Hej Bolia.com Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros
L'azienda ha risposto
Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Scritti dall'azienda

Come questa azienda usa Trustpilot
Bolias 40% discount kampagner er ikke oprigtige! Mange varer er ikke sat ned med 40% ift baseline prisen i butik og på nettet, og desuden meget svært at gennemskue. Det ved de. Dermed ingen effekt, og kan se flere meget utilfredse. Bolia burde skrive hvad den oprindelige synlige pris er og hvor længe den pris eksisteret. Meget mere transparent. Why not?

Risposta di BOLIA
Vi bestilte to lamper med levering, men op til jul fik vi desværre kun leveret den ene. Frustrerede ringede vi til Bolia og fik fat i en yderst venlig og kompetent kundeservicemedarbejder (Sander – sandsynligvis med norsk accent).
Han reagerede hurtigt, ringede rundt og sørgede for, at vi allerede dagen efter kunne afhente den manglende lampe i et andet varehus.
Stor tak til Bolia – og især til Sander – for virkelig god service.

Risposta di BOLIA
Jeg købte en lampe. Blev lovet levering inden for 1-2 dage. Jeg ringede efter 4 dage og blev lovet levering. Det er nu en uge siden, og jeg aner ikke om den nogensinde kommer. Juleaften uden lys over spisebordet - det er ikke godt.

Meget blandet oplevelser.
Vil så absolut anbefale Vesterbrogade afd. Meget hjælpesomme og inspirerende.
Var også i afd. ved Kgs.have. mindre god oplevelse. Kendte ikke produkterne, var ikke imødekommende. Kom til Kgs.have da Vesterbro ikke havde det produkt jeg ønskede udstillet.

Risposta di BOLIA
Har lige købt to læderhynder til spisestuestole. Igen et super produkt til fornuftig pris. Kundeservice er hurtige og effektive til at besvare spørgsmål. Køb og levering eksekveret eksemplarisk. I er bare dygtige!

Risposta di BOLIA
Anbefaler absolut ingen at handle hos dem.
Den 28/11 bestilte jeg nogle æggebærer der skulle være en julegave - med fuld forståelse for at levering nok ville blive forsinket et par dage, grundet Black Friday.
Men det er så også det sidste der er sket. Jeg har haft fat i kundeservice mindst 5 gange nu, som hver gang vil sige videre til lageret at min ordre skal sendes.
Da jeg kontakter dem torsdag d 11/12 får jeg at vide at min ordre er pakket, og vil blive sendt samme dag eller senest om fredagen - jeg ånder lettet op, for det betyder at jeg kan nå at få julegaven hjem. MEN - det er så sidste ikke sket noget siden.
Jeg kontakter dem igen i tirsdags, og siger at jeg nu vil annullere min ordre - fordi jeg simpelthen ikke kan vente på at de får den sendt.
Medarbejderen i kundeservice siger, at det skal hun nok sige videre - og at hun har fuldforståelse for min beslutning. Jeg modtager ingen bekræftigelse, så jeg kontakter dem igen i går, for at følge op. Medarbejderen lover at følge op, og vil kontakte mig i dag.
I dag modtager jeg så en mail omkring, at de ikke kan annullere min ordre, fordi den er pakket - men hun skal nok sige de skal sende den ASAP, fordi det er en julegave - altså præcis som senest en uge tidligere og alle andre gange de er kontaktet.
Jeg er TRÆT af at skulle toppes og kontakte kundeservice konstant. Jeg har købt julegaven et andet sted nu - for jeg tror simpelthen ikke på at den når at komme frem, med den fart lageret har på. Og når den endelig gør, får de den direkte tilbage igen.
Kundeservice har kun været utroligt søde og forstående igennem det hele. Det lyder lidt som om, at det er deres lager der ikke kan finde ud af tingene.

Risposta di BOLIA
Jeg bestilte den 26. november 4 ben til en seng og oplevelsen har desværre været alt andet end tilfredsstillende.
Siden bestillingen har jeg kontaktet Bolias kundeservice 4 gange, men hvor gang bliver der fortalt forskellige ting om hvorfor min varer ikke er blevet sendt. der står 1-4 dage levring på hjemmesiden, men nu vi oppe på 16 dage, for en lille papkasse med 4 ben i. Det virker som om, at der slet ikke er overblik over min ordre. Og ja jeg har fået kompensation, men kan jo ikke blive ved med det her.
Det er frustrerende at betale for noget, man ikke får – især når kommunikationen er så mangelfuld. Som kunde forventer jeg ærlige opdateringer, tydelig information og en realistisk tidsplan, men det har jeg ikke fået.
Håber Bolia snart tager ansvar og får løst problemet. Dette er langt fra den service, man burde kunne forvente.

