Dierenverzekering Recensioni 101

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Valutata 4 stelle su 5

In het begin niet zo'n goede ervaring. Vaak declaraties m.b.t blaas indiend en ineens mochten we hiervoor niets meer indienen en waren de poliswaarden aangepast. Nu jaren verder zit onze hond met all... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mijn vraag over de premieverhoging van uw jaarpremie met 34 % heeft u inhoudelijk niet beantwoord. U geeft aan ‘het te begrijpen’ en ‘begrip te hebben’, maar dat is in mijn ogen met verheven taal erom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen weken een aantal keren met onze hond naar de dierenarts geweest. Bloedonderzoeken gedaan, röntgenfoto s gemaakt en medicatie gekregen. Zonder problemen de vergoedingen die duidelijk in de po... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg slecht. Je kunt hier kortsnuiten verzekeren. Maar zodra mijn bulldog is geopereerd aan zijn luchtwegen krijg ik de mededeling dat de operatie net vergoedt gaat worden. Dan moet je kortsnuiten uits... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di assicurazioni per gli animali domestici

Scritti dall'azienda

Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!

3,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Top verzekering

Een zeer goede verzekering voor onze hond!

19 maggio 2025

Beste Yeauw Siung Lay,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze verzekering voor uw hond!
We doen ons best om zowel baasjes als hun huisdieren zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Declaratie goedgekeurd en netjes afgehandeld.

Declaratie goedgekeurd en netjes afgehandeld. Bedrag snel uitgekeerd.

1 maggio 2025

Beste Muller,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw declaratie snel en netjes is afgehandeld en dat de uitkering vlot is verlopen. Wij doen ons best om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Valutata 1 stelle su 5

Het duurt erg lang voor terugbetaling

Het duurt erg lang voor terugbetaling.
Herhalend de patiëntendossier vragen.
Van €460 krijg ik €118 terug bij 50% vergoeding. 🤷🏼‍♀️

1 maggio 2025

Beste de Jong,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u de terugbetaling als traag heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is.

Wij willen u graag uitleg geven over de afhandeling van uw declaratie. U heeft van het totaalbedrag €460 een vergoeding van €118 ontvangen. Dit komt doordat u gekozen heeft voor een pakket met 50% vergoeding, waarbij bloedonderzoeken niet binnen de dekking vallen. De rest van de ingediende kosten is volledig binnen de dekking vergoed.

Het pakket dat u heeft afgesloten is een basisverzekering met een lager maandbedrag en een eigen risico, wat zorgt voor een lagere premie. Bloedonderzoek valt bij dit pakket helaas buiten de dekking.

Wat betreft het patiëntendossier: dit wordt enkel opgevraagd bij grotere medische ingrepen of operaties, zodat wij zorgvuldig kunnen beoordelen wat er precies is uitgevoerd en of dit binnen de dekking valt.

Wij hopen u hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Alles wordt snel opgelost

Alles wordt snel opgelost

28 aprile 2025

Beste Han Bouwhuis,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid waarmee wij zaken oppakken en oplossen. Wij streven ernaar om u altijd zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Beste Andrea,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw declaratie zo snel is verwerkt. We streven er altijd naar om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft staan we voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Alles werd snel en naar behoren…

Alles werd snel en naar behoren afgehandeld

18 aprile 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles snel en naar behoren is afgehandeld.

Valutata 5 stelle su 5

Top verzekering maatschappij komt altijd en zeer…

Deze maatschappij komt altijd en zeer tijdig hun beloftes na

18 aprile 2025

Beste Ed,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat we onze beloftes waarmaken. Het is voor ons erg belangrijk om betrouwbaar en tijdig te zijn, dus het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

Valutata 4 stelle su 5

Prima verzekering alles one line te…

Prima verzekering alles one line te regelen. Toen ik in het begin vragen had en telefonisch contact had vond ik de service wat minder.

