Hej Bolia.com Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros
L'azienda ha risposto
Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Scritti dall'azienda

Come questa azienda usa Trustpilot
Vi gik ind hos Bolia efter et par besøg i andre møbelforretninger og en halvfærdig ide om at anskaffe en ny sofa, indenfor visse fysiske rammer.
I butikken på Lyngbyhovedgade blev vi præsenteret for et store udvalg i sofaer, deres produktbeskrivelser og øvrigt tilbehør (stof mm).
Efter en i særklasse serviceminded betjening i butikken med fin balance imellem guidning og ekspedition samt tid til overvejelser på egen hånd gik vi ud af butikken med en købskontrakt på ny sofa med puder i hånden, som blot skulle betales og konfirmeres telefonisk for at være en ordrebestilling. Nu har vi 4 uger til at finde et sofabord, inden sofaen bliver leveret og installeret på vores hjemmeadresse.
En i særklasse god all-round service og fantastisk købsoplevelse.

Risposta di BOLIA
Vi fik en helt fantastisk professionel og sød behandling i København City butikken. 1000 tak 👍
Glæder os til levering som er prikken over i’et hvis det er af samme karakter 🤩

Risposta di BOLIA
Fik leveret en sofa torsdag 05.03.26.
Indsender umiddelbart efter levering en reklamation til med baggrund i at der i den ene hynde er en tydelig fejl i det der er tråd udtræk.
Varen er leveret og pakket ud af den virksomhed som leverer varerne på vegne af Bolia - altså har vi intet haft at gøre med udpakning.
Da reklamationen burde være besvaret efter Bolia's eget udsagn indenfor 3-4 hverdage kontakter jeg dem telefonisk 12.03.26.
Får i den sammenhæng oplyst at det mest sandsynlige udfald vil være ét af to scenarier:
1) At vi selv stopper tråden tilbage i hynden - mod kompensation forstås.
eller
2) At vi får tilbudt en ny hynde.
Bolia har nu meddelt følgende:
'Vi har nu gennemgået sagen, og ud fra vurderingen er der desværre ikke tale om en produktionsfejl.
Den type tråd, der ses på hynden, opstår typisk som følge af almindelig brug eller påvirkning fra eksterne faktorer – for eksempel kontakt med tøj, smykker, knapper eller andre genstande, som møblet kan komme i berøring med i dagligdagen eller i forbindelse med udpakning.
For denne type stof kan det forekomme.'
Vi er forlængelse heraf i samme e-mail blevet rådgivet til hvordan vi løser problemet selv - uden kompensation eller tilbud om en ny hynde.
Konklusion:
Vi forfølger sagen.
Dernæst er det svar vi har modtaget pr. mail ikke i overensstemmelse med den telefoniske dialog der har fundet sted med kundeservice.
En time efter vi modtog varen gik vi til butikken i Odense C med vores reklamation forr der at blive henvist til deres procedure der hedder at det bør foregå via hjemmesiden.
Bolia er hurtige og ekstremt opfølgende når en handel skal lukkes (gælder for Odense afdelingen) - håndtering af reklamation (Bolia centralt) kan konstateres går knapt så hurtigt.
Det er til orientering vores anden - men nu sidste - sofa fra Bolia.
UPDATE 13.03:
Efter yderligere dialog er konklusionen nu, at vi får tilsendt nyt betræk til hynden.
Det ændrer dog ikke på det faktum, at der ikke var overensstemmelse mellem den telefoniske kundeservice og svaret fra reklamationsafdelingen samt at vi måtte rykke for svar.
Bedømmelsen ændres fra 1 til 2 stjerner.

Risposta di BOLIA
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bolia. Medarbejderen Simone var utrolig venlig, tålmodig og meget hjælpsom. Hun tog sig tid til at forklare alt og hjalp os med at finde den bedste løsning. Man kunne virkelig mærke, at hun gerne ville hjælpe.
Tusind tak for den gode service – det gjorde hele oplevelsen meget bedre. Vi kommer helt sikkert tilbage igen😊

Risposta di BOLIA
Victoria viste mig de forskellige muligheder for et sofabord, jeg købte. Det hele foregik meget venligt og professionelt med svar på de spørgsmål, jeg havde.
Jeg vil bestemt handle hos Bolia igen.

