BOLIA Recensioni 6.082

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hej Bolia.com Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros

Valutata 5 stelle su 5

Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Scritti dall'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Ingen problemer og generelt en god oplevelse

Bestilte varer online og det var ingen problemer ved levering til pakkeshop. Er meget glad for mit køb.

16 gennaio 2026

Hej Inge
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din online bestilling og levering til pakkeshoppen. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Great Customer Service and Pleasant Buying Experience

I recently purchased a sofa from BOLIA, and overall I had a very positive buying experience. The staff were extremely friendly, polite, and patient. They took the time to answer all my questions clearly and professionally, which made the whole process easy and stress-free. While I haven’t received the furniture yet, I’m very happy with the service so far and feel confident about my purchase. I’m looking forward to receiving the sofa.

Hi Ehsan,
Thank you so much for your review!
We are delighted to hear that you had a positive experience in our store. We look forward to delivering your order.
Have a wonderful day.
Best regards,

Halv pris på sofapuderne

Halv pris på sofapuderne , de skulle produceres først , og der gik ca en måned , men det var ventetiden værd .

30 novembre 2025

Hej Martin
Vi er glade for at høre, at du synes det var værd at vente på sofapuderne til den gode pris. Tak for din tålmodighed og positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Superfin service og vejledning alle de…

Superfin service og vejledning alle de gange vi har besøgt butikken. Og vi har efterhånden købt en del møbler som vi er meget glade for. Kvaliteten af produkterne er også i top!

Hej Eva
Vi er glade for at høre, at I har haft gode oplevelser i butikken og er tilfredse med jeres møbler. Det betyder meget for os, at I er glade for kvaliteten og vejledningen. Tak for den fine feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Complete lack of Quality Assurance!

I have ordered 3 orders from Bolia:
1. 5 lamps
2. 2 sofa tables in marble (expensive)
3. one sofa and two chairs

So out of the 5 lamps 2 were broken.
The marble on the big sofa table was cracked in the middle on delivery
The sofas with delivery daye before Christmas are still not delivered.

The issue is that there is no quality control before shipping expensive goods to their customers. And the "expensive" lamps where almost 50% were broken seems to be cheap stuff from Asia sold expensive.

Even IKEA has better routines to secure quality than Bolia. Never again.

10 dicembre 2025

Hi Anders,
Thank you for your review.
We are very sorry that you received damaged products - this is certainly not the service we want to provide. I can assure you that quality control checks are carried out before products are shipped from our manufacturer. We would like to look into your case. Please provide your order number or send us an email.
We look forward to hearing from you.
I wish you a lovely day.
Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og imødekommende og hjælpsom

Hjælpsom fandt tingene i butikken og på computeren og lyttede til vores ønsker

Hej Marie-Louise
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at personalet kunne hjælpe dig med at finde det du søgte.
Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Bolia Århus

Bolia Århus.
Vi havde en rigtig god oplevelse med at handle møbler i Bolia Århus. Forretningen er smukt indrettet og stemningen er rolig. Personalet er venligt og imødekommende og “gav os lov” til at gå længe og kikke rundt, og da vi havde brug for hjælp var det meget kompetent og brugbar hjælp. Vi blev spurgt ind til omgivelserne til hvor møblerne skulle stå, og hvordan det skulle bruges. Vi endte med en anden løsning end vi selv havde tænkt, i kraft af rigtig god vejledning (primært af Lene i Århus). Men vi fornemmede en rolig og imødekommende stemning fra hele personalegruppen. Vi var i butikken to dage i træk inden vi valgte at bestille en sofa og to lænestole, som vi glæder os til at modtage,

Hej Berit
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Århus. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om butikkens atmosfære og personalets kompetente rådgivning. Tak for at dele jeres oplevelse. Vi håber at I bliver glade for jeres nye møbler.
I må have en skøn dag.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent sælger og god service.

Sælgeren var oprigtig lyttende og fokuseret på hvilken sofa vi gerne ville have udfra vores behov. Vi fik vist mange forskellige modeller og materialer da vi har kat.

5 gennaio 2026

Hej Elise
Vi er glade for at høre, at du følte dig lyttet til, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den perfekte sofa til dine behov. Tak for din positive feedback, det sætter vi stor pris på.
Du må have en skøn dag.

