For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik ikke det som de reklamerede med på deres hjemmeside! Jeg købte SUPREME HYBRID IV padelbattet og den kom med et grimt grønt greb. På produktbillederne har battet tydeligt et hvidt og fl... Leggi di più
Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Leggi di più
Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.
Informazioni di contatto
Balticagade 7, 8000, Aarhus C, Danimarca
- jf@corkpadel.dk
- corkpadel.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kernemateriale holder kun 1 år!
Har spillet med super dejligt Supreme Cork Hybrid bat igennem 1 års tid som nu desværre allerede har mistet kernen som er blevet blød. Det er for kort tid at et højkvalitets bat holder.
Hurtig levering af nyt bat med stor forskel i slagkraft - dyrt men godt

Risposta di Cork Padel
Langvarig meget tilfreds kunde hos Cork…
Langvarig meget tilfreds kunde hos Cork Padel. Deres bats er af super høj kvalitet og har haft virkelig lang holdbarhed. Jeg har spillet med Cork de sidste mange år og oplever et bat, som passer godt til min spillestil og giver mig lige præcis det jeg efterspørger. En hårdhed og control der passer mig perfekt.
Spiller også i deres tøj, hvor trøjerne er af virkelig høj kvalitet. Derudover bruger jeg også shorts og grip-socks fra Kisspadel, som jeg synes er de bedste på markedet…
Så alle gode anbefalinger herfra…
Super hurtig og god behandling af min…
Super hurtig og god behandling af min ordre. Modtog varer allerede dagen efter. Kan helt sikkert anbefales.
Lækkert bat
Lækkert bat at spille med, og rigtig god service, omkring hvilket bat der passer til mig 😁
Nemt køb uden problemer.
Nemt køb uden problemer.
Dejligt at kunne vælge flere leveringsalternativer
God vejledning og service kan anbefales…
God vejledning og service kan anbefales herfra 👍🏻 dog vil jeg anbefale alle at prøve det bat først de kunne tænke sig, for vejledning har ikke været nok i mit sted og det er ærgelig at købe et bat for at skulle sælge det igen 😔
Lidt længere levering end først…
Lidt længere levering end først antaget. Eller helt ok.
Fik mit bat kun en uge efter en uge
Fik mit bat kun en uge efter bestilling.
Efter at have spillet med det et par gange kan jeg kun sige, det er fedt at spille med.
Kan sagtens mærke at det er helt anderledes at spille med og giver et meget blødere slag op i armen og skulderen.
Så her fra kan jeg kun anbefale sådan et bat.
Dårlig holdbarhed
Fedt bat at spille med - det er bare ærgerligt at det skal være så dyrt, når holdbarheden ikke er længere.
Man kan læse sig til, at der er ekstra lang levetid og sublim holdbarhed på disse bat, men det går bare ikke helt i spænd med at mit bat revnede ved et helt almindeligt overhead-slag. Efter det skete reklamerede jeg selvfølgelig, men fik blot svaret, at det måtte skyldtes noget andet, såsom at battet er slået i væggen eller være stødt sammen med et andet bat. Battet har ikke en eneste skramme på rammen - revnen sidder lige midt i.
Nu må jeg jo så overveje alternativer til Cork. Det bliver simpelthen for dyrt med de priser, hvis et bat skal flække i tide og utide, og man så ikke kan møde andet end en blank afvisning ved reklamation.

Rigtig godt Bat
Jeg syntes at corkbat er et fantastisk bat, jeg har haft store problemer med tennis albue og dårlig skulder, men med de to bat jeg har købt hos Cork Padel har jeg efterfølgende ikke haft nogle problemer.. Ud over det føler jeg, at jeg har fået god service og blevet guidet godt når jeg har ringet..
Så stor anbefaling herfra..
Fremragende service
Jeg skrev til Jacob og havde nogle spørgsmål omkring padelbats og tennis albue.
Efter samtalen endte jeg med at købe premium hybrid battet, og indtil videre er min tennisalbue minimeret så meget at jeg igen kan spille flere gange i ugen.
Kun anbefalinger her fra på både service og udstyr.
Hurtig ekspedering og battet virker fint
Alt spillede
God beskrivelse på hjemmesiden
God beskrivelse på hjemmesiden, hurtig levering. Lever fuldt op til mine forventninger.

Vi fik super vejledning af Cork Padel
Vi fik vejledning af en af Cork Padels repræsentanter med mulighed for at prøve de forskellige bat - virkeligt godt i forbindelse med valg af model.
Websiden giver en god beskrivelse af battene - nemt at vælge og enkelt at handle og så kommer battet dagen efter man har bestilt det - SKØNT.
Det er et bat i den "dyre" ende af skalaen men ALLE pengene værd - spillemæssigt og ingen tennis albue. En gang kork - altid KORK ++

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.