BOLIA Recensioni 6.082

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hej Bolia.com Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros

Valutata 5 stelle su 5

Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Scritti dall'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

De gav sig god tid og satte vores behov…

De gav sig god tid og satte vores behov forrest.
Ikke hurtigt og højforcromet personale, men helt jordnære sælgere med god indsigt i sortimentet.

4 gennaio 2026

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre at I følte, at vi tog os god tid og prioriterede jeres behov. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om vores jordnære tilgang og indsigt i sortimentet.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt en ny sofa fra Bilia i…

Vi har købt en ny sofa fra Bilia i Roskilde. Hele processen med udvælgelse af stil, valg af stof og konfigurering blev tålmodigt gennemgået af en af deres konsulenter. Og vi nåede frem til en virkelig god model til en god pris.

Nu glæder vi os bare til at nyde sofaen når den bliver leveret.

Kan anbefale folk at handle hos Bolia Roskilde.

5 gennaio 2026

Hej Hans
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Roskilde. Vi håber, I bliver rigtig glade for sofaen, når den ankommer. Tak for jeres anbefaling!
I ønskes en skøn dag.

Supergod betjening

Supergod betjening - meget informativ - menikke pressende. Rigtig fin oplevelse

5 gennaio 2026

Hej Bente
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Mange tak for din positive tilbagemelding!

4 gennaio 2026

Hej Karina
Vi er glade for at høre, at du har fået en god service.
Manege tak for din feedback - det betyder meget for os.
Du må have en skøn dag.

Fin betjening

Flink og hjælpsom ung mand

30 dicembre 2025

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personalet i butikken.

Flot butik - Super service👍

Flot butik. Fantastisk og kompetent vejledning og indlevelse👍
Højt Serviceniveau 👌
som mange butikker i almindelighed bør stile efter, at kunne yde men sjældent når i mål med❗️

30 dicembre 2025

Hej Rune
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores vejledning og serviceniveau. Tak for din anerkendelse!
Du må have en skøn dag :-)

Hej Paul
Mange tak for din positive feedback.
Vi er glade for at høre, at du fandt vores betjening positiv og effektiv.

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig butik med mange virkelig smukke…

Dejlig butik med mange virkelig smukke ting. Personalet var opmærksom på kunderne uden at være anmassende.

2 gennaio 2026

Hej Nanna
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores butik og udvalg. Det er dejligt at vide, at du oplevede vores personale som opmærksomme. Tak for din positive feedback!

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse, ingen pres, hjælpsom, kompetent, god vejledning.

Hej Kim
Mange tak for din flotte feedback.
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med personalet i butikken. Vi ser frem til at levere din ordre.
Du må have en dejlig weekend.

3 gennaio 2026

Hej Olivia
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået en fantastisk service.

Engageret sælger

Sælger tog sig god tid, var engageret, fornuftig rådgivning.

2 gennaio 2026

Hej Lise
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Tusind tak for din flotte feedback - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er glad for jeres produkter de er…

Jeg er glad for jeres produkter de er lige mig 😍😊🌸

31 dicembre 2025

Hej Lina
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter.
Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.
Du må have en dejlig dag :-)

Valutata 5 stelle su 5

Super service med stil i Aalborg

Super service og produkter, er virkelig hjulpet af jeres søde personale i Aalborg og en ret unik oplevelse ! Tak

Hej Marie
Vi er glade for, at vores personale i Aalborg har givet dig en god oplevelse. Tak for din positive feedback og din anmeldelse!

Valutata 1 stelle su 5

Tjek jeres ydre påvirkning før I overvejer

Vi købte en Bolia Swing stol, men efter blot 2 år er benet under armlænet flækket ved helt normal brug. Da vi reklamerede, fik vi det absurde svar, at skaden skyldes ”ydre påvirkning”. Bolia vil kun dække "produktfejl". Hvis det at sidde på en stol betragtes som en ydre påvirkning, der ødelægger møblet, så er kvaliteten simpelthen tvivlsomt.

Det er desværre ikke første gang, vi oplever dette med Bolia. Vi har tidligere haft en bænk, der også flækkede under normal brug. Vi er et par i den lette ende af gennemsnitsvægten (M 78 kg og K 48 kg), så hvis deres møbler ikke engang kan holde til vores vægt, hvem kan de så holde til?

Hvis du har tænkt dig faktisk at sidde på dine møbler og gerne vil have, at de holder i mere end et par år, så tjek lige vægten i husholdningen for deres "ydre påvirkning" ellers overvej stærkt et andet alternativt

Hej Dong
Vi beklager meget, at du har problemer med din stol. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge sagen nærmere. Jeg sender dig en mail.

Fantastisk service

indtil videre fantastisk service, nu venter vi at lamperne kommer ;-)

28 dicembre 2025

Hej Søren
Vi er glade for at høre, at du har fået en god service. Vi ser frem til at levere dine lamper. Mange tak for din anmeldelse!

Super personale

Hej Kim
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi ser frem til at levere din ordre.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god vejledning og service i…

Rigtig god vejledning og service i butikken i Lyngby

24 dicembre 2025

Hej Jannie
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken i Lyngby. Tak for din positive feedback om vores vejledning og service.

Valutata 5 stelle su 5

Caroline i jeres butik på Vesterbro var…

Caroline i jeres butik på Vesterbro var fremragende

27 dicembre 2025

Hej Niels
Vi er glade for at høre, at du har fået en fremragende betjening af personalet. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Du må have en skøn dag.

God betjening

28 dicembre 2025

Hej Arne
Tusind tak for din flotte feedback.
Vi er glade for at høre, at du fik en god betjening i butikken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più