Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Leggi di più
Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Leggi di più
Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.
Sdr. Hammer 2G, 3730, Nexø
- info@bornholmtours.com
- bornholmtours.com
Vi har et gavekort på 500 kr fra…
Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg skal sende screenshot af gavekortet på mail. Efter ca 1 måned ringer jeg så i dag, for at høre processen og efter et stykke tid, får jeg at vide gavekortet kan forlænges, men kun til sommerhus. Hvilket sommerhus koster 500 kr I leje!!!!! Det kunne de ikke svare på!!!! Ærgerligt at en gave fra børnene ender i skraldespanden!!!!
Færdig med det firma!!!!
Hej har ellers været tilfreds men vores…
Hej har ellers været tilfreds men vores sidste Oplevelse var meget dårlig. Efter at vi var på besøg 2. I 2021 hvor vi havde en meget dårlig oplevelse vor der ikke var ryddeligt og rent i det lejede og vi efter tre dage tog hjem fordi vi ikke følte at vores klage blev hørt. Efter hjemkomsten klagede vi igen og blev lovet at vi ville høre nærmere. Efter flere rykkere har vi stadig ikke fået noget svar.
Har altid fået god behandling og alt…
Har altid fået god behandling og alt har svaret til forventninger.
Desværre ser det ud til at Novasol overtager firmaet , det tegner ikke godt.
Balka Strand Feriepark
Dejligt sted, Fin service fra Bornholmertours både ved personlig og tlf. henvendelse, venligt og behageligt personale. Meget fin info ved booking og inden ankomst.
Godt informationsmateriale og…
Godt informationsmateriale og vejledning inden ophold, feriebolig i fin stand
God service og giver en grundig information. Bornholmtours tog selv initiativ, til at lave en
ombookning af vores færgetid til Ystad, da den blev aflyst pga blæst :)
Min hustru og jeg havde lejet en bolig…
Min hustru og jeg havde lejet en bolig hos Bornholm tours til vores bryllup d.18/9-21. Boligen var møgbeskidt og min hustru fik nældefeber af at være i ferieboligen. Så efter 1,5 time i boligen måtte vi forlade den igen. Vi fik intet refunderet fra Bornholm tours. Så nu ligger sagen hos Ankestyrelsen. Jeg kan kun anbefale andre at vælge et andet bookingsbureau hvis man skal besøge Bornholm. Tak til Nordlandet for at redde vores bryllup.
Tak Carsten (fra Bornholm tours) for dit svar.
For det første har min hustru ikke allergi. Det er testet.
Vi var på Bornholm hele dagen før vi ankom til sommerhuset kl.16:00 uden nogen form for “allergi”. Efter vi forlod sommerhuset overnattede vi i et sommerhus ved Hasle uden allergi.
3 nætter på Nordlandet uden allergi.
4 dage i Berlin uden allergi osv.
Ja det er korrekt at vi blev kompenseret med en slutrengøring for et hus vi var i Max 2 timer.

Risposta di BORNHOLMTOURS
Alt har været super fint med vores…
Alt har været super fint med vores ferie gennem bornholmer tours.
Vores færge blev aflyst grundet storm vi kontaktede bornholmer tours og selvom der var travlt havde jeg en sød og venlig dame i røret som hjalp os med at om booke færgen
Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med bornholmer tours
Fin service at få refunderet…
Fin service at få refunderet færgebillet. Fordi en af bilerne ikke kom med bestilte afgang, som var reserveret for over 7 mdr. siden. Så fik ventetid på 2 timer. Dejligt at der blev fuldt op på det.
Fantastik dejligt tur som helt sikkert…
Fantastik dejligt tur som helt sikkert skal gentages, gerne i samme hus som er rigtig godt og dejligt udsigt.
Det bedste og hurtigste service da vi fik brug for det med hensyn til indgang til huset.
God central base til hele øen. Kan stærkt anbefales.
Har haft en rigtig dårlig oplevelse med…
Har haft en rigtig dårlig oplevelse med bestilling af tilbudte senior rejser.
Pas på at sikre at det der tilbydes ogsa er bed i det de tilbyder. Jeg surfede længe på deres side og endte alligevel at få bestilt en rejse som ikke var det se skrev eller de slørede det så meget at jeg måtte finde noget andet at annulerer min bestilling hos dem. Meget skuffende oplevelse.

Risposta di BORNHOLMTOURS
Efter lite letande fungerade allt alldeles utmärkt!
Mycket enkelt och fint omhändertagande innan och under vår vistelse i Snogebæk. Låt se när depositionsavgiften kommer tillbaka?
Huset var alldeles utmärkt, och beskrivningen av var el och vattenmätare finns - kan vara mycket bättre. Beskrivningen fanns helt enkelt inte, utan vi letade oss fram i mörkret på utsidan för att försöka hitta mätarna. Hittade inte heller nödvändig köksutrustning, men fick fin hjälp via telefon att hitta sakerna.
Lille lejlighed i Gudhjem
Fin lille lejlighed som basis for vandretur på Højlyngstien i 5 etaper. Taxadelen af det fungerede også super.
En fin feriebolig
En fin feriebolig, som både var praktisk indrettet og velbeliggende. Udsigten fra terrassen var fin. Det var en god base, hvorfra vi undersøgte Bornholms fine natur og hyggelige små byer.
Meget fin Bornholmertur
Meget fin oplevelse med ferie på Bornholm. Alt fungerede - både sejlads og ferielejlighed.
Meget tydelig kommunikation gennem hele forløbet.
Vi fik meget for pengene.
Kommer gerne igen 👍
Mvh
Lisbeth Nyhus
Viborg
Alt fungerede fint.
Alt fungerede fint.
Sejladsen var billig fordi vi kunne tage afsted I de billige timer.
Mvh Inge-lise og Birger Særkjær
God ferie til prisen
Let hjemmeside/god kundeservice.
Boligen jeg bestilte svarede til beskrivelsen.
Prisen er god.
Bornholmertours har været yderst…
Bornholmertours har været yderst hjælpsom. Vi havde en dejlig tur til Bornholm, med ophold i en hyggelig og funktionel lejlighed i Tejn.
Besser macht es niemand
Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden.
Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht werden.
Die von uns gemieteten Häuser sind immer hervorragend eingerichtet und sauber.
Dass 2 Steckdosen jedes Jahr stromlos sind, ist Kult. Der Service kennt die schon und zeigt seine Geschwindigkeit.
Bei einem Notfall innerhalb unserer Familie half Bornholmtours in einer Art, die in DL nicht, oder nur mit 12 Formularen und Diskussionen über Datenschutz möglich wäre.