Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Leggi di più

Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Leggi di più

Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Leggi di più

Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer. Føles det lækkert? Ja. Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, um... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Super kundeservice

Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded og ingen problemer ift. ombytning af boots i en længere model end først købt.

8 giugno 2026

Virkelig en god rådgivning og hurtig…

Virkelig en god rådgivning og hurtig forsendelse

28 maggio 2026

Kære Claus,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både rådgivningen og den hurtige forsendelse😊

Tak for at du havde lyst til at dele din oplevelse med os!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag :-)

glade for dem

26 maggio 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er glad for produktet du har købt hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du fortsat får stor glæde af produktet fremover.

Jacob - Optima Sport

Optimas recovery boots er virkelig…

Optimas recovery boots er virkelig effektive😎

29 aprile 2026

Kære Michael,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes, vores Recovery Boots er effektive for dig😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at produktet lever op til dine forventninger.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Gode Recovery Boots, Hurtigt levering og fin kundeservice

Jeg købte K8 Recovery Boots hos Optima Sport for ca. 3 uger siden. Leveringen gik super hurtigt.
I første omgang kom de desværre med en utæthed. Jeg kontaktede derfor
Optima Sport på mail. Vi fik oprettet en reklamation og den defekte del blev sendt retur. Utætheder blev enten fikset eller udbedret og derefter fik jeg delen retur igen. Denne gang uden utætheder.

Fin kundeservice med hurtig respons. Kommunikationen kunne have været en my bedre, men forløb egentlig ganske okay. Reaktionstiden var kort og fejlen blev udbedret så jeg er godt tilfreds.
Boots'ene har både min kæreste og jeg nu benyttet flere gange. Jeg har stadig svært ved at vurdere om det har en langsigtet effekt, men det er uden tvivl super behageligt. Det er perfekt med de 6 forskellige programmer, der kan lidt af hvert. Skønt med mulighed for indstilling af tryk, tid og hold. Det er rart, at man kan købe udvidelsesstykker til udvidelse af lårvidden. Ligeledes faldt mit valg på Optima Sport fordi man kan købe ekstra sæt boots, pants, ærmer og lændestykke, som kan bruges med samme maskine.
Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med mit køb. De er skønne at benytte ved trætte ben efter en lang dag.

9 maggio 2026

Kære Matilde,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis, at der var en utæthed ved modtagelsen, men vi er glade for, at du synes om den proces, der var i forbindelse med din reklamation. Tak for din feedback omkring kommunikationen – det tager vi bestemt med videre, så vi kan blive endnu bedre.

Det glæder os rigtig meget at høre, at både du og din kæreste har haft glæde af jeres K8 Recovery Boots, og at I er glade for dens funktioner og tilkøbsmuligheder.

Jacob - Optima Sport

Quick shipping, product as advertised. No complaints.

Quick shipping, product as advertised. No complaints.

28 aprile 2026

Dear Kate,

Thank you very much for your review. We are happy to hear that you are satisfied with both the fast shipping and the product.

Thank you for taking the time to share your experience.

Wishing you a wonderful day! :-)

Kind regards,
Jacob - Optima Sport

Lynhurtig og imødekommende besvarelse…

Lynhurtig og imødekommende besvarelse på fremsendte mails - altid hurtigt fremsendelse af bestilte varer. Kan absolut anbefale dette firma :-)

4 maggio 2026

Kære Bodil,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at synes om den service du modtog. Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jacob - Optima Sport

Fantastisk produkt og god kundesupport

Skrev med kundesupport forud for køb. Hurtigt svar og god vejledning m.v.
Købte K8 Gen. 2 Pants. Et fantastisk køb. Allerede ved udpakning kan man se at det er noget godt kram og de er pakket godt ind i en meget brugbar rygsæk. Bukserne er i en rigtig god og kraftig kvalitet. De er nemme at anvende. Alle er super glade for dem herhjemme både før og efter sport eller bare velvære.

15 aprile 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundesupport, og at du fik den vejledning, du havde brug for inden dit køb.

