Banner for VillaVilla

VillaVilla Recensioni 2.864

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Efter flere gange af bruge villavilla var denne gang der dårligste. Der var beskidt ved pool af hår og mug i alle fuger omkring. Der manglede dartskive, poolkøer, playstation stik osv. Generelt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sommerhus på Strandbakken Nr. 23 Hus 301 lejet ud gennem VillaVilla. Administration og udlejning af huset har fungeret perfekt. Jævnlig opfølgning, og hurtig besvarelse på telefon når der var... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En skøn oplevelse i et rent og lækkert hus i Nr. Lyngby ved Løkken. Alt fungerede som det skulle og en meget venlig Serviceansvarlig Tanja, som guide os igenem, aflæsning og nøgle. Super modtagel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitto di case vacanze
  2. Cottage
  3. Servizio sistemazione per vacanze
  4. Casa vacanze per non fumatori
  5. Noleggio vacanze

Scritti dall'azienda

Hos VillaVilla tror vi på, at man får de bedste oplevelser, når man er sammen. Derfor har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse, hvor flere generationer, flere børnefamilier og store grupper kan være på ferie sammen. Sommerhuse så store, at vi kalder dem Sammenhuse. I et Sammenhus er der god plads til 12-30 personer og masser af aktivitet – uanset årstid og vejrudsigt. Husene har pool og aktivitetsrum med fx billard eller bordtennis, udendørs wellness område med udespa, sauna og loungemøbler. Madlavning til mange er nemt i det store køkken og der er plads til alle mand omkring spisebordet. Et Sammenhus er et sted, hvor bedstemor kan fejre rund fødselsdag sammen med alle børn og børnebørn. Et sted, hvor gamle venner, der har fået børneflok, kan nyde en fælles ferie i hinandens selskab. Et sted, hvor kolleger kan holde strategidage eller seminarer uden forstyrrelser. Med andre ord: et sted, hvor der er plads til at ses noget mere. Det er nemt og dejligt at være gæst i et VillaVilla-hus. Ved ankomsten tager vores lokale VillaVilla-vært imod gæsterne, introducerer husets faciliteter og svarer på spørgsmål. Værten står til rådighed for spørgsmål i løbet af opholdet. Ved afrejse kommer værten ud og afregner forbrug osv. VillaVilla er danskejet og blev etableret i 2003 af Jakob Nautrup og Bjørn Krogh Andersen. De første år hed vi Luksushuse, men i 2022 skiftede vi navn til VillaVilla. Vi udlejer omkring 500 sommerhuse, der ligger over hele Danmark, i Sverige og Nordtyskland.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Leider sehr überteuert

Leider sehr überteuert, unser gebuchtes Haus in Krakow am See für 12 Personen war ok, jedoch nicht perfekt. Nichts ist perfekt, ich weiß. Der Service war ok.

15 aprile 2026

Risposta di VillaVilla

Vielen Dank für Ihre Bewertung und für die 🌟🌟🌟🌟.

Vi har nu booket hos Villa Villa for 4

Vi har nu booket hos Villa Villa for 4. År i træk. Det er til vores årlige juletur med børn svigerbørn og børnebørn🙂 Det er så skønne huse og helt utroligt hjælpsomt personale. Der er altid rent og lækkert når man ankommer. Vi glæder os allerede til Blåvand i december 2026. Hilsen Brita og familien 🙂

14 aprile 2026

Risposta di VillaVilla

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse, Brita🌟

Hvor er det skønt at høre, at jeres årlige juletur med hele familien er blevet en tradition hos VillaVilla. Det er lige præcis sådanne minder, vi gerne vil være med til at skabe.

Vi er glade for, at I både sætter pris på husene, rengøringen og vores personale – det giver jeg gerne videre til hele teamet.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen i Blåvand i Julen 2026🎄🎅

Valutata 3 stelle su 5

Zum zweiten Mal in Folge

Das zweite Jahr in Folge, da es uns 2025 sooo gut gefallen hat. Dieses Jahr 2026, die absolute Katastrophe. Im Eingangsbereichlag eine Akunftsinfo, die war schon schräg und speziell geschrieben. Der Oberhammer war aber, das Zusatzblatt 🙈 da stand sehr hart geschrieben was man alles NICHT darf. Immernoch okay. Um 20 Uhr kam ein Security und hat draussen, 14 Personen, um Ruhe gebeten. Um 22 Uhr kam er wieder und sagte zu uns das wir ins Haus MÜSSEN, obwohl wir seit 20 Uhr nur noch schnell zum Rauchen draussen waren. Um 23 Uhr schickte er uns quasi ins Bett mit Wörtern wie JETZT UND SOFORT INS Haus. Es geht um die Anwohner, auch okay, aber sorry das ist ein Witz. Wir haben keine Party gefeiert oder Sonstiges. Es standen 3-4 Personen draussen und haben geflüstert. Man hat uns regelrecht den Mund verboten. Für uns leider das letzte Mal, obwohl die Location PERFEKT ist.

11 aprile 2026
Non scritta su invito

Guten Tag Frau Bartholet,
vielen Dank für Ihr Feedback und dass Sie sich erneut für einen Aufenthalt bei uns entschieden haben. Es freut uns sehr, dass Ihnen die Location grundsätzlich so gut gefällt. Aber umso mehr bedauern wir, dass Ihre Erfahrung dieses Mal nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat.
Wir möchten gern einige Punkte einordnen: In allen Ferienhausgebieten gilt eine Nachtruhe ab 22 Uhr, auf deren Einhaltung wir – auch im Interesse der Anwohner – achten müssen.

