Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!
Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Leggi di più
Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.
Westersingel 24, 8913 CL, Leeuwarden, Paesi Bassi
- 085 001 2744
- service@busjehuren.nl
- busjehuren.nl
Hier hetzelfde probleem als ik bij…
slechte verhuurservice
ik heb bijna 3 weken moeten wachten tot mijn borg is terug betaald en daar zijn bijna 40 telefoontjes voor gepleegd met veel beloftes van hun kant van vandaag staat het op uw rekening nou dus niet pas toen ik zei dat ik aangifte ging doen konden ze het ineens overmaken voor mij nooit meer bij deze bedriegers.
Borg niet terug betaald gekregen
Wij hebben een auto gehuurd en kregen zonder bericht vooraf een busje gebracht waar ik niet blij mee was. Nu na 3 weken heb ik nog steeds mijn borg niet terug gekregen ondanks de meerdere toezeggingen.
Ik ben prima geholpen
Ik ben prima geholpen. Alles was snel en duidelijk geregeld. Attente en vriendelijke man die mij hielp. Ik was iets vergeten uit de auto. Meteen snel en goed geregeld. Prima zaak. Zeker aan te bevelen
Drama bedrijf
Drama bedrijf. Snappen echt niets van klanten. Bus met bijna 3 ton op de teller.... weinig km per huurdag, moet je een extra pakket voor kopen, eigen risico afkopen. Lever je de bus in afgetankten wel, geen controle. Ga je vragen waar je borg blijft want die houden ze dagen vast, verrekenen ze zogenaamd nog wat diesel, Want hij zou niet afgetankt zijn... los van het feit dat hij wel afgetankt was, hebben daar na 3 dagen.... opeens wat te mekkeren. Als je dat eens per 5 keer verhuren doet, pak je toch een paar honderd extra per maand. Oncontroleerbare acties. 1,2,3 weg ermee. Nooit meer daar huren.
Een dag voor de verhuizing kregen wij…
Een dag voor de verhuizing kregen wij te horen dat busjehuren.NL (crrntl) failliet zou zijn, het aanbetaalde bedrag (312,-) is dus weg 🤬
Nu bijna een jaar verder, niets meer vernomen over het afhandelen.
Aanbetaling voor saus.. en geen bus
Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw de verhuur inzetten voor aanstaande zomervakantietrip. Ik vraag me af hoe iedereen zijn gelden/voorschot terug kan krijgen? Ik denk dat dit kansloos wordt.
Auto met een te laag peil AdBlue en…
Auto met een te laag peil AdBlue en motorolie, vergoeden kosten niet, rekeningen achteraf (veroorzaakt door hun nalatigheid), onbeschofte reactie en dreigementen al je bezwaar maakt. Bezint eer ge begint, ga nooit met dit ‘bedrijf’ in zee.
enorm probleem
Ernstig dit: €620,- in totaal betaald en men geeft nu aan failliet te zijn vanwege corona. Dat wist men eerder ook al maar nog wel mijn geld geïnd. Heel erg. Ik zou volgende week emigreren naar het buitenland. Nu enorme stress om nog een andere bus te moeten organiseren en geen geld meer. Ik krijg geen respons op mails en de telefoon geeft alleen in gesprekstoon. Daarvoor heb ik prima contact met mensen van dit bedrijf gehad. Dit kan toch niet waar zijn dat ik mijn geld niet terug krijg?
Waardeloos contact en service
Ben al weken bezig om contact te maken over een offerte die aangevraagd is. Verscheidene emails verstuurd die onbeantwoord zijn gebleven en bellen krijg je ook 0,0 gehoor op.
Ronduit een waardeloze service en zeker geen aanrader..
Oplichters, geld kwijt maar geen bus
Wij hadden ivm een verhuizing een Mercedes Benz sprinter gehuurd via busjehuren.nl. Dit koste ons €150 en dit moest vooruit betaald. Helaas kregen we 10 dagen voor de verhuisdag bericht dat de reservering is ingetrokken en we geen geld terug krijgen. Dit zijn echt oplichters!!! Wij hebben via Hertz nog een busje kunnen krijgen voor een lager tarief, maar alsnog zijn we de €150 kwijt.
Busjehuren in voortraject van faillissement
Ik heb zojuist het bericht gekregen dat busjehuren.nl niet aan de betalingen kan voldoen. Ook leveren de verhuurbedrijven geen bussen meer.
Ik raad iedereen om geen zaken met busjehuren.nl meer te doen.
In zijn geheel niet tevreden met de…
In zijn geheel niet tevreden met de geboden service.

Risposta di Busjehuren.nl
Your response time is too long
Your response time is too long. The bus I got was fine but I had almost rented somewhere else because It toon so long.
Zeer vriendelijke balie medewerker vlot…
Zeer vriendelijke balie medewerker vlot geholpen
Nette afhandeling van de borgsom
Nette bus
In ieder geval een aanrader
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit.
Alles volgens afspraak.
Zeer nette nieuwe bus
rare prijzen.
Busje meegekregen.
Een sprinter met laadklep. Daar stond in uw aanbod een andere prijs voor.
De mensen bij autopallas hebben mij goed geholpen.
Uw prijzen zijn niet zo doorzichtig volgens mij of niet eenduidig.
met groet Pieter
Prima geregeld .goede kwaliteit .voor…
Prima geregeld .goede kwaliteit .voor herhaling vatbaar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.