Vi er også rigtig glade for, at du er så tilfreds med dine K8 Pants – både kvaliteten, indpakningen og den medfølgende rygsæk. Det betyder meget for os at høre, at hele familien har glæde af dem, både i forbindelse med sport og til afslapning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Så dårlig oplevelse

Så dårlig oplevelse! Havde glædet mig til at modtage mine recoverry boots med 8 kamre. Skuffelse. Var stor da jeg åbnede pakken og fandt en rygsæk med brugte boots og ingen brugsvejlening og returlabel. Kan bestemt ikke anbefales

10 aprile 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din feedback, selvom vi naturligvis er meget kede af at høre om din oplevelse.

Det du beskriver, lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker at levere hos Optima Sport, og vi forstår fuldt ud din frustration. Der må beklageligvis være sket en fejl i forbindelse med pakningen af din ordre, da det naturligvis ikke er meningen, at du skal modtage et produkt i den stand – herunder med blandt andet den hvide plet, du beskriver.

Som skrevet til dig på mail har vi naturligvis tilbudt fuld refundering samt dækket returfragten, så sagen kan blive løst hurtigst muligt.

Vi beklager endnu en gang den dårlige oplevelse og tager din feedback med videre internt, så vi kan sikre, at lignende ikke sker igen!

Ønsker dig en rigtig god dag:-)

Hurtig levering

Hurtig levering, super tilfreds med produktet

2 marzo 2026

Kære Sisse,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er super tilfreds med produktet, og at leveringen var hurtig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt er fint.

2 marzo 2026

Kære Yousef,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt har været i orden.

Håber du får en dejlig dag!

Hurtig levering

Hurtig levering, godt produkt

27 febbraio 2026

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at både leveringen og produktet har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Jacob - Optima Sport

Er helt tilfreds med kvaliteten og…

Er helt tilfreds med kvaliteten og levering.

23 febbraio 2026

Kære Karen,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vores produkter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig service!

Super hurtige til at svare - og fik erstattet isbad hvor den oppustelige topring var revnet i samlingen. Er superglad for mit isbad som bruges året rundt!

14 gennaio 2026

Kære B. Clausen,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig respons fra os, og at vi hurtigt fik erstattet dit isbad. Dejligt at høre, at du får brugt dit isbad:-)

Håber du får en dejlig dag!

Simpelthen verdensklasse service

Simpelthen verdensklasse service
Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag .
Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og hvilket fantastisk produkt . De bliver helt sikkert en fast del af min hverdag .

12 gennaio 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har været tilfreds med den service du har fået og ikke mindst at du synes om vores produkt!

Det glæder mig meget, at jeg kunne hjælpe dig hurtigt, således at du hurtigst muligt modtog et par Recovery Boots:-)

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Jacob – Optima Sport

Optima Sport spammer mig for tredje…

Optima Sport spammer mig for tredje gang og efter to klager. 18 december 2024 lovede ledelsen, at man "vil gøre alt hvad jeg kan for, at det ikke gentager sig". Nu spammer de mig igen.

Jeg konkluderer, at Optima Sport ikke har styr på butikken.

3 dicembre 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du fortsat oplever at modtage uønskede e-mails fra os. Dette er naturligvis beklageligt.

Det er naturligvis ikke vores hensigt at sende mails, som opleves som spam. Vi har tidligere forsøgt at sikre, at du blev fjernet fra vores mailingliste, og tjekker naturligvis dette igen, således at du ikke modtager mails fra os.
Vi beklager den ulejlighed, dette har medført.

God dag.

Jacob – Optima Sport

Meget seriøs og hurtig kundeservice

Jeg havde købt deres recovery pants som jeg fik leveret hurtigt. Desværre havde jeg lidt problemer med dem, men kundeservice var super hjælpsomme og ordnet den fejl der var, så de virker helt som de skal nu. Virkelig imødekommende og hjælpsomme. Handler meget gerne hos dem en anden gang.

20 ottobre 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering og at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med at få løst problemet.

Vi er rigtig glade for, at dine recovery pants nu fungerer, som de skal, og at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem. Din positive feedback og tillid betyder meget for os!

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Levering som forventet

Levering som forventet. Alt pakket fint og alt i orden.

13 ottobre 2025

Kære Pauli,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og at alt var som det skulle være.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.