Coolblue Energie Installaties

Valutata 4 stelle su 5

Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Overgezet van Coolblue naar 50five. Kijk eens gasten van Coolblue waar jullie zonder aarzelen toe hebben veroordeeld! Kijk eens hoe 50five scoort op Trustview! Schandalig!!! Ook ik ben "overgezet". Mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs z... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di installazione elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.

Tutte le recensioni

285 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Prima laadpunt, maar slechte app en niet slim.

Aardige monteur, mooi laadpunt. Echter wat beter kan is het activeren van zonneladen door koppeling met de Homewizard P1 meter. Op dit moment wordt dat niet ondersteund door Coolblue, terwijl de geleverde apparatuur dit wel kan. Het enige wat kan is de tijden waarop de lader mag laden instellen. De app is qua user interface slecht ontwikkeld. Werkplek kon netter worden achtergelaten. Even stofzuigen bijvoorbeeld. Goede uitleg en oplevering koppeling met WiFi.

3 febbraio 2026

Zeer tevreden!

Alle afspraken nagekomen. Snel gewerkt. Prima kwaliteit materialen.

5 febbraio 2026

Hoi Jon,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Valutata 5 stelle su 5

Communicatie was goed met de planner en…

Communicatie was goed met de planner en de installateur.
Mannen hebben direct doorgewerkt. Kwamen met een goed verbeter voorstel en hebben netjes gewerkt en schoon opgeleverd

28 gennaio 2026

Hoi,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat de communicatie goed verlopen is. De complimenten geven we graag door aan onze collega's van planning en installatie!

Prima service

Prima service, door veiligheidseisen en weersomstandigheden heeft het wel langer geduurd dan gehoopt, maar verder is alles goed en netjes verlopen. Ook aardige en deskundige jongens!

3 febbraio 2026

Hoi,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat alles goed en netjes verlopen is ondanks de weeromstandigheden. De complimenten geven we graag door aan de installateurs.

Valutata 5 stelle su 5

Prima communicatie en snel reageren

Prima communicatie en snel reageren. Monteurs hebben hun werk uitstekend verricht. En zijn ook nog eens heel vrolijk. Gehele procedure is vlot en duidelijk verlopen.

27 gennaio 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat de communicatie vlot verliep en dat onze monteurs hun werk zo goed én vrolijk hebben gedaan. Daar doen we het bij Coolblue voor! We hopen dat je nog lang plezier hebt van je installatie.

Valutata 3 stelle su 5

Matige installatie

De warmtepomp werkt goed, maar ondanks een herhaald verzoek weet ik nog niet hoe ik een account voor de WeHeat app kan krijgen.
Ook is de muurbeugel zonder enige vorm van trillingsdemping geplaatst, zodat de warmtepomp nu in het hele huis hoorbaar is.
Update: de problemen zijn inmiddels opgelost, alhoewel ik het betreur dat ik zelf met het idee moest komen om primitieve trillingsdempers te plaatsen.

Beste Dirk,

Bedankt voor je review en dat je zo duidelijk aangeeft wat er beter had gekund bij de installatie. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je nog steeds geen toegang hebt tot de WeHeat‑app en last hebt van geluid door de manier waarop de pomp is opgehangen.

Van mijn collega heb ik begrepen dat er nog een aantal punten spelen en dat we op korte termijn bij je langskomen. Geef tijdens dat bezoek vooral ook de problemen met de trillingsdemper en de app nog eens duidelijk aan. Dan zorgen we ervoor dat we dit meteen goed voor je oplossen, zodat je zowel rustig in huis zit als goed inzicht hebt in je verbruik.

Levy was uitzonderlijk professioneel

Levy was uitzonderlijk professioneel, niet alleen vriendelijk en duidelijk kwa informatie maar ook het aanpassingsvermogen wat betreft hoe er gesproken werd, ik hou ervan om een informele stijl te "introduceren" in de opening van dit type gesprekken en het gebeurt erg vaak dat er mog steeds enorm zakelijk gereageerd en beredeneerd wordt... Levy gelukkig niet, schakelde enorm snel en paste de communicatie methode netjes aan 😃

29 gennaio 2026
Non scritta su invito

Beste,

Wat een fijn compliment voor Levy, dankjewel. Heel goed om te horen dat je je zowel inhoudelijk goed geïnformeerd voelde als prettig in het gesprek doordat hij zijn stijl zo goed op jou wist aan te passen. We geven je mooie woorden natuurlijk aan hem door, hier worden we met z’n allen erg blij van.

