Coolblue Energie Installaties

Valutata 4 stelle su 5

Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Overgezet van Coolblue naar 50five. Kijk eens gasten van Coolblue waar jullie zonder aarzelen toe hebben veroordeeld! Kijk eens hoe 50five scoort op Trustview! Schandalig!!! Ook ik ben "overgezet". Mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs z... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di installazione elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.

Tutte le recensioni

285 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

De offerte was overzichteliijk maar oplevering niet naar wens

De offerte was overzichtelijk en in lijn met de gangbare prijzen. De oplevering aan het einde van de dag gehaast met als gevolg dat er twee service afspraken nodig waren im de oplevering te completeren. Helaas door de kerst periode zaten daar twee weken van het niet beschikbaar zijn van technische medewerkers tussen en werd de service cal afgedaan als niet belangrijk terwijl wij met de kerstdagen niet het comfort in huis hebben gehad wat we voor installatie van de warmtepomp wel hadden. Zelfs nu na een maand na oplevering is eea nog steeds niet naar mijn wens ( die ik niet onredelijk vindt) dus gevraagd naar mijn mening is dit wst ik er van vindt 😌.

19 gennaio 2026

Beste Bertil,

Wat jammer om te lezen dat de oplevering niet naar wens is verlopen. Bedankt dat je met ons deelt hoe jij de offerte en het hele proces hebt ervaren. Fijn om te horen dat de offerte voor jou helder en in lijn met de verwachtingen was, maar we balen er net zo van als jij dat de oplevering daarna niet naar wens is verlopen. Zeker als je rond de feestdagen op meer comfort in huis rekent, wil je niet meerdere keren achter serviceafspraken aan hoeven zitten.

Je geeft aan dat er aan het einde van de dag gehaast is opgeleverd en dat er daarna nog meerdere bezoeken nodig waren om alles af te maken. Dat is niet de ervaring die we je bij Coolblue willen geven. Ook vinden we het jammer om te lezen dat je het gevoel had dat jouw situatie niet belangrijk genoeg werd gevonden. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.

Vanuit mijn collega's heb ik begrepen dat jullie nog met elkaar in gesprek zijn over wat er precies speelt. We hopen dat alles snel naar wens is opgelost en dat je gewoon kunt genieten van een goed verwarmd huis.

Als er op dit moment nog punten zijn waar je niet tevreden over bent, laat het ons dan vooral weten via warmtepompen@coolblue.nl. Dan kijken we graag met je mee wat we nog kunnen doen om dit voor je recht te trekken.

Compliment voor Coolblue

Coolblue heeft voorafgaand aan het plaatsen van de laadpaal goed naar de situatie gevraagd en was er alle ruimte om punten te bespreken. Op het moment van plaatsen ging de medewerker vlot aan het werk en heeft aangegeven wat de route van werkzaamheden ging worden. En ook hier zijn alle contactmomenten met de medewerkers aardig, vrolijk en vriendelijk geweest. Ik ben heel tevreden met hoe de werkzaamheden uitgevoerd zijn.

13 gennaio 2026

Beste,

Wat een mooie review, dankjewel. Fijn om te lezen dat je vooraf goed bent meegenomen in de situatie bij jou thuis en dat er alle ruimte was om punten te bespreken. En helemaal mooi dat je aangeeft dat zowel de monteur als alle andere contactmomenten met onze collega’s zo prettig, rustig en vriendelijk waren, en dat je tevreden bent over hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Valutata 3 stelle su 5

Vriendelijk team, matige afwerking.

De monteurs waren vriendelijk en hebben hard gewerkt boven, onder en in de grond om de installatie vlot te volbrengen. Hierbij is de stroom er nooit af geweest, dus ik heb zelfs redelijk door kunnen werken. Helaas is de eind montage op de buitenmuur niet netjes. De buis vanuit de grond naar het laadpunt loopt niet recht, maar met een bocht wat er slordig uitziet.

2 dicembre 2025

Beste Medi,

Fijn om te lezen dat je het team als vriendelijk hebt ervaren en dat de installatie zelf vlot is verlopen. We kunnen ons goed voorstellen dat het dan extra jammer is als de afwerking aan de buitenkant niet helemaal is zoals je had gehoopt, bijvoorbeeld doordat de buis bij het laadpunt nu minder netjes oogt. Dat is niet hoe we het ideaal zien bij een installatie van Coolblue.

