Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!
Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw d... Leggi di più
Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Leggi di più
Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.
Westersingel 24, 8913 CL, Leeuwarden, Paesi Bassi
- 085 001 2744
- service@busjehuren.nl
- busjehuren.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Duidelijke afspraken en goede…
Duidelijke afspraken en goede afhandeling
Goede service en goed geregeld
Het was over het geheel gezien een goede ervaring om een busje te huren bij busjehuren.nl.
We hebben een bakwagentje gehuurd met laadklep via Stern Rent in Almere. Ideaal voor de verhuizing. Bovendien reed de Renault goed, zat er genoeg pit in en kon je muziek afspelen via BT.
Jammer was dat er een irritante storing in de richtingaanwijzers naar links zat (zonder dat er een lampje stuk was) en dat er continu een melding ‘remslijtage controleren’ in het display stond, waar de remblokken dik genoeg leken. Deze puntjes heb ik aangegeven bij de verhuurder en deze was blij met mijn feedback omdat ze er nog geen weet van hadden en er nu mee aan de slag kunnen.
Busje huren bij busje huren.
Prettig personeel dat alles even duidelijk uitlegt. Bus met airco,radio en cruisecontrol, prima!
Soepel en vlot geholpen
Soepel en vlot geholpen . Zeer klantvriendelijk bij het inleveren.
heel goed allemaal
heel goed allemaal, moest alleen in de winter bijbetalen voor winterbanden. In vind het vreemd dat die niet standaard in de winter onder de bus zitten.
Goed geregeld
Busje voor 9 personen gehuurd.
Alles conform afspraak verlopen.
Prijs dik in orde. Erg tevreden.
Oud materiaal
De website vermeldt bij het huren dat voorzien wordt in type x of vergelijkbaar. Type x toont een nieuw modern voertuig.
Wat ik meekreeg was een ruim vier jaar oude bus, 165.000 km op de teller met rechte banken zonder enige luxe.
Deze bus heeft ons heen en weer gebracht. Maar busjehuren.nl mag transparanter zijn in wat ze aanbiedt.

Aan te bevelen
Reserveren via Busjehuren was makkelijk. Duidelijke informatie, geen verborgen kosten, keuze tussen budget of iets luxer, allemaal prima!
Prima service en afhandeling
Prima service en afhandeling. Flexibel in het ophalen en terug inleveren van het busje.
Jammer dat er kosten voor winterbanden…
Jammer dat er kosten voor winterbanden in rekening gebracht worden terwijl er standaard onder de auto all weather banden liggen. Zelfs na reserveren en betalen.
Verder alles goed geregeld

Risposta di Busjehuren.nl
Prima service en mooie prijs voor een…
Prima service en mooie prijs voor een kleine vrachtwagen zonder km-begrenzing... Erg prettig
Alles naar wens,prima bus.Goede prijs…
Alles naar wens,prima bus.Goede prijs voor deze bus. Geen problemen of iets dergelijks.
Bij volgende huur weer busjehuren.nl
Zeer correct en zeer vriendelijk
Zeer ontspannen sfeer, uitstekende bus
Zeer ontspannen sfeer. Sympathiek, correct en flexibel in de verhuur.
Uitstekende bus
Eerste keer huren van Caddy bleek bij…
Eerste keer huren van Caddy bleek bij ophalen de laadruimte korter dan op de site vermeld. Dit omdat busverhuur bedrijf extra veilige beugel in bus had ingebouwd. Helaas de bus retour moeten geen en nieuwe datum voor verhuizing moeten prikken. Wel netjes geld terug gekregen. Bij de nieuwe afspraak alles in orde en mooie nieuwe huurbus gekregen.

Risposta di Busjehuren.nl
Prima geregeld allemaal.echt een…
Prima geregeld allemaal.echt een aanrader.
Busje huren dat leek me wel wat ivm…
Busje huren dat leek me wel wat ivm verhuizen nooit meer doen dus
Ik had een busje gehuurd voor mijn verhuizing extra goed gekeken omdat ik alleen maar rijbewijs b heb ik dacht dus goed geregeld maar schijn bedriegd
Ik kreeg dus een bus mee waar je ook een e rijbewijs voor nodig had en die heb ik niet
Verder had de bus ook schade aan de rechter spiegel wat ook niet gemaakt was de bus had ook een storing dit gebeurde bij Hertz in groningen
Ik raad iedereen aan om hier nooit te huren

Risposta di Busjehuren.nl
Het huur proces verliep prima en vlot
Het huur proces verliep prima en vlot. De borg, via de creditcard, was minder als vermeld op de website. Normaal wordt deze op dag dat de auto wordt ingeleverd vrijgegeven. Helaas is dit hier niet het geval. De borg blijft 30 dagen geblokkeerd, voor mij onbegrijpelijk. Ondanks diverse telefoontjes bljkt hier niets aan te doen. Jammer...