Valutata 2 stelle su 5

Geen communicatie na installatie; geen inzicht, geen cliënt-support, niks. ‘Het is geïnstalleerd, graag betalen en zoek het verder maar uit’

Tot aan plaatsen opdracht bijna dagelijks door jullie gebeld en door jullie gemaild om info.

Tijdens installatie laadpaal/meterkast werd benodigde zegel niet gelijk geplaatst na installatie meterkast/laadpaal.
Zowel na installatie laadpaal als later zonnepanelen geen enkele cliënt-support; geen uitleg, geen app, geen support, geen inzicht. ‘Hier is de folder, succes ermee!’ Al tien keer voor gebeld, dat we niks aan info hebben gekregen, hebben geen inzicht in laadpaal en zonnepanelen, weten niet wat we moeten dloaden, geen reactie op onze e-mails, maar krijgen wel zojuist de factuur binnengeslingerd. Wat vinden jullie daar zelf van, team Coolblue?

26 gennaio 2026

Beste Esther,

Dankjewel voor je review en dat je de tijd hebt genomen om zo duidelijk te beschrijven wat er mis is gegaan. Het spijt ons oprecht dat je na de installatie van je laadpaal, meterkast en zonnepanelen zo weinig uitleg, opvolging en inzicht hebt gekregen. Zeker bij dit soort installaties wil je gewoon weten wat er is gebeurd, wat je waar kunt terugvinden en dat alles goed is aangesloten, dat gevoel hebben we je nu niet gegeven.

We hebben je e-mail met vragen over je systeem ontvangen. Gisteren heeft mijn collega je daarom een uitgebreide reactie gestuurd met uitleg over hoe je inzicht krijgt in je laadpaal en zonnepanelen, welke omgevingen en apps je daarvoor nodig hebt en waar je je verbruik kunt terugvinden.

Als je na het doornemen van die uitleg nog steeds geen volledig beeld hebt, laat het ons dan alsjeblieft weten. Dan kijken we samen stap voor stap met je mee tot alles duidelijk is en je zeker weet dat alles goed werkt.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ga toch een review schrijven

Ik ga toch een review schrijven, want ik ben echt tevreden over de dienstverlening.

De offerte-aanvraag ging heel soepel. Je kunt zelf momenten kiezen om een afspraak te maken en dan bellen ze netjes. De verkoper was uiterst kundig en gaf mij nieuwe inzichten (ook al heb ik meerdere offertes vergeleken). De offerte zag er goed uit en ik voelde geen druk om snel te beslissen.

Na akkoord op offerte kwam snel de mail vol de aanbetaling, gevolgd door een huis bezoek om te schouwen. Ook deze jongen was heel aardig. Echter zijn zijn bevindingen niet helemaal goed over gekomen, dus dit is een minpuntje.

Op de dag van installatie gaven ze aan dat er nog bepaalde zaken aangepast moesten worden. Dit hebben ze snel geregeld en installatie was in twee dagen geregeld. De jongens waren heel aardig en een legde mij alles goed uit. Met een werkend, maar nog niet ingesteld systeem, hebben ze het achtergelaten en hun eigen rotzooi meegenomen.

In het traject had ik soms vragen. Veel vragen konden door een bot, via de whatsapp functie beantwoord worden. Zo niet, dan kon je een afspraak inplannen. Met mij betreft topservice, goede prijs en dus ook een aanrader!

Beste Joost,

Wat fijn om te lezen hoe je het hele traject hebt ervaren, van offerte tot installatie en de nazorg daarna. Mooi dat je aangeeft dat het contact soepel verliep, de afspraken netjes werden nagekomen en dat eventuele puntjes snel zijn opgepakt. Zo hoort het wat ons betreft ook te gaan.

