Dierenverzekering Recensioni 101

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Valutata 4 stelle su 5

In het begin niet zo'n goede ervaring. Vaak declaraties m.b.t blaas indiend en ineens mochten we hiervoor niets meer indienen en waren de poliswaarden aangepast. Nu jaren verder zit onze hond met all... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mijn vraag over de premieverhoging van uw jaarpremie met 34 % heeft u inhoudelijk niet beantwoord. U geeft aan ‘het te begrijpen’ en ‘begrip te hebben’, maar dat is in mijn ogen met verheven taal erom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen weken een aantal keren met onze hond naar de dierenarts geweest. Bloedonderzoeken gedaan, röntgenfoto s gemaakt en medicatie gekregen. Zonder problemen de vergoedingen die duidelijk in de po... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg slecht. Je kunt hier kortsnuiten verzekeren. Maar zodra mijn bulldog is geopereerd aan zijn luchtwegen krijg ik de mededeling dat de operatie net vergoedt gaat worden. Dan moet je kortsnuiten uits... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di assicurazioni per gli animali domestici

Scritti dall'azienda

Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!

3,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Snelle duidelijke vergoeding.

Net twee weken verzekerd. Ons eerste bezoekje bij dierenarts met pup. Rekening ingediend, binnen een paar dagen vergoed voor 80%, helemaal volgens afspraak. Helemaal prima, zeer tevreden!

15 ottobre 2025

Beste Vincent van Viersen,

Wat fijn om te lezen, bedankt! We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden én snel uit te betalen. Super dat u dit zo hebt ervaren.

Snelle afhandeling van de declaratie

Snelle afhandeling van de declaratie

12 settembre 2025

Best John,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze snelle afhandeling waardeert.

Snelle reactie en afhandeling

Snelle reactie en afhandeling

12 settembre 2025

Beste,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat alles snel en soepel is afgehandeld.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle updates over voortgang en snelle betaling

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang na indienen van de declaratie en de uitbetaling is supersnel, aanrader.

24 agosto 2025

Beste Albert Braker,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie en de snelle betaling. Dat is precies waar we het voor doen. Dank u wel voor het vertrouwen en de aanrader!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie en factuur word binnen…

Snelle reactie en factuur word binnen een paar dagen overgemaakt

14 agosto 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van uw declaratie. We doen ons best om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Valutata 2 stelle su 5

Ingewikkeld om een declaratie in te…

Ingewikkeld om een declaratie in te dienen.

14 agosto 2025

Beste Roossien Joke,

Bedankt voor uw bericht. We hebben ons online declaratieproces zo optimaal mogelijk ingericht, zodat het heel eenvoudig is om uw declaratie in te dienen. U hoeft alleen in te loggen met uw polisnummer en relatienummer, waarna u direct uw declaratie kunt toevoegen. Zo is het snel en makkelijk.

Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Overal proberen onderuit te komen

Overal proberen onderuit te komen. Hoop eigen risico eisen, niks vergoeden. Hond was doodziek, alles proberen af te schuiven op de baasjes van het dier. Dierenarts met een hoog professionele expertise, had iets anders verwoord. Verzekering zegt gelijk, ja onoplettende baasjes, geen dekking. Meest beschamende verzekering die ik ooit heb gezien. Ik citeer. Geen oplichterij, spaar of houdt rekening met tegenslagen, maar deze verzekering gaat zeker aan de nieuwe potentiële klanten, smerig verdienen.

30 agosto 2024

Beste Dirk van der Meijden,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

Wat betreft het eigen risico: u heeft bij het afsluiten van uw verzekering zelf gekozen voor een eigen risico. Dit is niet verplicht, maar een vrijwillige keuze. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de maandelijkse premie. Het eigen risico houdt in dat u dit bedrag eerst zelf betaalt voordat we kunnen vergoeden, mits de kosten binnen de dekking vallen.

We beoordelen claims op basis van medische informatie en de polisvoorwaarden. De rol van de eigenaar wordt alleen genoemd als daar duidelijke aanwijzingen voor zijn. We nemen de input van de dierenarts uiteraard serieus.