Defekt møbel
Aftaler først ombytning den fejler, aftaler efterfølgende returnering - mangler fortsat at få overført penge. Har stået på siden november

Risposta di BOLIA
Vi blev taget godt imod fra vi kom ind i butikken og til vi gik. Købte i første omgang ikke noget men ville hjem og tænke. Vi blev efterfølgende kontaktet af sælger, som spurgte om vi havde kigget på tilbuddet og om han kunne hjælpe os. Fin fin service👍🏻🤗
Bente 😊

Risposta di BOLIA
Jeg havde den bedste oplevelse hos Bolia, grundet den gode sparing og vejledning jeg fik af sales consultant, Lene T. I Aarhus. Jeg synes det var svært at vælge stoft og farve til min sofa, men hun var så lyttende, tålmodig og kom med sin egen mening, som var virkelig værdsat. Næste gang jeg skal i Bolia håber jeg også hun er der til at betjene mig.

Risposta di BOLIA
Very positive experience at Bolia. The salesperson took the time to guide us through the options and answer all our questions. They even gave us fabric samples to take home, which helped a lot when deciding. The whole process felt relaxed and supportive rather than stressful. Highly recommended.

Fantastisk god service
Har handlet hos Bolia mange gange og får altid god hjælp.

Risposta di BOLIA
Vi havde en fantastisk god oplevelse. Vores ekspedient var yderst professionel og sød og havde fuldstændig styr på sine produkter. Opstillingen i butikken var indbydende og inspirerende og gav et godt visuelt billede af hvordan møblerne kunne se ud hjemme hos os selv.

Risposta di BOLIA
Vi købte en daia skænk til stuen, som var en outlet vare. Vi vidste selvfølgelig der kunne være lidt ridser, men fik løfte i butikken om, at varen ikke havde skader. Vi får varen transporteret hjem og opdager her et hjørne tidligere havde været slået af og limet skævt på igen! Vi kontakter butikken, som erkender fejlen og lover vi vil bliver kontaktet for en løsning. Min kone taler over tlf med en medarbejder, som først lover en kompensation på 1.000. Det bliver sendt i en mail og nu er beløbet på 1.500. Vi ringer igen og modtage på ny en mail med forskellige muligheder. Bl.a. vil de give os en helt ny skænk til 40 % af nyprisen. Da vi ringer for at tale om denne løsning, er prisen nu ikke mere til 40 %, men blevet til 40 % afslag. Dog kunne det dog pludselig godt blive gjort til 50 % af en ny eller 2.000 kr afslag…folk er flinke, men jøsses det sejler.

Risposta di BOLIA
Gode møbler og en god betjening
Kan kun anbefales
Bh
Jack

Risposta di BOLIA
Been to the shop 3 times. Still havent received my order. 3 times I have been told the order was ready to be picked up. 3 times items have been missing from the order. Very poor customer service. Original order was placed 4 months ago…. Don't order from there unless you are very patient

Risposta di BOLIA
Så hjælpsomme og interesseret i at løse det jeg skulle have hjælp til. Går til opgaven med nærvær og stor interesse. Tak det var en dejlig oplevelse

