Lukaki.dk Recensioni 402

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering på under 24 timer. Købte en ramme til en T-shirt den passer perfekt og er i god kvalitet, god service og personale ingen klager her fra 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Nem og fin hjemmeside at navigere på. Nemt at bestille en vare, og dejligt med mails som fortæller hvor i processen pakken er. Pakken blev hurtigt pakket og sent, jeg bestilte mandag aften og kunne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige bestilt alt muligt fint fodboldpynt til en ægte fodboldfødselsdag. Har handlet hos lukaki flere gange. De har et super godt udvalg. Hurtig levering og fantastisk service. Skynd dig ind og tje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god kundeservice! Jeg havde bestilt en fodbold rebounder til min lillebror i julegave. Den var uheldigvis bukket nogle steder, så den ikke kunne samles. Men 10 min efter jeg sendte en mail ti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Impresa di installazione di interni
  4. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  5. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Lukaki - .. din nye hjemmebane Gå på opdagelse i et univers af spændende fodboldartikler og interiør til børneværelset. Skab dit eget sports- eller fodbold- værelse med: Boldholdere, medaljeholdere, målmandshandske holdere, fodboldmål, fodbold reboundere, bordfodbold, målmandshandsker, fodboldudstyr, fodbold plakater, fodbold sengetøj, fodbold lamper, fodboldholdere til væg, kalendergaver, adventsgaver, cap holdere, teqball borde, fodbold brætspil, fodbold kortspil, fodboldtrøje rammer, cykelophæng og meget andet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtig levering på under 24 timer

27 maggio 2026

Hej Worawit.
Tak for anmeldelsen :) det glæder mig at rammen ramte plet.

Valutata 1 stelle su 5

Seriøst dårlig kvalitet

Seriøst dårlig kvalitet. Tænker ikke engang det er andet en kinesisk skrald vi har modtaget. Skulle egentlig bare bruge en bold holder til væg og kasket kroge og modtog en taske og nøglering. Tasken er helt sikkert falsk. Remmene trevler. Fodbolden kan ikke bruges da den så helt sikkert vil gå istykker. Bare ved at blive pustet op krakelerer den. Tingene var ikke billige !!! Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det.

15 maggio 2026

Hej Marianne.

1. Vi forhandler officielt licenserede produkter.
2. De varer du rent faktisk har betalt for (3 ud af 5 varer) er det mig ikke muligt at finde billigere andre steder på nettet. Her har vi bevidst prisført os konkurrencedygtigt, så ved ikke hvordan du på nogen måde mener, at det ikke er billigt.
3. Bolden som du mener man ikke kan spille med kategoriseres ordret som en fodbold i “retro look” og som “ interiør til værelset” - dog vil jeg faktisk mene at den godt kan spillles med, omend det ikke er den tilsigtede funktion.
Ift. at bolden “krakelerer” er det netop meningen at den skal have et patineret og retro look.
4. Mange officielt licenserede produkter fabrikeres i Kina, det er ikke ensbetydende med at det er skrald.

Jeg ved ikke hvor du normalt handler, men det lyder til du er bedre tjent med ikke at handle hos os og det vil glæde mig om du fortsatte dette.

Derudover havde du, og det har du fortsat, muligheden for at returnere ordren. Du kan bare sende en mail til kontakt@lukaki.dk - så kan vi finde nogle andre glade kunder til varerne. Som du kan se er der heldigvis en del af disse.

Mvh.
Martin - Lukaki.dk

Valutata 5 stelle su 5

Nem og fin hjemmeside at navigere på

Nem og fin hjemmeside at navigere på.
Nemt at bestille en vare, og dejligt med mails som fortæller hvor i processen pakken er. Pakken blev hurtigt pakket og sent, jeg bestilte mandag aften og kunne hente pakken onsdag eftermiddag

6 maggio 2026

Hej Katrine.
Tak for den fine anmeldelse - det glæder mig at læse. Vi gør os umage for at det bliver en god oplevelse at handle her :)

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt penalhus til min søn

Har bestilt penalhus til min søn. God kvalitet og kom hurtigt. Søn er meget glad for real Madrid penalhus. Jeg skal bestille det penalhus igen til min anden søn. De har god ring til er rimelige pris

10 aprile 2026

Hej Sara.
Tusind tak for din ordre og din anmeldelse, det glæder mig :)
Du er velkommen tilbage til enhver tid.

Valutata 5 stelle su 5

Fine priser og hurtig levering

Fine priser og hurtig levering. Jeg kendte ikke virksomheden men kan kun anbefales.

8 marzo 2026

Hej Sandra.
Tak for de pæne ord! Det er glædeligt at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig behandling af ordren og særdeles…

Hurtig behandling af ordren og særdeles hurtige svar fra kundeservice på spørgsmål om varen.

26 febbraio 2026

Hej Merete.
Tak for anmeldelsen og ordren. Jeg håber gaven faldt i god jord!

Valutata 5 stelle su 5

Vores sidste køb hos Lukaki er sneakerboxe og en sportsrygsæk. Altid god service og hurtig levering.

3 febbraio 2026

Hej Lene.
Tak! Altid en fornøjelse at pakke jeres ordrer ;)

Valutata 5 stelle su 5

Mega god oplevelse af de fineste…

Mega god oplevelse af de fineste sko-opbevarings-kasser i god kvalitet. Super hurtig levering dagen efter. Ekstra gaver fulgte med. Kan varmt anbefales.

12 gennaio 2026

Risposta di Lukaki.dk

Hej Lise. Tak for ordren, anmeldelsen og de fine ord 🤩 Det glæder os at læse.
Mvh Cathrine

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har vasket den før brug og farven…

Jeg har vasket den før brug og farven er så gået lidt væk den er ikke som er vist på billedet

9 gennaio 2026

Hej Avin.

Det er ganske få timer siden du sendte en mail, den har vi netop besvaret. Du får også lige svaret her.:

"1. Det er meget normalt at sengetøj mister farve ved 1. vask. Især et så farverigt et som du har købt.
2. Hvor mange grader har du vasket det ved?
3. Vil du sende et billede? - så kan vi tage stilling til om du evt. kan få det ombyttet. Hvis der er noget galt med varen, skal du naturligvis have en ny. Vi har dog solgt hundredevis af det pågældende sæt sengetøj uden der har været nogen lignende fortilfælde."

Responder venligst på mailen og lad os finde en tilfredsstillende løsning.

Mvh. Martin

OPDATERING: 18/2-2026 - intet svar fra kunde.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, varen lever op til forventningerne

18 dicembre 2025

Risposta di Lukaki.dk

Hej Charlotte - mange tak for anmeldelsen :) det glæder mig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più