Omdat we op basis van deze review uw dossier niet kunnen inzien, ontvangen we graag uw polis en relatienummer per mail via info@dierenverzekering.nl Dan zoeken we dit verder voor u uit.

Valutata 1 stelle su 5

Voor alles is wel een bedrag aan eigen…

Voor alles is wel een bedrag aan eigen risico.
Ik maak mijn jaarcontract af maar dan stop ik met deze verzekering.
Bijvoorbeeld voor vaccinatie is het eigen risico 65 euro nou 1x per jaar bij een dure da krijg je nog niets vergoed.
Ik betaal 35 euro per maand.
En toen ik de verzekering afsloot was dit toch anders
Maar vervolgens passen ze de polisvoorwaarden aan.
Naar aanleiding van de reactie van de verzekeraar
Er is niet uitgekeerd want ik moet toch eerst mijn eigenrisico opmaken.

5 agosto 2025

Beste Simone Knijn,

Bedankt voor uw bericht. Graag licht ik het even toe. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf betaalt voordat de verzekering iets vergoedt. U heeft zelf gekozen voor een eigen risico van € 100,-, waardoor uw maandelijkse premie lager is. Dit is een keuze die u zelf heeft gemaakt bij het afsluiten van de verzekering.

Wat u waarschijnlijk verwart, is het maximale bedrag dat wij per jaar vergoeden voor preventieve zorg zoals vaccinaties, namelijk € 65,-. Dit is geen eigen risico. Uit onze administratie blijkt dat uw ingediende factuur voor vaccinaties gewoon is uitgekeerd, binnen dat maximale bedrag.

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag.

Duidelijkheid

Er is duidelijk contact en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet wordt vergoed. Verder is de site gebruiksvriendelijk.

24 luglio 2025

Beste Saskia,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u het contact als duidelijk ervaart en dat onze uitleg over vergoedingen helder is. We doen ons best om transparant en behulpzaam te zijn, dus het is fijn om te weten dat u dat zo waardeert.

Heeft u in de toekomst nog vragen of kunnen we ergens mee helpen? Dan staan we natuurlijk voor u klaar.

Valutata 3 stelle su 5

Netjes maar te weinig informatie.

Alleen e- mail verstuurd nu maar netjes e-mailbontvangen terug. Staat echter nog niets in over de rekening die ik indiende.

14 luglio 2025

Beste Gerard Hobka,

Bedankt voor uw bericht. Begrijpelijk dat u graag duidelijkheid wilt over de status van uw ingediende factuur.

Zodra u een declaratie indient, ontvangt u van ons direct een bevestiging per e-mail. Wanneer de factuur is verwerkt, sturen we opnieuw een e-mail. Wij betalen vervolgens binnen 10 werkdagen na ontvangst van de factuur uit.

Volgens ons systeem is uw factuur reeds verwerkt en uitgekeerd. U heeft hier ook e-mails over ontvangen, maar we zien dat deze niet zijn geopend. Het kan zijn dat onze berichten in uw spam terecht zijn gekomen.

Mocht u alsnog niets kunnen vinden, laat het ons gerust weten dan helpen we u graag verder.

Erg good

Ik heb een goed ervaring met dit bedrijf.

13 luglio 2025

Beste Joanna,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u in de toekomst nog vragen of wensen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Valutata 4 stelle su 5

Goede verzekering maar erg internet gericht

Alles verloopt via internet.
De telefoon word opgenomen door iemand die je weer door verwijst naar de internet site.
Maar als je mailt krijg je spoedig antwoord.

6 luglio 2025

Beste Gerda Lakerveld,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We begrijpen dat de digitale aanpak soms even wennen kan zijn. Door onze communicatie grotendeels online te organiseren, kunnen we echter sneller en efficiënter werken. Dit stelt ons in staat om uw vragen snel te beantwoorden, u vlot te helpen en declaraties zo snel mogelijk te verwerken.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar!

Super snel

Super snel afgehandeld

25 giugno 2025

Beste Rinus Notenboom,

Bedankt voor de review!
Fijn om te horen dat alles super snel is afgehandeld. We doen ons best om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft, helpen wij u uiteraard graag verder!

Vlotte behandeling

Geen gedoe, geen vervelende vragen, gewoon vlot uitgekeerd waar wij recht op hadden.

