BOLIA Recensioni 6.082

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hej Bolia.com Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros

Valutata 5 stelle su 5

Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Scritti dall'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

God og grundig service

God og grundig service, tålmodighed og passende priser

7 dicembre 2025

Hej Helle
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og priser. Mange tak for din positive feedback!
Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilser,

Valutata 5 stelle su 5

Black Friday tilbud på en sofa

Fik tilbud på en sofa med rabat et par uger før Black Friday. Blev ringet op af ekspedienten senere på dagen, der sagde, at der til BF vil være yderligere rabat, så den ville de godt give mig med det samme.
Super god stil og service.

10 novembre 2025

Hej Nicolai
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service før Black Friday. Det er dejligt at vide, at du følte dig godt behandlet. Tak for din feedback!

God service og flot butik

God service og flot butik

8 dicembre 2025

Hej Marie
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik, og vi takker for din fine anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige været inde og købe ny sofa…

Vi har lige været inde og købe ny sofa i jeres butik på Vesterbro, der blev vi betjent af en meget sød ung pige 😊 tak Ann-sofie Palle 😊

8 dicembre 2025

Hej Bettina
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i vores butik på Vesterbro. Tak for din feedback, vi sætter stor pris på den!
Du ønskes en dejlig dag :-)

Valutata 1 stelle su 5

Kundeservice og købsoplevelsen har…

Kundeservice og købsoplevelsen har desværre været under al kritik. De lover tilbagemelding men intet sker. Derudover er beløbet trukket to gange pga. systemfejl, varer som skulle være afsendt er endnu ikke afsendt. Faktisk har vi oplevet alt andet end det forventede ved at handle hos Bolia så pt. overvejer vi at ann. alle ordrer hos dem. Normalt bruger jeg ikke tid på trustpilot, men måske Bolia får lyst til at vende retur og høre vores oplevelse med dem. Hvem ved? Nu og her vil jeg kraftigt anbefale at handle andet sted.

Hej Rasmus
Tak for din feedback!
Vi beklager meget den mangelfulde oplevelse med vores kundeservice og dit køb. Det er uheldigt, at du ikke har modtaget den forventede service, og at der er opstået fejl i betalingen og forsendelsen. Jeg undersøger sagen nærmere og kontakter dig.

Valutata 5 stelle su 5

Stor imødekommenhed, god vejledning.

Vi fik kyndig vejledning af den sødeste medarbejder, som var meget hjælpsom, på alle måder. God vejledning om betræktyper mm.
Mange tak😊

Hej Birgitte
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme personale. Mange tak for din positive tilbagemelding!
Vi ser frem til at levere din ordre.

Valutata 1 stelle su 5

I har reklameret med -30 og 50% på alt…

I har reklameret med -30 og 50% på alt og der skulle I skrevet at det er ikke alt alligevel på skaffevarer.

Jeg har bestilt en madras til en sovesofa (143x208 cm) og personalen om i Lyngby sagde jeg kunne få rabat på den men hun kunne ikke tilføje den i købet og skulle være gennem kundeservice.
Da det blev gjort kunne jeg ikke få rabat alligevel. Derfor falsk reklamer og holder hellere ikke hvad i lovede i telefonen :-((

Hej Lan
Vi beklager den oplevelse du har haft i forbindelse med vores Black Week tilbud. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge, hvorfor rabatten ikke kunne anvendes som lovet. Jeg sender dig en mail.

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds , kan anbefales.

Hej Connie
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og vi sætter stor pris på din anbefaling.
Jeg ønsker dig en skøn dag.

Ekspedienten i Lyngby 🙏

Ekspedienten i Lyngby, Rebecca, var vidende, kompetent, behagelig og empatisk, hvilket gjorde besøget hyggeligt og købende.

Hej Henrik
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i Lyngby. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet og at dit besøg var positivt. Tak for din feedback!
Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Supergod oplevelse og service hos Bolia…

Supergod oplevelse og service hos Bolia i Aarhus.

Hej Søren
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i butikken i Aarhus. Tusind tak for din positive feedback!
Vi ser frem til at levere dine nye møbler.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig enkelt og venlig betjening

Hurtig enkelt og venlig betjening !
Handler der gerne igen og igen …hvis økonomi tillader det!

29 novembre 2025

Hej Elin
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen snart.
Du ønskes en skøn weekend.

Hjælpsomhed…

“Jeg vil gerne give stor ros til Jan fra Bolia Lyngby, for hans hjælp. Jeg havde modtaget to forkerte borde, som skulle returneres, og Jan gjorde hele processen både nem og overskuelig. Han var venlig og meget imødekommende – hans indsats gjorde virkelig en forskel.”

28 novembre 2025

Hej Remziye
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Det er dejligt at vide, at indsatsen gjorde en positiv forskel for dig.
Vi sender din feedback videre til butikken.
Du må have en dejlig weekend.

Skøn sælger, flot butik

Jeg har ikke fået produktet endnu, så det kan jeg ikke kommentere på. Men oplevelsen i butikken var virkelig god. Vores sælger var imødekommende, effektiv og venlig, og vi oplevede at få god og saglig rådgivning. Min bedre halvdel synes måske, han havde lige rigelig travlt med at få os ekspederet, men jeg oplevede det som effektivt og behageligt. det skal tilføjes at vi udelukkende handlede i butikken på grund af et stærkt tilbud. Ellers synes jeg at priserne er alt for høje!

29 novembre 2025

Hej Mikkel
Vi er glade for at høre om den gode oplevelse i butikken og den behagelige betjening. Tusind tak for din feedback - det sætter vi stor pris på.
Vi ser frem til at levere jeres ordre.
Du ønskes en dejlig weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Ringede og fik god service vedr

Ringede og fik god service vedr. køb via nettet

Hej Lis
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik en god service i forbindelse med dit køb.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtig ekspedient og meget…

Dygtig ekspedient og meget serviceorienteret

Hej Hans
Vi er glade for, at du oplevede god service i butikken i Odense. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Lang levering

Tilbud ifbm. Black week. Så fornuftig pris.
Intuitiv bestillingsoplevelse.
Betaling meldte fejl i første omgang.
Gik igennem efterfølgende.
Meget lang leveringstid - det burde kunne gøres bedre.

28 novembre 2025

Hej Mikkel
Mange tak for din feedback!
Vi er glade for at høre, at du fandt prisen fornuftig, og vi beklager den lange leveringstid. Vores møbler produceres efter bestilling, og derfor er det en af betingelserne ved at handle hos os.
Vi ser frem til at levere din ordre.

God og professionel rådgivning

Det var en rigtig god og professionel hjælp. Jeg følte, at jeg hele tiden var i trygge hænder, så jeg kunne vælge de rigtige løsninger, der passede mig.

30 novembre 2025

Hej Evlas
Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og professionelt hjulpet, så du kunne vælge de rigtigt løsninger. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem flot og hurtig behandling…

Helt igennem flot og hurtig behandling både af forretningen og kundeservice i Århus. Dejligste personale som var top kunde minded.

2 dicembre 2025
Non scritta su invito

Hej Dorte
Tusind tak for din flotte feedback!
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige service og kundeorienterede personale i Århus.

Lydhørhed, relevante oplysninger, venlighed

Tid til at forholde sig til kundens ønsker, høflig velkomst, kvikke unge kvinder

18 novembre 2025

Hej Bjørn
Vi er glade for at høre, at du oplevede en høflig velkomst og at vores personale var gode til at imødekomme dine ønsker. Tak for din positive feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più