Valutata 5 stelle su 5

God kundeservice og meget hjæpsom og…

God kundeservice og meget hjæpsom og smilende ekspedient

Hej Birgit
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores service.

Topkarakter til Bolia

Bolia har i alle de køb, vi har foretaget i deres butik været fantastiske!
Også når en handel har mødt udfordringer, så har Bolia været hjælpsomme og løsningsmindet.
Jeg vil til enhver tid anbefale Bolia.

6 gennaio 2026

Hej Mette
Vi er glade for at høre, at I har haft gode oplevelser i vores butik. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om vores hjælpsomhed og løsningsorienterede tilgang. Tak for anbefalingen!

Fantastisk service

Fantastisk service

Hej Nicki
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er utrolig glade for at høre, at du synes godt om vores service.

Fin oplevelse

God vejledning, tilfreds med køb

Hej
Vi er glade for, at du er tilfreds med vejledningen og dit køb. Tak for din positive feedback!

Rart

Venlig, imødekommende og hjælpsom personale.
Vi følte os velkomne.

9 gennaio 2026

Hej Jytte
Tusind tak for din flotte feedback!
Vi er glade for at høre, at I følte jer velkomne og godt behandlet af vores hjælpsomme personale.
Du må have en skøn dag.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god process med Jan fra Bolia i…

Rigtig god proces med Jan fra Bolia i Lyngby. Vi har været meget tilfredse.

5 gennaio 2026

Hej Tine
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i Lyngby. Tusind tak for jeres positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 1 stelle su 5

Købte møbler den 28 .november 2025

Købte møbler den 28 .november 2025. Betalte samtidig kr. 14.825 via MobilePay.
Lovet levering 8.januar 2026.
Den 30. november 2025 trak Bolia uretmæssig yderligere kr. 14.825 på min konto. Efter flere mails og telefonsamtaler og endelig trussel om inkassosag valgte Bolia betale det stjålne beløb tilbage. Det gik der 5 dage med og ikke mindst en række lange søforklaringer.
Den 8. januar 2026 leverede Bolia halvdelen af bestillingen. Jeg afviste leverancen.
Ringede herefter til Bolia og hævede købet.
Jeg blev igen mødt af et udvalg af søforklaringer.
Jeg fastholdt min beslutning og fik oplyst, at min indbetaling på kr. 14.825 ville returneret om et stykke tid.
Nu er spørgsmålet: Ønsker Bolia en inkassosag?
Det kræver åbenbart gode nerver og megen tålmodighed at være kunde hos Bolia .

Hej Peter
Først og fremmest beklager vi utrolig meget, at du har haft problemer med både dobbeltbetaling og fejl i leverancen i går - det er naturligvis ikke den service vi ønsker at give vores kunder.
Vi har forsøgt at løse sagerne hurtigst muligt, og jeg kan bekræfte at begge tilbagebetalinger blev lavet både d. 2/12 og 8/1, hvor du kontaktede os.
Jeg har sendt dig en mail i går med bekræftelse på dette.

Valutata 5 stelle su 5

Imødekommende og løsningsorienteret ved…

Imødekommende og løsningsorienteret ved levering af forkert betræk på lænestol

Hej Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede imødekommenhed og fokus på at finde en god løsning, da der opstod en fejl ved leveringen af betrækket til lænestolen.

Smuk butik / god kundebetjening

Smuk butik / god kundebetjening

Hej Peter
Vi er glade for at høre, at du synes om butikken og vores kundebetjening. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 4 stelle su 5

Gode produkter (lamper) og meget venlig…

Gode produkter (lamper) og meget venlig ekspedient. Lækker butik med god inspiration.
Eneste minus var at den ene lampe skulle hentes på et pick-up sted med begrænset åbningstid og svær tilgængelig med offentlig transport (jeg har ikke bil, så det blev bøvlet)

30 agosto 2025

Hej Lene
Vi er glade for at høre, at du kunne lide butikken og lamperne. Vi beklager ulejligheden med afhentningsstedet, men håber at du kan finde en løsning.

Super fin rådgivning

7 gennaio 2026

Hej Dorte
Vi er glade for at høre, at vores rådgivning var god. Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

God service, fik nøjagtigt det som var planlagt.

6 gennaio 2026

Hej Poul
Vi er glade for at høre, at du fik en god service og det du havde planlagt. Tak for din positive tilbagemelding.
Mathilde, BOLIKA

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più