Risposta di BOLIA
Vi mødte en meget sød og venlig ung dame da vi trådte ind af døren , hun gav os en super betjening , og vi købte det vi ønskede endda med fine procenter . Meget tilfredse da vi forlod Bolia i Lyngby 10 dec .

Risposta di BOLIA
Ekspedienten var så sød og tålmodig og rådgav helt fantastisk :)

Risposta di BOLIA
Ekspedienten i butikken var særdeles imødekommende og hjælpsom, og jeg besluttede på den baggrund at afgive en større ordre på Black Friday. Inden betalingen spurgte jeg ekspedienten, om en transaktion af denne størrelse kunne forventes at gå igennem, og jeg blev forsikret om, at det ikke ville udgøre et problem.
Transaktionen blev imidlertid afvist af min bank. Selv efterfølgende forsøg på at gennemføre betalingen hjemmefra via banken og MitID blev afvist. Mit kort var blev fuldstændigt spærret. Da banken var lukket på det tidspunkt, kunne jeg først få kortet genåbnet mandag morgen. Dette medførte betydelige gener for mig, idet jeg i mellemtiden ikke kunne benytte nogen af de tjenester, der var knyttet til kortet (fx køb af dagligvarer, opladning af bil, betaling af elektricitet m.v.). Jeg brugte derfor uforholdsmæssigt meget tid på at omlægge disse betalinger til andre kort.
Da jeg kontaktede banken mandag morgen, gav jeg udtryk for min utilfredshed med spærringen. Banken oplyste, at der i mange år har været en øvre grænse på 40.000 kr. pr. uge på VisaDankort for at forebygge misbrug. Da jeg bemærkede, at dette havde været til betydelig gene for mig, og at jeg i givet fald måtte overveje at skifte bank, blev jeg informeret om, at denne grænse er en generel regel for alle banker/VisaDankort.
Det må antages, at personalet hos Bolia er bekendt med denne regel, særligt i betragtning af, at der formentlig jævnligt foretages køb over 40.000 kr. Det ville derfor have været meget værdifuldt at modtage denne information på forhånd, så spærringen af mit kort – og de efterfølgende gener – kunne have været undgået.

Risposta di BOLIA
Meget kundevenlig personale incl. telefonservice.

Trækker penge for køb 2 mdr. før levering af 2 simple puder. 🙄🙄

Risposta di BOLIA
En rigtig god og venlig ekspedient i butikken i Odense, der 10 minutter efter vi havde forladt forretningen, ringede til os og sagde, at den bestilte vare var fundet på lageret og kunne afhentes med det samme

Risposta di BOLIA
Det er helt min egen skyld at jeg er skuffet. Jeg købte en sofa Cosima til over 30.000 kr og da der var fløjl betræk gik jeg ud fra at det var bomuld med en lille smule elastan elign i. Det har undret mig at man bliver helt elektrisk (hår der stritter, små stød hvis man rører ved f.eks. metal)hvis man har siddet i den et stykke tid og i sær hvis man Ikke har tøj på af 100 procent bomuld. Det har undret mig meget så til sidst skrev jeg til Bolia og fik at vide at betrækket er 95 procent polyester og 5 procent elastan . Det kan ikke passe at man laver en sofa der til fuld pris koster næsten 60.000 kroner og den så er lavet af kunststof. Som minimum synes jeg at man bør informere kunden herom. Sofaen er smuk og dyr så jeg må desværre leve med elektrisk hår der stritter eller klæber til ting. Jeg ville ALDRIG havde købt en sofa af polyester hvis jeg havde fået det at vide

Risposta di BOLIA
Jeg bestilte den 3. december en enkelt rulle gavepapir hos jer. Der er tale om en meget lille ordre, men alligevel er den endnu ikke blevet afsendt. Det undrer mig og må ærligt sige, at jeg finder det utilfredsstillende, at leveringstiden på gavepapir er længere end på de julegaver, det skal bruges til.
Derudover vil jeg foreslå, at I fremover først udsender en oplevelsesmail, når ordren faktisk er afsendt og eventuelt også modtaget. Det ville give en mere sammenhængende og troværdig kundeoplevelse.
Jeg ser frem til at høre fra jer snarest og modtage min ordre.

Risposta di BOLIA
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.