Fik leveret en palle træ briketter lige før Jul og er startet på at fyre i Januar. Det må siges at være den værste kvalitet jeg nogensinde har fået leveret før. Sække med mørke meget løst pressede bri... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Rigtig sød og serviceminded chauffør ved levering. Pænt stablet brænde med meget indhold. Men lidt træls at 1/3 af min bestilte halv-palle med ASK i stedet bestod af store klodser BØG.Begge er jo hård... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
I februar 2025 købte jeg brænde fra Egekær Brænde under en kampagne, hvor man ved bestilling i januar/februar fik en gratis pakke med 600 optændingsblokke (værdi 200 kr.). Brændet blev leveret, men ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Brænde fra Egekær Brænde er dansk kvalitetsbrænde produceret på egne maskiner. Vi lægger hos Egekær Brænde stor vægt på, den positive kundeoplevelse
Informazioni di contatto
Danimarca
- egekaer.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg bestiller altid løst leveret brænde…
Jeg bestiller altid løst leveret brænde og det lever op til mine forventninger. Altid god kundeservice selvom der var visse udfordringer i 2022-2023 med leverancen.
Tilfreds i alle de mange år.
Det har i alle de mange år jeg har været kunde forløbet til min store tilfredshed. Det er en virksomhed som er til at regne med. En aftale er en aftale. Godt og tørt brænde.
Værd at vente på, godt brænde
Måtte vente længere end normalt med leveringen i år, fik først leveret i juli efter at have rykket for levering. Er lige begyndt at bruge af det og det er virkelig flot bøgebrænde. Ingen stykker er længere end bestilt, hvilket jeg har oplevet fra andre leverandører. Bestiller helt sikkert igen til næste sæson.
Flot brænde i høj kvalitet.
Flot brænde i høj kvalitet.
Leveret i indkørsel af dygtig og venlig chauffør.
Meget venlig og god kommunikation
Levering på paller er rigtigt godt
Har handlet med Egekær i mange år. Især deres palleleveringer i stedet for bure har passet mig fint. Én stjerne mindre end max, da levering sidste forår tog meget lang tid, så priserne nåede at stige en del inden levering.
Aftale om leveringstidspunkt
Aftaletidspunkt blev ændret adskillige gange, kløvemaskinen var itu, kunne ikke få oplyst hvornår den igen virkerede, og dermed levering af det bestilte brænde! Det blev midt sommer!
(Bestil i god tid, fik vi som råd!)
God kundeservice pr
God kundeservice pr. telefon, levering som aftalt
Godt brænde, kvaliteten i top
Vi måtte vente længe, men fik et godt læs brænde af blandet hårdt træ, da det ikke var muligt for firmaet at skaffe rent bøgetræ. Det har nået at tørre under tag siden medio juli, og nu bruger vi af det fra ca medio november, og det brænder rigtig godt.
Fin service via telefon og kvittering…
Fin service via telefon og kvittering sf samtale med mail.
Vi fik leveret til tiden, og har allerede bestilt til næste år
Præcis levering af leverancen under trange adgangsforhold
Bestilte briketter og de kom rimeligt hurtigt. De blev placeret med gaffeltruck præcis hvor jeg ville have dem under tag. Meget kompetent og imødekommende chauffør. Hjemmesiden kunne dog være lidt mere præcis med hensyn til leveringstid. På den anden side er mange af produkterne lavet lokalt, hvilket påskønnes.

Dybt useriøs virksomhed
Egekær brænde burde have 0 stjerner, men det kan desværre ikke lade sig gøre
Brænde bestilt i februar. Jeg har intet hørt trods gentagne mails og telefonopkald. Der bliver ikke svaret på noget som helst.
Det er dybt uprofessionelt og det tyder på, at firmaet enten er bedøvende ligeglade, eller ganske enkelt ikke magter opgaven.
Jeg har nu annulleret min ordre og handlet hos et andet firma. Her var ventetiden 3 dage.

Helt Perfekt.
Helt Perfekt.
Ja, der var ventetid, på grund af krisen, God behandling, flinke og rare mennesker. Alt som det skal være.
Vi ringer gerne igen...
Takker.
Havde forsøgt at bestille to paller…
Havde forsøgt at bestille to paller bøgebrænde i september 2022. Der kom aldrig en email eller en bekræftelse på min ordre.
Så blev jeg kaldt op af dem den 23. januar2023, hvor de så fortalte mig at mine varer vil blive leveret næste dag. Jeg havde betalt sagde de, så jeg skulle bare modtage varen. okay tænkte jeg.
Næste dag leverer de, og bliver trukket 4200dkk fra min konto. Jeg havde så åbenbart ikke betalt, selvom de sagde jeg gjorde.
Dagen efter koster de samme to paller 3900dkk på deres hjemmeside, FLOT.
Totalt useriøst.
OG jeg har stadigvæk ikke fået en faktura, hellere ikke efter leveringen.
ALDRIG IGEN.

Bestilte noget brænde i januar 2022
Bestilte noget brænde i januar 2022. Jeg hørte ALDRIG fra dem, fik aldrig afvide hvornår det ville blive leveret.
Sidste halvår af '22 skrev jeg månedligt til dem, hvor jeg intet svar fik overhovedet.
Fik endelig fat i dem i Januar '23 (1 år efter jeg havde bestilt) og stadig ikke garanti for levering. Det er enormt uprofessionelt ikke at besvare kundehenvendelser, men undskyldte med at der har været travlt i branchen.
De har ihverfald fået en kunde mindre.

Risposta di Egekær
Har købt både brænde og briketter af…
Har købt både brænde og briketter af Egekær. Er meget tilfreds med både kvalitet og service.
Bestilte 6 skovrummeter bøg i starten…
Bestilte 6 skovrummeter bøg i starten af november - leveret som aftalt i midten af december. God service, og de ringede løbende, og holdt mig orienteret om status.
Find brænde et andet sted!
Bestilte brænde d. 18 september med MobilPay - men jeg har stadigvæk ikke hørt noget overhovedet

Risposta di Egekær
Hvor bliver det bestilte brænde af?
Jeg bestilte brænde den 8. april 2022 og fik en ordrebekræftelse med pris osv. Alt sammen som i de andre 15-20 år jeg har handlet med Egekær. Siden den dato har jeg intet hørt trods et utal af opkald på telefon og afsendelse af mails. Er det en måde at behandle en gammel kunde på? Jeg kan desværre ikke anbefale Egekær som seriøs leverandør:(
Kontakt jeres kunder
I burde tage kontakt til de kunder i har taget penge fra.
Det kan ikke være rigtig at i tager penge fra folk og lover levering, og så man på ingen måde kan komme i kontakt med jer.
Igen igen super brænde og service
Vi har igennem nogle år fået leveret brænde i sække og er fuldt ud tilfredse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.