Pickleballudstyr Recensioni 160

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ringede for at høre om jeg kunne afhente min ordre samme dag blot indenfor et par timer. Dette var muligt og fik samtidig en produktinfo og vejledning, da jeg stod mellem valget af to produkter. Bes... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God kommunikation med Kenneth.

God kommunikation med Kenneth.

28 maggio 2026

Hej,

1000-tak for den 5-stjernede anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og følt vi er tilstede kommunikativt. Det sætter vi stor pris på og ser frem til at hjælpe dig igen.

Valutata 1 stelle su 5

I sender ligegyldige mails

I sender ligegyldige mails, jeg ikke har bedt om!

27 maggio 2026

Tak for din feedback.

Vi kan se, at din anmeldelse vedrører vores e-mailkommunikation og IKKE en købsoplevelse hos pickleballudstyr.dk.
Vi kan samtidig se, at tilmeldingen til vores nyhedsbrev er sket på eget initiativ, og vores nyhedsbreve udsendes derfor på baggrund af det samtykke, der er givet ved tilmeldingen.

Det er naturligvis helt i orden, hvis indholdet ikke længere opleves som relevant, og man kan til enhver tid afmelde sig via linket nederst i e-mailen.

Vi håber i øvrigt du er tilfreds med varen du købte?

Vi tager din feedback til efterretning og arbejder løbende på at gøre vores kommunikation så relevant og værdiskabende som muligt for vores modtagere.

Valutata 5 stelle su 5

Hvis man bare kunne give mere end 5 stjerner!

Jeg vil gerne give en stor tak til Kenneth for hans tid, venlighed og helt ekstraordinære service. Vi startede dialogen over mail, og senere fortsatte vi på sms. Selvom vores samtale begyndte omkring kl. 18, tog Kenneth sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål og vejlede mig grundigt, (aftensmads tid) og vi genoptog snakken senere på aftenen og afsluttede først handlen omkring kl. 23. (fredag aften!!)

Det er sjældent at opleve så stor dedikation og kundeservice. Kenneth var både professionel, tålmodig og oprigtigt interesseret i at hjælpe mig med at finde det helt rigtige udstyr. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og oplevede aldrig, at mine spørgsmål var til besvær.

Derudover var kommunikationen hurtig, personlig og meget imødekommende. Det er tydeligt, at Kenneth sætter kunden i centrum og går den ekstra mil for at sikre en god oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Pickleballudstyr.dk til alle, der søger udstyr kombineret med en kundeservice i absolut topklasse. Jeg handler helt sikkert her igen!

Nu håber vi bare at DAO er ligeså hurtige 🤗

29 maggio 2026

Hej,

1000-tak for din fantastiske anmeldelse, og ikke mindst give dig tid til at lave anmeldelsen.

Dejligt at høre, at der sættes pris på vi tager os tid til kunderne, gør os umage således man får en tryg gennem hele processen - også uden for normal "åbningstid" :)

Pakken er på vej, og vi håber den suser afsted med fuld fart til dig.

Tusind tak for tilliden – og rigtig god fornøjelse med dit nye udstyr.

Valutata 5 stelle su 5

Super service, hurtig svar og særdeles hjælpsom

16 maggio 2026

Hej,

1000-tak for jeres anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres køb. Service, hurtige respons og hjælp undervejs - det kan i altid regne med. Vi gør os umage for altid at være i øjenhøjde og tæt på, selvom det er køb i en webshop.

Tak fordi i handlede hos pickleballudstyr.dk – og rigtig god fornøjelse med maskinen.

God handel

6 maggio 2026

Hej,

1000 tak for din 5-stjernede anmeldelse. Dejligt at høre, at din ordre kom hurtigt frem. Vi gør vi os umage for at sende hurtigt afsted, så kunderne kan komme på banen uden unødig ventetid.

Tak fordi du handlede hos os – og rigtig god fornøjelse med dit udstyr.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

27 aprile 2026

Hej,

1000 tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at du oplevede hurtig levering – det er noget, vi altid har stort fokus på.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen igen.

Kenneth, pickleballudstyr.dk

Valutata 5 stelle su 5

Har modtaget mit nye NOX bat

Har modtaget mit nye NOX bat, som er af en super kvalitet og barelækkert at spille med. Blev rådet rigtig godt inden købet, så det passer perfekt til mig 😊
+ hurtig levering, så alt i alt en rigtig god oplevelse

26 aprile 2026

Hej,

1000-tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med dit nye NOX bat, og at det passer lige til dig. Vi lægger stor vægt rette rådgivning, så dejligt at høre at vi ramte plet. Vi er også glade for at høre, at både kvaliteten og hurtig levering - levede op til dine forventningerne.