Risposta di BOLIA
Købte en sofa 21. november 2025 som blev leveret fredag den 13, februar 2026.
Efter at have siddet i sofaen en aften, lægger jeg dagen efter mærke til at stoffet buler, der er folder og det er krøllet på siddehynderne (hvor der også er et lille mellemrum) og der hvor jeg har haft min arm har på armlænet er der afmærkninger/buler. Det er meget tydeligt at stoffet er ALT FOR STORT eller også er sofaen ikke polstret nok (både armlæn og hynder). Velcroen sidder meget tæt på sofaens kanter så stoffet kan ikke strammes mere til. I det hele taget sidder stoffet ikke tæt og glat som I skriver på jeres hjemmeside ” at jeres sofaer er fremstillet af de fineste materialer – og skræddersyet præcis efter dine behov. Med fokus på kompromisløst håndværk sikrer vi, at hvert design er skabt til at holde i mange generationer – både i æstetik og holdbarhed. Vores betræk er fastgjort med velcro, hvilket sikrer en tæt og glat pasform, så betrækket bliver siddende, samtidig med at det er nemt at tage af. Dette enkle, men geniale design betyder, at din sofa kan klare hverdagens slid og stadig bevare sit flotte udseende” – synes I skal kigge på de vedhæftede billeder igen. Kvaliteten hænger overhovedet ikke sammen med de sofaer i viser frem og som man prøver i jeres butikker. Har endda været forbi butikken i søndags da jeg ikke havde hørt fra jer i kundeservice og viste billederne som gav mig ret i at der er noget helt galt, men som sagde at det har kundeservice helt styr på (der har jeg nok en helt anden opfattelse).
Sendte først en alm mail men hørte intet inden for 3-4 dage som de lover. Efterfølgende en officiel reklamation, ingen reaktion, hørte intet igen og så måtte selv ringe. Og her er Bolia jo supersmart, at så snart du vælger 3 på telefonen som indikerer du har en reklamation får du fat på en engelsktalende person som lover at man vil blive kontakte af en medarbejder der taler dansk. Dette sker selvfølgelig ikke, du bliver ikke ringet op men får svar på mail, så du kan reelt ikke komme til at snakke med nogen. I denne mail bliver jeg så belært/får tips omkring hvordan man vedligeholder sin sofa så den holder sig pæn, at man skal "planlægge" hvor man skal sidde i sin sofa og ikke sidde samme sted. Min er så en 2,5 personers, så der er ikke så mange steder at vælge imellem. Jeres andet tip med at ombytte puder og hynder, vende ryghynderne og undgå altid at sidde samme sted. På den måde “sætter” polstringen sig mindre og forbliver mere jævn over hele siddefladen" - ja det giver mening når man har brugt sofaen i noget tid men da ikke en helt ny sofa som er 10 dage gammel. Den bør stå med stramt og glat betræk fra start af som dem i udstiller og som man prøver i jeres butikker og som I netop selv fremhæver som et plus på jeres sofaer.
I har tilbudt at levere nye hynder, men hvis det er stoffet der er for stort, vil det ikke afhjælpe problemet og armlænene er I heller ikke kommet med løsning på. Mærkeligt at I ikke kan sende en medarbejder forbi som kan kigge på det og finde ud af hvad problemet reelt er. Har i dag sendt en opfølgende mail til Bolia, men der er selvfølgelig ingen reaktion igen.
At man skal bruge så meget tid og energi på at retfærdiggøre overfor Bolia at de har leveret et produkt med fejl det fatter jeg ikke. Så tænk jer rigtig godt om inden I køber noget hos Bolia.
Ærgerligt at man ikke kan vedhæftet billeder.

Risposta di BOLIA
De aankoop en levering van onze bank ging fantastisch. We zijn nu een half jaar verder, en onze elementen bank heeft zeer diepe kuilvorming. Er is een onafhankelijk bedrijf door Bolia ingeschakeld, die dit ook bevestigde, heeft zelfs fotos doorgestuurd. Dit doordat er geen ondersteuning in de kussens zit. De bank ziet er uit alsof hij al 10 jaar oud is. Van Bolia de mededeling gekregen dat het door gebruik komt en ze er verder niets mee doen. Onacceptabel voor zo'n dure bank ....echt slecht Dit. Koop nooit meer een bank bij Bolia...zeer slechte service. Dat er een keer iets fout kan gaan begrijp ik, maar verwacht van dit bedrijf dat ze het ook professioneel oplossen....ben zwaar teleurgesteld.

Risposta di BOLIA
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.