We hopen dat je nu zonder gedoe kunt genieten van je warmtepomp en een comfortabel huis. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Keurig werk geleverd

Keurig werk geleverd, pomp werkt goed en is stil!

Beste,

Wat fijn om te lezen dat er keurig werk is geleverd en dat de pomp goed én stil werkt. Precies zoals we het graag zien bij onze installaties.

We wensen je veel comfortabele en stille uren met je warmtepomp.

Goed gedaan.

Vriendelijk personeel, alleen nog wel een lekkende koppeling en de monteurs hebben iets te enthousiast opgeruimd en de vulslang meegenomen. Ik heb dat meteen gemeld. De lekkage is de volgende dag reeds verholpen en toen is ook een nieuwe vulslang geleverd.

26 gennaio 2026

Beste Leen,

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons personeel en de installatie zelf. Dat waarderen we enorm. We snappen ook heel goed dat het dan extra jammer is als er nog wat punten openstaan, zoals de lekkende koppeling en de vulslang die is meegenomen.

Er is inmiddels service bij je langs geweest om dit op te lossen. We hopen dat alles nu naar wens in orde is gemaakt en dat je zonder gedoe van je installatie kunt genieten. Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, dan mag je altijd mailen naar warmtepompen@coolblue.nl.

Het was snel aangesloten

Het was snel aangesloten. Er zat wel een lange tijd op het maken van een afspraak. Een stofzuiger meenemen of vragen zou wel netjes zijn.

Beste,

Wat fijn om te horen dat alles snel is aangesloten en dat je installatie nu werkt zoals het hoort. Daar doen we het voor!

Dank ook voor je tip over het maken van de afspraak en het meenemen van een stofzuiger. We snappen helemaal dat het prettig is als dat soort dingen net even wat strakker geregeld zijn. We nemen je feedback mee met het team, zodat we hier in de toekomst nog beter op kunnen letten.

Veel plezier met je installatie!

Valutata 5 stelle su 5

Satisfied with their service from start…

Satisfied with their service from start to finish. Angie (the sales representetive) was helpful with all my questions and was there to support throughout the process. The crew who made the installation was quick and clean. Also provided sufficent information related to solar pannels

Hi,

Thank you so much for your lovely words. Great to hear that Angie was able to help you with all your questions and support you throughout the process, and that our installation crew worked quickly, cleanly and provided clear information about your solar panels.

We’ll make sure to pass your compliments on to the whole team.

With a Smile,

Perfect en vakkundig.

De drie installateurs waren efficient, vakkundig, communicatief, energiek en bovendien bijzonder prettig in de omgang.

15 gennaio 2026

Beste,

Wat mooi om te lezen dat je de installatie als perfect en vakkundig hebt ervaren, en dat je onze drie installateurs als efficiënt, communicatief, energiek én prettig in de omgang omschrijft.

We geven je complimenten graag aan het team door, hier worden we met z’n allen heel blij van.

Alles Goed and Prima

Beste,

Wat leuk om te lezen dat alles goed en prima is verlopen. Daar worden we bij Coolblue heel blij van, dankjewel dat je dat met ons deelt!

We hopen dat je nog lang plezier hebt van je installatie. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Coolblue Energie werkt snel en effectief

Bestelproces verliep snel en contact met Stefan was plezierig. Ibrahim heeft de wallbox heel snel en werkend opgeleverd. We konden de wallbox direct op mijn auto testen. Fijn dat deze versie het verbruik bijhoudt!

Beste,

Wat leuk om te lezen dat het bestelproces vlot verliep en dat het contact met Stefan zo prettig was. Ook mooi dat Ibrahim de wallbox snel en werkend heeft opgeleverd en dat je hem meteen op je auto kon testen, precies zoals we het graag zien. Extra fijn dat je blij bent met de versie die ook nog eens je verbruik bijhoudt.

SNEL EN BEKWAAM

18 novembre 2025

Beste,

Dankjewel voor je enthousiaste woorden. Geweldig om te horen dat je onze aanpak als snel en bekwaam hebt ervaren.

Coolblue Energie

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più