tilfreds. Det blev leveret som aftalt og brændet var meget reelt, uden smuld og kvas..
Mine varmeste anbefalinger..
Altid venlig og god betjening
Altid venlig og god betjening. Vi har gennem flere år fået leveret brænde fra Egekær og har altid været tilfredse
Brænde i perfekt størrelse til min…
Brænde i perfekt størrelse til min brændeovn. Leveret til tiden og betalingen bliver først trukket, når leveringen er sket. Jeg er fan
Brændestykker i rigtig god størrelse.
Brændestykker i rigtig god størrelse.
God service.
God kontakt og god information om…
God kontakt og god information om levering
Ingen levering eller annulling af ordrer
Jeg havde i mange år købt for mange penge hos DGB-brænde, som Egekær har overtaget.
Februar 2022 blev så sidste gang - for det eneste jeg har hørt på ordren ang. levering er et par mails der forklarer hvorfor der ikke kan leveres bøge og birkebrænde. Jeg har bestilt gran.
September 2022 skrev jeg for at høre nyt - har aldrig fået andet end et autosvar hvor der står "Vi når ikke at besvare alle inden for rimelig tid"... og hører ikke mere til ordren - hverken annullering eller nyt om leveringstiden - men pludselig dukker der 5/1-2024 hele to reklamemails op - bl.a. startende med "Da vi har haft fornøjelsen af at levere en eller flere produkter..." - det er jo så netop de I ikke har gjort...
Så næsten 2 år efter en ordre der aldrig er blevet leveret, vil I gerne sælge mere? - det synes jeg er frækt.
Når jeg har fået svar på min oprindelige ordre 5533, vil jeg gerne fjernes fra jeres kontakt-kartotek. Og det vil jeg i øvrigt også gerne hvis ikke I svarer... - jeg vil ikke spilde mere tid på "gode intentioner".

Risposta di Egekær
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.