Vi håber, du får mange gode timer på banen med dit nye bat – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp eller vejledning.

God vejledning

God vejledning, hurtig ekspedition og altid på en professionel måde som er nærværende.

13 aprile 2026

Risposta di Pickleballudstyr

Hej - 1000 tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores vejledning, hurtig ekspedition og en nærværende, professionel service. Det er vores mål, og det er sådan det skal være.

Vi håber, du får stor glæde af dit udstyr, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

God vejledning

God vejledning - lækre produkter

12 aprile 2026

1000 tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre, at du har fået god vejledning, og at produkterne lever op til dine forventninger. Prikken over i'et en hurtig levering – det er en vigtig del af den samlede oplevelse hos os.

Valg af bat

Hurtigt svar på min mail omkring bat, og god vejledning på mine spørgsmål. Hurtigt levering.

4 aprile 2026

Hej,

1000-tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede at få hurtig svar og den vejledning, du havde brug for – sidst men ikke mindst at leveringen også sad lige i skabet.

Rigtig god fornøjelse med dit nye udstyr, og du er altid velkommen, hvis du har flere spørgsmål.

Hej,

1000-tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med hurtig levering.
Vi gør os umage for, at det bare spiller – hver gang!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Kenneth, pickleballudstyr.dk

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning, service og levering – det betyder meget for os!

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Kan varmt anbefales

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt i alt en god oplevelse og jeg kan anbefale andre at prøve at købe hos Pickleballudstyr næste gang man mangler noget :-)

16 febbraio 2026

Hej,

1000-tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse med at handle hos Pickleballudstyr. Vi er især glade for, at du fremhæver både hjemmesiden, priserne, rabatten og den nemme afhentning – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du vil anbefale os til andre. Vi håber, du får masser af gode timer på banen med dit nye bat, og du er altid meget velkommen tilbage, hvis du mangler mere udstyr.

Rygsæk

Havde bestilt en rygsæk, som kom få dage efter uden problemer. Og det er bare en lækker taske. Så endnu engang en vellykket handel med pickleballudstyr.

22 febbraio 2026

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for at høre, at din rygsæk kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med at handle pickleballudstyr hos os.

Vi håber, du får stor glæde af tasken – og du er altid velkommen tilbage, hvis du mangler mere udstyr til banen.

BAT DER BATTER

"BAT DER BATTER"
Jeg kan lide, at man bliver lyttet til. Jeg efterlyste nemlig 2 Bat,.. bare til, at spille med ude på vejen oppe i sommerhuset. Jeg nænner ikke, at bruge mine "dyre" bat til det. Der gik 14 dage, så dumpede der et super tilbud ind på min e-mail. : " 2 stk. ALPHA Bat" kr. 398,- det var halv pris,.. og så er man jo "en tosse", hvis man ikke slår til ikke ?
3 dage efter modtog jeg min pakke,.. i dagens DK er det ret hurtigt og det er hver gang.

17 febbraio 2026

Hej,

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at læse. Det glæder os virkelig, at vores kunder anerkender det bliver hørt – det betyder meget for os. Fantastisk at ALPHA Bat-tilbuddet var spot on.

Vi er også rigtig glade for, at leveringen levede op til forventningerne. Det skal spille hver gang.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber, du får masser af gode kampe “ude på vejen” i sommerhuset.

Super godt

Super lækkert produkt. hurtig levering og højt service

14 febbraio 2026

Hej,

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at både produktet, leveringen og servicen er tilfredsstillende.
Vi gør os umage for at levere en god helhedsoplevelse – fra bestilling til varen står i hænderne på dig – så din feedback betyder virkelig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god vejledning og hurtig…

Altid god vejledning og hurtig ekspedition

9 febbraio 2026

Hej,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både god vejledning og hurtig ekspedition. Vi gør os umage for at give personlig rådgivning og sikre, at vores kunder hurtigt kommer på banen med det rigtige udstyr.
Vi glæder os til at handle med dig igen!

Sportslige hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Nem bestilling og hurtig levering 👍

15 gennaio 2026

Hej,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede nem bestilling og hurtig levering. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb – og du er altid velkommen hos pickleballudstyr.dk igen.
God fornøjelse på banen!

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse - alt godt 😊

23 gennaio 2026

Hej,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du oplevede god forklaring og hurtig service – det betyder meget for os.
Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og vi står altid klar til at hjælpe hos pickleballudstyr.dk

Hej,

1000-tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede en god forklaring og hurtig service – præcis det, vi gerne vil levere hver gang. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De beste hilsner,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più