We willen dat je niet alleen een goed werkende installatie hebt, maar dat het er ook netjes uitziet. Als je het fijn vindt dat we hier nog even met je meekijken, kun je ons mailen op laadpalen@coolblue.nl.

Met een Glimlach,

Laadpaal

Duidelijk wat ging gebeuren, tijdlijn en netjes afgeleverd

12 gennaio 2026

Beste Eddy,

Dankjewel voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het voor jou vanaf het begin duidelijk was wat er ging gebeuren en dat alles volgens de afgesproken tijdlijn én netjes is verlopen. Zo maken we het aansluiten van je laadpaal graag een beetje makkelijker.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke en kundige monteur.

Vriendelijke en kundige monteur.

Beste Jacqueline,

Wat leuk dat je dit met ons deelt, dankjewel voor de 5 sterren! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze monteur en dat je de installatie als vriendelijk en kundig hebt ervaren. Dat is precies de ervaring waar we het voor doen.

Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er niet mis?

Wat ging er niet mis?

Installatie via lease-maatschappij. Alles duidelijk doorgesproken en er zijn diverse beloftes gemaakt die men toch niet waargemaakt heeft. Zo werd toch een onervaren monteur gestuurd welke niet capabel was voor het werk wat hij deed. Daarna meer dan 3 weken moeten wachten op een ervaren monteur welke alles opnieuw heeft aangesloten omdat het niet veilig en niet conform de norm was. Het eindresultaat na de ervaren monteur was wel dik in orde.

Ook is door het gepruts van de eerste monteur de omvormer van de zonnepanelen defect geraakt en wacht ik nu al meer dan 2 weken op betaling van de factuur voor reparatie (bijna 900 euro). Ook hierbij werd eerst beloofd dit 'z.s.m.' over te maken na ontvangst, maar nu wordt er gezegd dat diegene 'niet gaat over de werkwijze bij de financiële administratie'.

Laat ik de problemen die mijn collega heeft m.b.t. uitbetalen en aanpassen van tarief in de portal maar verder niet uitdiepen. Hopelijk gaat dat bij mij wel goed.

Enige positieve is dat ze de aansprakelijkheid wel erkend hebben en uiteindelijk verwacht ik dat het opgelost wordt, maar je bent wel maanden verder en zit je m.i. onnodig met extra kosten en een hoop stres en verloren tijd.

3 dicembre 2025

Beste Dennis,

Wat ontzettend balen om te lezen hoeveel gedoe je hebt gehad met de installatie van je laadpaal. Dit is totaal niet de zorgeloze ervaring die je van ons mag verwachten, zeker niet als je al maanden bezig bent, extra kosten hebt gemaakt en er ook nog een omvormer kapot is gegaan. Daar willen we ons echt bij je voor excuseren.

Je beschrijft hoe er eerst een onervaren monteur langskwam, je daarna wéér moest wachten op een andere monteur en dat de omvormer van je zonnepanelen beschadigd is geraakt. Dat is gewoon een opeenstapeling van dingen die niet hadden mogen gebeuren, en ik snap heel goed dat je daar klaar mee bent.

We hebben je dossier erbij gepakt en zien dat de credit voor de omvormer inmiddels volledig is verwerkt en uitbetaald. Fijn dat dit nu is afgerond. Mocht je toch nog vragen hebben over de afhandeling, trek dan vooral meteen bij ons aan de bel, dan duiken we er direct weer in.

Hopelijk kun je nu zonder zorgen genieten van je laadpaal.

Uitstekende voorbereiding en…

Uitstekende voorbereiding en uitvoering. Zeer vakbekwame installateur. (Tim is een topper!)

2 dicembre 2025

Beste Jetse,

dankjewel voor deze fantastische review én de 5 sterren! Heel fijn om te lezen dat zowel de voorbereiding als de uitvoering zo goed zijn gegaan en dat je onze installateur als zeer vakbekwaam hebt ervaren. En wat een mooi compliment voor Tim, dat geven we natuurlijk met een grote glimlach aan hem door.