Beste jellie hofman,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze service als vlot en probleemloos heeft ervaren. We streven ernaar om het indienen en afhandelen van declaraties zo eenvoudig en snel mogelijk te maken, dus het is prettig te lezen dat dit in uw geval goed is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

Valutata 1 stelle su 5

Bloedonderzoek en consult worden onder…

Bloedonderzoek en consult worden onder preventieve zorg weg geboekt. Al met al een hoop betalen en weinig terugkrijgen.

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer de vergoeding anders uitvalt dan verwacht. Graag geven wij u toelichting op de afhandeling van uw declaratie.

In uw geval ging het om een consult voor de toediening van de L4- en rabiësvaccinatie. Dit consult valt onder preventieve zorg, omdat het rechtstreeks verbonden is aan de vaccinaties. Daarnaast heeft u geen bloedonderzoek gehad, maar een titerbepaling. Zoals vermeld in artikel 8.11.5 van onze polisvoorwaarden valt een titerbepaling eveneens onder preventieve zorg, net als vaccinaties, gezondheidscontroles en parasietenbestrijding.

Daarom zijn zowel het consult als de titerbepaling als preventieve zorg verwerkt.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verdere vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Goede verzekering voor je huisdier

De verzekering is makkelijk bereikbaar, snel in verwerking, duidelijk in informatievoorziening en communicatie

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid, de snelle verwerking en de duidelijke communicatie en informatievoorziening.

Wij doen ons best om het u en uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is fijn om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle terugbetaling. Wij streven ernaar om declaraties zo vlot mogelijk af te handelen, dus het is prettig om te merken dat dit wordt gewaardeerd.

Heeft u in de toekomst vragen of hulp nodig? Wij helpen u graag verder!

Beste J.E. van Reek,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen dat u in Dierenverzekering.nl stelt. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent en onze service als een goede verzekeraar voor uw huisdier ervaart.

Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Alles vrij snel afgehanded

Alles vrij snel afgehanded. Maar ik vind de verzekering vrij suur, voor het kleine gedeelte wat je dan maar terug krijgt

25 maggio 2025

Beste Ramona van As,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de afhandeling snel is verlopen.

We begrijpen uw opmerking over de kosten van de verzekering en de vergoeding. Graag lichten we toe dat onze verzekering is opgebouwd om zoveel mogelijk onverwachte en hoge kosten te dekken, binnen de gekozen dekking. Uiteraard staan wij altijd open voor feedback en kijken we continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening en prijs-kwaliteitverhouding te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben over uw dekking dan helpen wij u uiteraard graag.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb getracht mijn hond te verzekeren…

Ik heb getracht mijn hond te verzekeren bij dit bedrijf, tegen de hoogste polis. Hiervoor moest ik zijn patiënten kaart indienen van de dierenarts. Tot mijn verbazing kreeg ik een afwijzing met als reden dat ze eigenlijk niks zouden dekken van de kosten die er tot op heden gemaakt waren voor mijn hond. Terwijl hij eigenlijk supergezond is en nooit wat mankeert. Ze dekken bijvoorbeeld geen huidaandoeningen, voorhuidaandoening (eenmalig een medicijn voor gehad) en geen aandoeningen aan de oren. Er blijft weinig over dus en blij dat de verzekering is afgewezen. Voor dit geld geen aanrader, dan kan je beter maandelijks dit bedrag opzij zetten en zelf de kosten voor de dierenarts dragen op de momenten dat die voorvallen, ipv betalen voor een verzekering die niks dekt.

23 maggio 2025

Beste K. Nijenhuijzen,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting is verlopen.

Bij het aanvragen van een verzekering beoordelen wij zorgvuldig de medische voorgeschiedenis van uw huisdier om zo transparant mogelijk te kunnen zijn over eventuele uitsluitingen. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer er op basis daarvan een aanvraag wordt afgewezen of bepaalde aandoeningen niet worden gedekt.

Ons doel is altijd om vooraf duidelijkheid te geven over wat wel en niet onder de dekking valt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat u ons nodig heeft.

Mocht u in de toekomst toch nog vragen hebben of een toelichting wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Het team van Dierenverzekering.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più