Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Leggi di più
Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più
Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.
Sdr. Hammer 2G, 3730, Nexø
- info@bornholmtours.com
- bornholmtours.com
Alt var som forventet godt fra…
Alt var som forventet godt fra Bornholmtrurs
Styr på tingene
Bookede i allersidste øjeblik - alt var på plads som bestilt.
Som altid oplevede vi småting ved boligen, bl.a. en brændeovn som krævede service. Det blev ordnet på en søndag… sådan 👍🏻
Skønt koncept vi bookede hos…
Skønt koncept vi bookede hos Bornholmtours. Levede op til forventningerne
Lutter roser fra os til Bornholmtours
Lutter roser fra os til Bornholmtours. Let og overskuelig at bestille feriehus. Fint og hyggeligt lille hus, som levede op til forventningerne. Hurtig hjælp da vi ikke kunne finde ud af at tænde ovnen el/gas? Venlig og smilende betjening. Tak fra os. Vi benytter naturligvis Bornholmtours igen :)
Bornholmtours når turen går til Bornholm.
Bornholmtours yder venlig, imødekommende, hjælpsom og nyttig kundeservice.
Så thumbs up!
Endnu engang en god ferie
Endnu engang en god ferie. Har allerede booket sommerhuset til 2022 for to perioder.
Af alle de gange vi har ferieret på Bornholm via Bornholmtours, har vi kun været i kontakt med kontoret 3 gange, og hver gang har det været en medarbejder med glæde i stemmen.
Første gang var, da den ferielejlighed, vi havde lejet, skulle bruges af lejeren selv. Hurtigt fik Bornholmtours fundet en anden. Rigtig fint.
Anden gang var i år, da en stol eksede. Jeg er af almindelig størrelse, og da jeg ringede, var det første spørgsmål, om der var sket mig noget. Da vi kom anden gang dette år, var stolene i sommerhuset skiftet ud. Flot.
Tredje gang havde man glemt at lægge sengelinned. Igen en meget flink medarbejder i telefonen og 2 timer efter ankomst, havde vi vores sengelinned.
Jeg skriver disse små ting, for som tiderne er, synes jeg, mange "beklager sig" over småting, måske ikke lige hos Bornholmtours, men de førnævnte 3 gange, hvor vi har været i kontakt med bureauet, har der altid været en glad stemme og kompetent person, der har været behjælpelig.
Vi har anbefalet Bornholmtours til adskillige i vores omgangskreds.
Super service og meget hjælpsomme
Rigtig god betjening
Rigtig god betjening , og fin opfølgning fra vi bestilte og til vi skulle afsted . Vil varmt anbefale jer til andre 😁😁Vh Lisbeth Thomsen
Bornholmtours leverede en fremragende…
Bornholmtours leverede en fremragende service.
En smutter
Det var syvende gang, vi benyttede Bornholmtours, - og første gang vi havde behov for at klage. Der var sket en "smutter" så ved ankomst var der ikke gjort rent efter forrige lejer. Efter vi havde ringet, gik der kort tid inden en mand dukkede op og rengjorde til UG. (og så fik vi en trøstepræmie, gavekort til is!)
Casa Blanka
Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till restauranger och matinköp. Bra promenadvägar både norrut och söderut. Ett ställe vi vill återvända till.
vi fik en meget hjælpsom betjening
vi fik en meget hjælpsom betjening, da vi måtte ændre lidt på det ophold, som vi havde bestilt. Alt var fint og i orden!
Super oplevelse
Nemt og overskueligt at bestille “leje af husbåd”- og så lige den sidste personlige hjælp til bestilling af færge og med fin rådgivning undervejs.
Fik god hjælp til ændring af færgebillet hjemad. Alt spillede max! Højt serviceniveau endnu engang.
Nemt og overskueligt at bestille…
Nemt og overskueligt at bestille feriebolig + diverse tilkøb. Hjælp til bookning af færge. Der er styr på det.
Ekstrem høj informations niveau
Ekstrem høj informations niveau, kan klart anbefales
Alt som det skulle være
God oplevelse både ang bestilling og senere kontakt til dem,vi kan klart anbefale dem.
Fin lejlighed
Lejligheden levede helt op til vores forventninger
Et dejligt nyt hus!
Tak for al service. Vi var meget glade for det nye, fine hus selv om vi også har nydt at bo i det gamle nr 3 ❤️
Tove Brokhøj
En god oplevelse med Bornholmtours
Bornholmtours gav al den service, vi kunne ønske os. Lejligheden, som vi i forvejen var noget spændte på, da den var billig, overgik vores forventninger, og vi havde en virkelig god uge i Allinge. Ud fra det, vi har oplevet, kan vi absolut anbefale Bornholmtours
Dejlig ferielejlighed i Svaneke
Dejlig ferielejlighed i Svaneke, god information både ved bestilling, før og under ophold.
Gode tilbud om oplevelser på ferien. Vi kommer meget gerne igen og bruger Bornholmtours også næste gang