Installing a Heat Pump

I recently had an excellent experience with Coolblue. From start to finish, everything was handled professionally and with great customer focus. The communication was clear, the installers were friendly and knowledgeable, and the entire process went smoothly.
The installation team did a fantastic job and took the time to explain everything properly. I especially appreciated their flexibility and the fact that they were able to resolve an electrical fuse issue at the last minute, ensuring the installation could still go ahead as planned.
Overall, I’m very satisfied with the quality of service and the positive attitude of everyone involved. Highly recommended!

29 dicembre 2025

Hi there,

Thank you very much for taking the time to share your experience. We’re delighted to hear that your heat pump installation went smoothly from start to finish, and that our team handled everything professionally, with clear communication and a strong customer focus.

It’s great to know that the installers took the time to explain everything properly and were able to resolve the last-minute electrical fuse issue so the installation could proceed as planned. We will gladly pass your compliments on to everyone involved.

Should you have any questions about your system in the future, or need any further assistance, please don’t hesitate to contact us. We’re happy to help.

With a smile,

Valutata 4 stelle su 5

Blij met de pomp, communicatie had iets beter gekund

Er is goed mee nagedacht en netjes gewerkt. Blij met de manier waarop de pomp geplaatst is. Communicatie tussen monteurs en kantoor had wel beter gekund.

Daarnaast had er wel iets meer aandacht gegeven mogen worden aan de oplevering.

29 dicembre 2025

Beste Martijn,

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de warmtepomp en met de manier waarop alles is geplaatst. Daar doen we het voor.

Tegelijkertijd is het jammer om te horen dat de communicatie tussen kantoor en de monteurs beter had gekund en dat de oplevering niet helemaal naar wens was. Dankjewel dat je dat zo duidelijk aangeeft; die feedback nemen we mee om onze samenwerking tussen binnen- en buitendienst verder aan te scherpen.

Hopelijk kun je nu met een gerust gevoel gebruikmaken van je warmtepomp.

Valutata 5 stelle su 5

Goed werk binnen de afgesproken tijd

Jim en zijn team hebben met ons vooraf gesproken wat wordt gedaan. Ze hebben binnen de afgesproken tijd de installatie voltooid, en we hebben ons huis verwarmd met de warmte pomp.

16 dicembre 2025

Beste,

Dankjewel voor je mooie review en de 5 sterren! Wat goed om te lezen dat Jim en zijn team alles vooraf duidelijk hebben uitgelegd en de installatie netjes binnen de afgesproken tijd hebben afgerond. Heerlijk dat jullie huis nu lekker warm wordt met de warmtepomp.

Goede adviezen

Goede adviezen, denken prima mee en staan open voor wensen. Samen een uitstekende oplossing gerealiseerd.

17 dicembre 2025

Beste Theo,

Dankjewel voor deze fijne woorden en de 5 sterren! Super om te horen dat je onze adviezen als goed hebt ervaren en dat we samen tot een oplossing zijn gekomen die goed bij jouw wensen past. Daar doen we het voor.

Fijne service

Fijne service, zoals altijd bij Coolblue!
Als Klant ben je hier tegenwoordig nog koning. Komen netjes alle afspraken na en nemen nog de tijd om je een goede uitleg te geven over je aankoop.

Top bedrijf!

Beste,

Dankjewel voor deze geweldige review én de 5 sterren! Wat leuk om te lezen dat je je echt als koning voelt bij ons en dat onze collega’s de afspraken netjes nakomen en de tijd nemen om alles goed uit te leggen. Fantastisch dat je ons een “top bedrijf” noemt, daar worden we heel blij van.

Laadpaal plaatsing.

Vriendelijke monteur.

Beste Wim,

Dankjewel voor je review en de 5 sterren! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze monteur. We geven je compliment met een glimlach aan het team door.