Das Willkommensschild sowie das Zusatzblatt sind keinesfalls als Drohung gemeint, sondern sollen transparent über wichtige Regeln informieren, die Gästen möglicherweise nicht bekannt sind. Es tut uns leid, wenn die Formulierungen bei Ihnen einen anderen Eindruck hinterlassen haben – dieses Feedback nehmen wir ernst. Unserer Meinung nach standen die Schilder bereits letztes Jahr in unseren Häusern.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal an einem anderen Ort erneut bei uns begrüssen zu dürfen.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt med bokningen och betalningen…

Enkelt med bokningen och betalningen och dom svarade snabbt när jag mailade en fråga.

6 aprile 2026

Hej Tove

Tack så mycket för din fina recension.

Vi är glada att höra att du upplevde bokningen och betalningen som enkel, och att du fick snabbt svar på din fråga. Det är viktigt för oss att göra processen så smidig som möjligt.

Med vänlig hälsning

Valutata 5 stelle su 5

ständig ansprechbar und immer…

ständig ansprechbar und immer hilfsbereit, insbesondere auch Andreas

8 aprile 2026

Risposta di VillaVilla

Vielen herzlichen Dank, Herr Schoeps. Die 💐 gebe ich mit Freude gleich an Andreas weiter.

Valutata 5 stelle su 5

Stort hus, vi kunne godt have brugt 2 ovne.

Vi har været afsted før til Fanø og var super tilfredse, og tager et nyt sted til September ☀️også VillaVilla.

Risposta di VillaVilla

Vi ønsker jer endnu et dejligt ophold i det nye VillaVilla-hus🙌

Valutata 3 stelle su 5

For dårlig information

Vi havde reserveret et af jeres lækre huse og valgte heldigvis at køre ned og se det. Da vi kom derned var det en stor byggeplads omkring huset. Det burde man blive informeret om. Ellers har vi altid været fuld tilfredse.

31 marzo 2026

Hej med jer
Tak for jeres tilbagemelding. Dejligt, at I altid har været fuldt tilfredse med jeres VillaVilla-ophold.

Det er korrekt, at der i et af områderne bliver bygget, hvilket også nævnes i de pågældende husbeskrivelser. Jeg kan se, at vi nu har fundet et andet hus til jer i nabolaget, og jeg håber, I igen får et skønt ophold🏊‍♀️🤿☀️.

Kæmpe tak til Andreas

Kæmpe tak til Andreas, han var en kæmpe hjælp, da vi havde brug for hjælp, ham kan VillaVilla være stolt af

7 aprile 2026

Hej Niels
Vi er også meget meget glade for at have Andreas som kollega👏
Fantastisk at høre, I har fået den perfekte hjælp af ham.
De rosende ord blev straks delt i hele VillaVilla-teamet☺️

Flotte lækre sommerhuse

Flotte lækre sommerhuse - stort udvalg af luksushuse. Vi har været så heldige at kunne leje et helt fantastisk hus i uge 29. Flot og hurtigt service.

6 aprile 2026

Risposta di VillaVilla

Ja, det er et skønt, stort hus, I har lejet🎱🏓🥅🏊.
I må have en dejlig ferieuge i uge 29 med masser af ☀️. Men ellers byder VillaVilla-huset jo på badevejrsgaranti indenfor🤿

Super dejligt sommerhus

Super dejligt sommerhus, gode faciliteter,

28 febbraio 2026

Hej Jane
Super - vi er glade for, at I kunne lide det dejlige hus i Jægerspris👏.
Vi håber, vi må byde jer indenfor igen.

Nemt at booke

Nemt at booke. God kontakt med udlejer

Mange tak, Kate🙌

Valutata 2 stelle su 5

Nedslidt hus

Efter flere gange af bruge villavilla var denne gang der dårligste.
Der var beskidt ved pool af hår og mug i alle fuger omkring.
Der manglede dartskive, poolkøer, playstation stik osv.
Generelt et slidt hus, med mange ødelagte ting, toilet rulle holdere hængende ud fra væg, knager der var knækkede og hang nedaf, næsten samtlige batterier i gulvvarme termostater manglede eller duede ikke.
Alt i alt en god tur, men ærgerligt der var så mange ting. Synes når man betaler så mange penge, og i tjener så mange penge burde huset få en opdatering nogle gange. Huset var 8 år gammelt.
Vh Anders Korsbjerg

Non scritta su invito

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse og for at du vender tilbage til os.

Vi er kede af at høre, at dette ophold ikke levede op til jeres tidligere oplevelser hos os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og det lyder til, at vi skal have lavet en grundig gennemgang på huset. Da jeg ikke kan finde en booking på dit navn, må du meget gerne sende en kort mail med bookingnummer til mail@villavilla.com, så vi kan få et husnummer og fulgt op på de punkter, du nævner.

Dejligt, at I trods alt havde en god tur - og vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer en oplevelse, der lever op til jeres – og vores – forventninger.

Der Urlaub kann losgehen

Der Service war gut, auch wenn mal was vergessen hat.

16 marzo 2026

Risposta di VillaVilla

Wir hoffen sehr, dass Sie nun einen schönen Aufenthalt genossen haben🙏

Sehr schöne Häuser

Sehr schöne Häuser, voll ausgestattet.

21 marzo 2026

Risposta di VillaVilla

Vielen Dank, das freut uns sehr🏊‍♀️🤿🎱🏓

Guter Service

Schnelle und gute Buchungsabwicklung.
Toll finden wir, dass die Zahlung der Buchungssumme in mehreren Raten gezahlt werden kann.

17 marzo 2026

Guten Tag Frau Saborrosch,
danke für die ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Wir freuen, dass Sie mit dem gesamten Buchungsverlauf zufrieden waren🙏. Selbstverständlich soll es möglich sein, Ratenzahlungen zu machen, auch wenn man mit so vielen Leuten gemeinsam verreist.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più