Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!
Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw d... Leggi di più
Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Leggi di più
Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.
Westersingel 24, 8913 CL, Leeuwarden, Paesi Bassi
- 085 001 2744
- service@busjehuren.nl
- busjehuren.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Het was super goed geregeld
Het was super goed geregeld. Ben vlot en vriendelijke geholpen. De bus was helemaal goed. Geen tegenvallers
Prima geregeld
Prima geregeld. Geen gedoe, gewoon wat wordt beloofd wordt geboden!
Simpel te reserveren
Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻
Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via iPhone
Kleine min puntjes waten dat de radio / antenne niet goed werkte - ruis had en de busjes uitgevoerd mogen worden met cruise controle
Dat is hedendaags wel een must!
Snelle reactie
Snelle reactie, goede service en contact verliep gemakkelijk en servicegericht.
Zeker goed om zo busje te huren, dit keer een dubbele cabine Transit. Zag er prima uit van binnen. Goede bus om mee te nemen naar wintersport.
Prettig online regelen van vervoer
Prettig online regelen van vervoer. Ophalen en wegbrengen is ook heel makkelijk en snel. Duidelijkheid van kosten!
Goede servies
Goede servies, doen er alles aan om je een goede bus te regelen,alleen jammer dat er geen goede uitleg is gegeven over de bus, over het bijvullen van ab blue.
Geen goede servies gehad met de renault,ik ben slecht behandeld mijn vraag was duidelijk maar gelukkig was er een ander persoon die mij wel goed geholpen heeft.
Ben er tenslotte niet helemaal uit gekomen, jammer
Totaal geen op of aanmerkingen zeer…
Totaal geen op of aanmerkingen zeer goede service door Busjehuren.nl
Topservice
Prima service. Vlotte afhandeling en altijd zeer nette busjes. Top.
Geweldige service
Geweldige service. Schone mooie busje.
Kilometers vrij dat voor ons ideaal was. Wij huurden eerst atijd bij BoRent maar dit is nu ons go to plekje geworden. Goedkoper en met betere service. Dankjewel!
Goed, km-vrij zeer fijn
Snelle, deskundige en vriendelijke service, niet duur, als je veel moet rijden is de kilometervrij rijden optie ideaal.
Makkelijk en snel
Prima ervaring
Prima ervaring, alleen moest bij wegbrengen betalen voor de trekhaak! Ik dacht dat ik die bij de huur al had voldaan, klopte voor mijn gevoel niet!
Onlangs een busje gehuurd voor een verhuizing
Onlangs een busje gehuurd voor een verhuizing via busjehuren.nl en dat gaat relatief gemakkelijk. Prijzen zijn zeer concurrerend. Ook fijn dat je het eigen risico voor een klein bedrag kunt elimineren. Je moet er alleen op tijd bij zijn om alles te regelen. Advies is om uiterlijk 3 dagen voor de huurdatum definitief te reserveren, dan kun je 2 dagen vooraf betalen en krijg je 1 dag vantevoren je voucher. Ze hebben zelf geen busjes, maar je wordt doorgeleid naar een autoverhuurbedrijf in de buurt. Zeker aan te bevelen.
Goede service, duidelijke voorwaarden en een goede prijs! En een perfecte bus. Rob, Zaandam
goed busje.
goed busje.
alleen vreemd dat de sneeuwkettingen naar mij thuis werden opgestuurd
borgsom niet terug ontvangen
Voor de verhuur van een bus wordt gevraagd om een creditcard als borg. Na inlevering van de bus en akkoord dat er geen issues zijn wordt aangegeven dat er een reservering is gemaakt op je creditcard die wordt gedeblokkeerd. Echter dit is tot op heden, 2 weken later, nog niet gebeurd zonder opgaaf van rede.
Vindt dit een slechte service! Voorlopig ga ik er nog vanuit dat de borg wordt vrijgegeven.
Goede prijs/kwaliteitverhouding!