Valutata 3 stelle su 5

De weheat app werkt niet…

De waterpomp is prima geïnstalleerd door 3 man, nadat eerst een week vantevoren een schouw was gedaan door iemand van CoolBlue. Alles netjes achtergelaten. MAAR, we hebben geen uitleg gekregen over de werking en de installatie van de weheat app. Ik ben daar nog steeds mee bezig en krijg het niet voor elkaar

17 dicembre 2025

Beste Folkert,

Wat fijn om te lezen dat de installatie van de warmtepomp vlot en naar wens is verlopen. Dat is precies waar we het voor doen. Jammer dat de WeHeat-app daarna spreekwoordelijk roet in het eten gooit. Je wilt natuurlijk goed kunnen zien hoe je warmtepomp draait en alles eenvoudig kunnen uitlezen.

Ik vind het jammer om te horen dat je bij de installatie geen duidelijke uitleg over de app hebt gekregen en dat je er nu zelf mee aan het puzzelen bent. Dat is niet de bedoeling.

Als je nog steeds problemen ervaart met de WeHeat-app, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via warmtepompen@coolblue.nl. Dan kijken we graag met je mee en helpen we je weer op weg.

Valutata 5 stelle su 5

Super clear steps and expectations from…

Super clear steps and expectations from the installation. Professional and nice crew. Everything smooth and extra care

23 dicembre 2025

Dear Andrea,

Thank you so much for your great review and the 5 stars! Wonderful to hear that the steps and expectations were clear, and that our crew came across as professional and friendly. We’re happy everything went smoothly and that you felt we handled your installation with extra care.

With a smile,

Top service!

De monteurs zijn snel te werk gegaan. Waren gezellig en duidelijk in hoe het ging gebeuren.

Na een klein probleempje met de ketel waren ze bereid om na werktijd uitgebreid mee te kijken naar een oplossing. De warmtepomp werkt perfect nu!

16 dicembre 2025

Beste Steven,

Dankjewel voor deze prachtige review en de 5 sterren! Wat fijn dat de monteurs snel konden schakelen, alles duidelijk hebben uitgelegd én er zelfs na werktijd nog voor je waren om het probleem met de ketel op te lossen. Super om te horen dat de warmtepomp nu perfect werkt.

Valutata 3 stelle su 5

Ze zijn goed in het sociale contact

Ze zijn goed in het sociale contact. En lijken ook verstand van zaken te hebben.
De aftersale laat alleen nog te wensen over.
Zeker de bereikbaarheid als er iets is met bijvoorbeeld warmtepomp of zonnepanelen

24 novembre 2025

Beste Joyce,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dankjewel daarvoor. Fijn om te lezen dat je het sociale contact met onze collega’s als prettig ervaart en dat je merkt dat we verstand van zaken hebben. Daar doen we het voor.

Tegelijkertijd is het jammer om te horen dat de aftersales en onze bereikbaarheid nog niet zijn wat je ervan verwacht, zeker als er iets is met je warmtepomp of zonnepanelen. Dat is precies het moment waarop je ons makkelijk en snel moet kunnen bereiken, en daar willen we het beter doen.

In je dossier lees ik dat er eerder nog wat uitdagingen waren met de afstelling van je warmtepomp. Hopelijk werkt alles inmiddels beter naar wens. Mocht je toch nog vragen hebben of merken dat er iets nog niet helemaal goed staat, mail ons dan vooral op warmtepompen@coolblue.nl. Dan denken we graag met je mee en kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Even kleine Hick-up bij planning maar…

Even kleine Hick-up bij planning maar goed opgelost en mooie service en product

15 dicembre 2025

Beste Ray,

Dankjewel voor je fijne review en de 5 sterren! Jammer dat er even een hobbel zat in de planning, maar heel goed om te horen dat dit netjes is opgelost en dat je zo tevreden bent over zowel de service als het product. Daar doen we het voor.

Oplossingsgerichte en uiterst…

Oplossingsgerichte en uiterst vriendelijke installateur

19 dicembre 2025

Hoi Jo,

Bedankt voor je mooie review, de complimenten geven we graag door aan de monteur!

Valutata 5 stelle su 5

Het is een nette installatie geworden

Het is een nette installatie geworden, prettige monteurs. Alles werkt prima en de subsidieaanvraag wordt ook netjes voorbereid.

10 dicembre 2025

Hoi Peter,

Bedankt voor je mooie review, de complimenten geven we graag door aan onze monteurs!

Coolblue Energie

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più