In het begin niet zo'n goede ervaring. Vaak declaraties m.b.t blaas indiend en ineens mochten we hiervoor niets meer indienen en waren de poliswaarden aangepast. Nu jaren verder zit onze hond met all... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn vraag over de premieverhoging van uw jaarpremie met 34 % heeft u inhoudelijk niet beantwoord. U geeft aan ‘het te begrijpen’ en ‘begrip te hebben’, maar dat is in mijn ogen met verheven taal erom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen weken een aantal keren met onze hond naar de dierenarts geweest. Bloedonderzoeken gedaan, röntgenfoto s gemaakt en medicatie gekregen. Zonder problemen de vergoedingen die duidelijk in de po... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg slecht. Je kunt hier kortsnuiten verzekeren. Maar zodra mijn bulldog is geopereerd aan zijn luchtwegen krijg ik de mededeling dat de operatie net vergoedt gaat worden. Dan moet je kortsnuiten uits... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!
Bergweidedijk 38, 7418 AA, Deventer, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di Dierenverzekering
Declaratie goedgekeurd en netjes afgehandeld. Bedrag snel uitgekeerd.

Risposta di Dierenverzekering
Het duurt erg lang voor terugbetaling.
Herhalend de patiëntendossier vragen.
Van €460 krijg ik €118 terug bij 50% vergoeding. 🤷🏼♀️

Risposta di Dierenverzekering
Deze maatschappij komt altijd en zeer tijdig hun beloftes na

Risposta di Dierenverzekering
Prima verzekering alles one line te regelen. Toen ik in het begin vragen had en telefonisch contact had vond ik de service wat minder.

Risposta di Dierenverzekering
na bij de dierenarts te zijn geweest voor de enting de rekening opgestuurd en binnen 4 dagen stond de vergoeding op mijn bankrekening.

Risposta di Dierenverzekering
Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden!
Aandachtpuntjes:
1. Inloggen met relatienr en polisnummer is erg omslachtig. Kan dit niet anders?
2. Overzicht vergoeding mag iets overzichtelijker.
Verder top!

Risposta di Dierenverzekering
Snelle afhandeling. Binnen enkele dagen. Informatie overzichtelijk.

Risposta di Dierenverzekering
Prima verzekering. Ik heb top 80% en zoals het hoort werd alles 80% vergoed binnen 1 week na declareren ontvangen

Alles wordt netjes behandeld
Rekeningen telefonisch geen lange wachttijden gelukkig maar
Ben erg tevreden hierover

Risposta di Dierenverzekering
Nou ik wilde mijn hond hier verzekeren Maar nu ik hier lees veel negatieve ervaringen heb ik besloten hier maar geen verzekering af te sluiten

Risposta di Dierenverzekering
in goede orde de factuur ontvangen en verwerkt
dit ging heel snel dus wisten wij gelijk waar we aan toe
waren

Risposta di Dierenverzekering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.