Ik ben door de arts en verpleegkundige professioneel en kundig geholpen. Alles werd steeds goed uitgelegd en ik voelde me ontzettend op m’n gemak. Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten waar ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Your 360° health check. Hundreds of physical data points, one clear action plan.
Prinsengracht 570H, 1017 KR, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020 – 2101572
- info@bluehealth.co
- bluehealth.co
Le persone hanno visualizzato anche
visited three days ago and had a very…
visited three days ago and had a very positive experience. Everyone was welcoming and friendly, and the check-up was quick yet insightful. It’s great to do this once a year to stay on top of your health and catch any issues early.
Top ervaring
Ik wilde al lange tijd een gezondheidscheck doen, en eindelijk kon dat dichtbij en op een betaalbare manier. De testen hebben me een waardevol inzicht in mijn gezondheid gegeven met duidelijke en bruikbare aanbevelingen. De medewerkers waren mega vriendelijk en de locatie zag er bovendien geweldig uit. Ik zou het zeker aanraden!
Mooie health scan
Hele duidelijke inzichtelijke ‘screening’ van je gezondheid. Wat ik fijn vond, is dat dit ook allerlei factoren zijn waar je zelf invloed op hebt, met je leefstijl. Je kan erna dus actief aan de slag om dingen te verbeteren!
Tot in de puntjes geregeld
Hoge kwaliteit
Alles zag er super goed uit, hoge kwaliteit apparatuur & mega vriendelijk personeel!
De analyse van de resultaten was uitgebreid en mooi weergegeven. Ik kom volgend jaar zeker terug!
Prettige bejegening door…
Prettige bejegening door verpleegkundigen bij het onderzoek, goede arts met goed advies en waardevol voor je gezondheid!
Zeer aan te raden!
Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten waar ik sta qua gezondheid, en was deze eerste meting een mooie basis om volgend jaar te kijken of er dingen verbeterd zijn.
Goede begeleiding en duidelijke…
Goede begeleiding en duidelijke uitkomsten waar ik mee aan de slag kon
360 health check hier is een aanrader.
Hier een 360 health check laten doen. Super leerzame en interessante ervaring, een check-up van je eigen lichaam kan ik iedereen aanraden. Het vriendelijke en kundige personeel maakten de ervaring heel fijn en ontspannen.
360° health check!
Vandaag de 360° health check mogen ervaren bij de Blue Health Intelligence! Wat een waardevolle check. Het geeft veel duidelijke inzichten in de gezondheid en lifestyle. De arts en verpleegkundige zijn zeer vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader voor iedereen die meer wil weten over zijn/ haar gezondheid!
Ik ging er eerlijk gezegd wat sceptisch…
Ik ging er eerlijk gezegd wat sceptisch in, omdat ik mij afvroeg hoeveel je in iets meer dan een uur echt kunt meten over je gezondheid. Maar de healthcheck bij BlueHealth heeft mij positief verrast. Ik kreeg duidelijke inzichten en concrete aandachtspunten waar ik direct mee aan de slag kan. Het was niet alleen informatief, ook geruststellend, maar vooral motiverend om gericht aan de slag te gaan met de aandachtspunten.
Zeer professionele partij
Zeer professionele partij! Ik raad het zeker aan.
Een hele fijne ervaring
Ik heb onlangs de 360 scan bij Bleu Health gedaan en ben echt positief verrast door de hele ervaring. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het professioneel en goed georganiseerd aan. Het team nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, wat meteen vertrouwen gaf.
De 360 scan zelf was erg uitgebreid en gaf me inzichten waar ik eerder niet bij had stilgestaan. Wat ik vooral waardeerde, was dat de resultaten niet alleen technisch werden toegelicht, maar ook op een begrijpelijke manier werden vertaald naar praktische adviezen.
Na afloop kreeg ik concrete handvatten om met mijn gezondheid aan de slag te gaan, wat het voor mij echt waardevol maakte. Het voelde niet als een standaard check, maar als een persoonlijke benadering.
Al met al een hele fijne ervaring, zeker aan te raden voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar gezondheid.
Tevreden vanwege een goed
Tevreden vanwege een goed, professioneel en onderbouwd advies. Tijdens het proces heb ik mij comfortabel gevoeld. Ik zal zeker terugkomen.
Zeer aan te raden gezondheidscheck!!
De met kennis overladen mensen van Bluehealth nemen ruim de tijd om je te voorzien van zeer waardevolle inzichten met betrekking tot je gezondheid. Ik kom zeker terug en raad dit iedereen aan.
Gezondheidscheck Bluehealth
Je bent je er onvoldoende van bewust dat de toename van je leeftijd meer gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Voor mij was de gezondheidscheck bij Bluehealth dan ook een echte eye-opener. Onder professionele begeleiding word je in een rap tempo door alle testen geleid. De resultaten worden vervolgens op een professionele (digitale) manier inzichtelijk gemaakt en door een bevlogen en betrokken arts vertaald in een duidelijk handelingsperspectief. Mij heeft het opgeleverd dat roken voortaan taboe is en dat ik kritisch moet zijn op mijn eetpatroon. Het besef dat je je gezondheid voor een groot deel zelf in de hand hebt, geeft je de motivatie om leefpatronen te veranderen.
Waardevolle gezondheidscheck met veel inzichten
Leanne gaf mij een ontzettend warm welkom, wat heel fijn was omdat je je tijdens zo’n gezondheidscheck natuurlijk best kwetsbaar opstelt. Ze had veel kennis over alle onderwerpen en nam de tijd om alles goed uit te leggen. De testen waren goed te doen en gaven mij veel waardevolle inzichten in mijn gezondheid. Daarnaast gaf het mij ook veel bevestiging dat de lifestyle die ik sinds kort heb aangenomen echt de goede richting op gaat. Een hele fijne en leerzame ervaring!
BlueHealth is genuinely one of the best…
BlueHealth is genuinely one of the best health check there is. The whole process is incredibly smooth and well organised. It’s a great concept if you want a quick but thorough snapshot of your health without the usual hassle.
Ik werd in slechts 1 uur tijd helemaal…
Ik werd in slechts 1 uur tijd helemaal doorgelicht met up to date apparatuur. Ik kreeg een goed inzicht in mijn lichaam en in het rustige gesprek met de arts legde ze me uit hoe ik mijn levensstijl wat kon veranderen..
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.