Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Leggi di più
Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Leggi di più
Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più
Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.
Sdr. Hammer 2G, 3730, Nexø
- info@bornholmtours.com
- bornholmtours.com
Lækker husbåd med alt hvad man kan have…
Lækker husbåd med alt hvad man kan have brug for til en ferie. Dog lidt ærgeligt at den ligger på den side af kajen, så man skal hele vejen rundt for at komme hen hvor der sker noget.
Med Bornholmtours følte vi at vi var velinfomeret
Med Bornholmtours følte vi at vi var meget velindformeret inden ankomsten og der ventede ingen overraskelser - ud over de gode. Vi vil helt sikkert bruge deres services igen.
Fantastisk service 👌👌
Vi havde en dejlig tur til Bornholm
Vi havde en dejlig tur til Bornholm. Det fungerede perfekt med de forskellige vouchers. Man kan med fordel bestille færgetur til Christians ø og sejlturen til Helligdomsklipperne hjemmefra inden rejsen. Frokosten på Nordbornholms Røgeri var virkelig god. En dejlig ferie!
Mega god service 👍
Mega god service 👍
Er blevet informeret jævnligt efter vi havde bestilt 🌞
Klar og professionel service
Klar og professionel service. Ferieboligen var særdeles tilfredsstillende - til en god pris, og alt klappede. Vi følte os trygge og i gode hænder.
Heidi og Heidi tak for jer
Heidi og Heidi tak for jer
Et lille ophold i en fin lejlighed - Munken, Svaneke. I to Heidi-piger giver en super service og er guld værd for Bornholm Tours. Så stor hilsen til jer og glæder os til snart at bestille en ny tur til Bornholm.
Midt i verden og ude på noget
Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042
Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042.
Fint indrettet.
Rigtig god og informativ hjælp af Heidi både den ene og den anden.😊
Vi vender helt sikkert tilbage igen.
Anbefaler Jer til alle vi kender 🙋♂️🙋♀️
Lone og Kennet
Meget fin lejlighed i Munken midt i Svaneke
Meget fin lejlighed midt i Svaneke
Fin service fra Bornholmtours
Fin service fra Bornholmtours. Da vi mistede lyset over spisebordet, kom der meget hurtigt en mand og så på det og samme dag var der igen lys.
De kan anbefales.
Jimmy Nilsson ferie i uge 38 2021
Vi var 6 par af sted
Vi var 6 par af sted, og havde lejet 6 ferielejligheder. Med havudsigt, alle lejligheder var hyggelig indrettet og rene. Så 5 stjerner her fra jylland
Kan kun anbefale Bornholmtours
Er lige kommet hjem efter en skøn uge ved Stammershalle i dejlig lille lejlighed med fantastisk udsigt til klipper og hav. Alt levede op til vores forventninger. På grund af corona blev ferien skubbet fra sidste år. Intet problem - Bornholmtours var yderst service minded og kommunikationen har under hele forløbet været en fornøjelse.
God service og information hele vejen…
God service og information hele vejen igennem.
God feriebolig, og turen, som helhed, levede fuldt ud op til det var var lovet. Vi kan anbefale at bruge Bornholmtours.
Et helt vidunderligt ophold på Balka Feriepark
Vi havde 1 uges ferie i Balka Feriepark og havde en helt vidunderlig ferie.
Hytten, vi boede i, levede fuldt op til vores forventninger og den ligger i et dejligt område tæt ved alting og med en dejlig strand.
Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal på ferie på Bornholm.
Dejligt hus
For første gang i 50 år var vi tilbage til den dejlige ferieø.
Dejligt hus med rigtig god beliggenhed, huset nyere istandsat. Der var dog visse mangler i køkkenet så som en alm. bakke, en termokande . Generelt trængte alt til en kærlig hånd med afkalkningsmiddel, kaffemaskine gik i stykker under opholdet - sikkert tilkalket lige som alle vandhaner. Rep. Af toilettet på 1.sal der stod og løb. En grundig gennemgang og hovedrengøring vil gøre underværker og måske noget hyggebelysning i stue og spisekøkken.
Stor luksus og god service for en…
Stor luksus og god service for en rimelig pris. Standarden var over alt forventning. Alle pengene værd 👍
Alt fungere perfekt
Alt fungere perfekt. Fint arrangeret og fin lejlighed 😊👍👏
Altid en fantastisk oplevelsr
Let at bestille og god service