11 aprile 2025

Beste Carol Middelberg-batenburg,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het online regelen van alles. We vinden het jammer dat u de telefonische service als minder ervaren heeft. We werken continu aan het verbeteren van onze klantenservice en zullen uw feedback zeker meenemen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

Valutata 4 stelle su 5

na bij de dierenarts te zijn geweest…

na bij de dierenarts te zijn geweest voor de enting de rekening opgestuurd en binnen 4 dagen stond de vergoeding op mijn bankrekening.

1 aprile 2025

Risposta di Dierenverzekering

Beste Klantmevr fens school hoeksteen spijkenisse,

Wat fijn om te horen dat de vergoeding zo snel is verwerkt! Wij doen ons best om alles zo snel en efficiënt mogelijk te regelen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Valutata 4 stelle su 5

Verzekering is duidelijk en je krijgt…

Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden!

Aandachtpuntjes:
1. Inloggen met relatienr en polisnummer is erg omslachtig. Kan dit niet anders?
2. Overzicht vergoeding mag iets overzichtelijker.

Verder top!

1 aprile 2025

Beste Agnes van der Horst,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de verzekering en de snelle uitbetaling.

Wat betreft de aandachtspunten: we begrijpen dat het inloggen met het relatienummer en polisnummer omslachtig kan zijn. We zullen dit zeker meenemen in onze verbeteringen en kijken naar mogelijkheden om het proces eenvoudiger te maken.

Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback, en we blijven werken aan verdere verbetering!

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en de snelle afhandeling.

Beste Erna,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van de declaratie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Snelle duidelijke afhandeling

Snelle duidelijke afhandeling

5 marzo 2025

Beste Co Kuijpers,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en duidelijke afhandeling. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk!

Heeft u later nog vragen? Wij staan voor u klaar.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Binnen enkele dagen. Informatie overzichtelijk.

Beste Bert,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de afhandeling snel verliep en dat u de informatie overzichtelijk vond. We doen ons best om onze service zo duidelijk en efficiënt mogelijk te houden.

Snelle afhandeling van alles

Snelle afhandeling van alles

Risposta di Dierenverzekering

Beste joke van den heuvel,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel wordt afgehandeld. We streven ernaar om onze service zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u later nog vragen? Wij staan voor u klaar.

declaratie

Alles werd snel en adequaat afegehandeld.

Beste Hendrikus Verstegen,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en adequaat is afgehandeld. We waarderen uw feedback en wij helpen u graag als u in de toekomst nog vragen heeft.

Prima verzekering

Prima verzekering. Ik heb top 80% en zoals het hoort werd alles 80% vergoed binnen 1 week na declareren ontvangen

24 febbraio 2025

Beste Eline Kooij,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de dekking en de snelle afhandeling van uw declaratie. We blijven ons inzetten voor een vlotte en betrouwbare service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Alles wordt netjes behandeld

Alles wordt netjes behandeld
Rekeningen telefonisch geen lange wachttijden gelukkig maar
Ben erg tevreden hierover

14 febbraio 2025

Beste Marijke,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes wordt afgehandeld en dat u snel geholpen wordt zonder lange wachttijden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service!

Valutata 1 stelle su 5

Nou ik wilde mijn hond hier verzekeren…

Nou ik wilde mijn hond hier verzekeren Maar nu ik hier lees veel negatieve ervaringen heb ik besloten hier maar geen verzekering af te sluiten

1 febbraio 2025
Non scritta su invito

Beste meneer Gerard van der Drift,

Jammer dat u uw beslissing baseert op alleen negatieve ervaringen. Zoals bij elke verzekeraar worden klachten vaker gedeeld dan de vele positieve ervaringen van tevreden klanten. Wij streven naar uitstekende dekking en service en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Mocht u toch meer willen weten over wat wij te bieden hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Het team van Dierenverzekering.nl.

Valutata 4 stelle su 5

in goede orde de factuur ontvangen en…top gedaan

in goede orde de factuur ontvangen en verwerkt
dit ging heel snel dus wisten wij gelijk waar we aan toe
waren

19 gennaio 2025

Beste VAN NOORD,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verwerking van uw factuur. Wij streven ernaar om onze processen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u altijd snel duidelijkheid heeft.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het team van Dierenverzekering.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più