Cork Padel Recensioni 321

TrustScore 4.5 su 5

4,7

For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Leggi di più

Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Leggi di più

Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Leggi di più

Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi

CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Jeg er meget tilfreds med mit Cork…

Jeg er meget tilfreds med mit Cork Supreme Control III. Det giver supergod kontrol, god følelse i slagene og er virkelig lækkert at spille med. Desuden har jeg ikke længere problemer med smerte i albuen.

12 maggio 2025

Kvaliteten står ikke på mål med det annoncerede

Jeg købte for et halvt år siden et Cork Supreme Hybrid III efter at have døjet med underarmssmerter.
3200,- virkede af meget for et padel bat, men med annoncer på både SoMe, YT og ikke mindst på hjemmesiden, der forsikrede om topkvalitet og 4x længeres levetid sammenholdt med et “normalt” padel bat, så blev jeg alligevel overbevist om at give det et skud. Til min store ærgrelse, så opstår der en flænge i rammen i en mindre kontakt med sideglasset på en servereturnering.

Jeg anfægter ikke det uhensigtsmæssige i at ramme glasset. Men med et bat, der har spillet i omegnen af 25 timer – uden anden form for slid eller anden misvedligehold (jeg har været ekstrem påpasselig), så er det mig en gåde, hvordan rammen kan flække efter en sådan aktion. Jeg har ikke oplevet noget tilsvarende, end ikke når jeg overværet mine kammeraters behandling af padel bats med sammenstød, high fives og det, der var værre.

Min oplevelse med kvaliteten af Cork Padel Bats står med andre ord ikke på mål med de forventninger, jeg har haft qua den kommunikation, jeg er blevet mødt med.

4 aprile 2025

Hej Rasmus

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi forstår, at du har haft høje forventninger til et bat i premiumklassen, særligt når det også blev valgt ud fra komfort og formodet holdbarhed.

Cork-bats er udviklet til at være skånsomme for arm og underarm, hvilket også er en af de primære årsager til, at mange vælger dem – især spillere med smerter eller overbelastning. Holdbarheden er ligeledes baseret på almindeligt spil og korrekt brug. Når en rammeflække opstår ved påvirkning fra kontakt med glas eller anden hård overflade, vurderes det dog ikke som en produktionsfejl, men som en slagpåvirkning udefra. Dette er i tråd med producentens tekniske vurderingskriterier og gælder på tværs af mærker i branchen.

Vi afviser derfor ikke reklamationer uden vurdering, men følger den vurdering som producenten foretager. Vi beklager, hvis du har oplevet, at kommunikationen omkring dette ikke har matchet dine forventninger – det tager vi med videre.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller ønsker dialog omkring vurderingsprocessen, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Venlig hilsen
Team Cork Padel

Aldrig mere albue smerter

Super service, hurtig og let ekspedition, altid CORK bat, i al fremtid. Har ikke haft en eneste albue / tennisalbue smerte siden jeg skiftede til CORK bat. Kan kun anbefales !!

12 maggio 2025

Er nu på mit tredje Cork bat og jeg har kun gode erfaringer med det

Er nu på mit tredje Cork bat og jeg har rigtig glad for det, super kontrol og god power. Jeg kan stærkt anbefale et Cork bat, som kunne i mange forskellige modeller.
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er at corkpadel laver mange konkurrencer hvor man kan vinde bats eller tasker hvis man afgiver sin e-mail, MEN der er ikke slut dato på konkurrencerne og det vises heller ikke vindere !!!

22 aprile 2025

Jeg er vild med muligheden for at kunne…

Jeg er vild med muligheden for at kunne teste forskellige bat forud for min beslutning via de ambassadører/trænere, som er associeret med Cork. Jeg testede med Morten Kristiansen i Hillerød og fik en super kompetent vejledning, som førte til mit køb af Cork Suprême Control III.

Jeg oplevede selve købet hos Cork som effektivt og personligt, jeg ønskede et let bat, hvilket Jakob kvitterede med - og endda bekræftede med en personlig mail ifm. afsendelse af min ordre.

Battet kom lynhurtigt og jeg er allerede blevet vild med det og den effekt, det har haft på mine albuesmerter.

Kæmpe anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

9 aprile 2025

Samlet set desværre en øv oplevelse

Skulle være meget holdbart, men efter 3,5 måned flækker battet i en smash. Har ikke været udsat for andet forinden end almindeligt brug.
Reklamerede over det, men fik at vide at det er karbonrammen der er sprunget. Fair nok hvis det er tilfældet, men det er kommet af almindeligt brug. Desværre kom jeg ikke videre med det medmindre jeg vil køre en sag på det.
Så har droppet det og købt andet mærke bat i stedet.
Ellers er Cork udmærket at spille med, men kan ikke anbefale andre at købe det da holdbarheden ikke er i orden sammenholdt med muligheden for at reklamere.
Andre bats har akkurat samme effekt, hvis nogen køber det med baggrund i tennisalbue og lignende. Samlet set en øv oplevelse med så dyrt bat.

9 dicembre 2024

God service både når jeg søgte info på…

God service både når jeg søgte info på telefon og mail og så var de mega hurtige til at levere.

super tilfreds kunde og så er battet bare det fedeste 👌

Tak for hjælpen med valget af bat til Jakob og Cork

20 marzo 2025

Risposta di Cork Padel

Godt at høre Morten og tak for den fine anmeldelse 🙏🏻

Kernemateriale holder kun 1 år!

Har spillet med super dejligt Supreme Cork Hybrid bat igennem 1 års tid som nu desværre allerede har mistet kernen som er blevet blød. Det er for kort tid at et højkvalitets bat holder.
Hurtig levering af nyt bat med stor forskel i slagkraft - dyrt men godt

11 marzo 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse og for at dele både det positive og det kritiske. Vi er glade for, at du har haft en god spilleoplevelse med battet og oplevede hurtig levering af dit nye bat.

Holdbarheden på foam-kernen afhænger af intensitet og spilfrekvens, særligt ved hybrid- og powerbats, hvor materialet arbejder mere aktivt under slag. Derfor kan levetiden variere fra spiller til spiller – også inden for samme model.

Din feedback om levetid tages dog seriøst og sendes videre til producenten, da den hjælper os med at afstemme forventninger tydeligere i fremtiden.

Venlig hilsen
Team Cork Padel