Bilka.whiteaway.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og e... Leggi di più

Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde montere... Leggi di più

Kunne ikke finde køleskab andre steder til den pris, godt tilbud Leveret til tiden og flink chauffør

1. Eventi e intrattenimento

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nem at bestille

Nem at bestille, kom til tiden. tak for det.

2 settembre 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen kom som aftalt.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

2 settembre 2025

Hej M Bjørnmose

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt.

Bilka.Whiteaway.dk

Modtager mit køleskab pakker det ud og…

Modtager mit køleskab pakker det ud og se der er en dyb skap bule/hak i lågen. Hele turen igennem reklamationer / skades anmeldelser er bare så bøvlet og ta lang tide 30 aug til nu uden køleskab mangler en låge. Meget mærkeligt er der et rødt mærke på stregkoden på lågen som om man ved denne låge ikke er ok på den anden side låge er stregkode fin ta bare for lang tid mangler info om hvor nå de kommer og sæt ny låge i. Dårlig service

30 agosto 2025

Hej Allan

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med reklamationen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi håber, at der snart kommer en god løsning på sagen.

Bilka.Whiteaway.dk

Jeg fik mine tunge ting bragt lige til…

Jeg fik vaskemaskine bragt lige til hoveddøren

29 agosto 2025

Hej Christin

Mange tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at leveringen af din vaskemaskine gik, som den skulle.

Bilka.Whiteaway.dk

Dårlig leveringsservice og især…

Dårlig leveringsservice og især problematisk hvis de skal afhente pga. fortrydelse.
Køb aldrig den vej igennem.

5 settembre 2025

Hej Nicole

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen og fortrydelsen.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre os fremover.

Håndværker svigt

Jeg købte og betalte for at udskifte den gamle vaskemaskine, men de af Blika valgte håndværkere var delstater som ikke kunne rykke den gamle maskine ud men forlangte at jeg rekvirerede en tømrer. På den måde blev det hele væsentlig dyrere og varede en uge længere. ØV.

21 agosto 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at udskiftningen af vaskemaskinen ikke gik som forventet, og at det gav ekstra besvær for dig.

Vi beklager forløbet og tager din feedback med videre.

Første klasse service

20 agosto 2025

Hej Andrew

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores service som første klasse.

Utilfredsstillende behandling af…

Utilfredsstillende behandling af kundeservice, da jeg ringede og fortalte at deres samarbejdspartner som leverede ikke havde gjort det ordentligt. Derfor kun en stjerne.

11 agosto 2025

Hej Maria

Vi er kede af at høre om din oplevelse. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for flere oplysninger om ordren.

Du er velkommen til at kontakte os på info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan se nærmere på sagen.

Alt var som forvetet

8 agosto 2025

Kære Jesper Pedersen,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Caroline, Bilka Whiteaway

Fint produkt, mindre god levering, dårlig montering.

Fint køleskab fra Siemens. Dog skal man ikke bruge penge på montering af produktet. Monteringen her bestod i, at man bare knoklede køleskabet ind, så man ramte et (faktisk dyrt) møbel undervejs, selvom pladsen ikke var trang. Køleskabet blev sat i stik og skubbet ind på plads, men der blev ikke sat kiler eller andet, så det stod, som det skal - det hældede lidt forover ud af åbningen, så jeg selv skulle afslutte monteringen. Endvidere ridsede man i vores fine trælofter, da man knoklede pappet fra køleskabet ud igen.

4 agosto 2025

Kære Heidi Buer,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med selve køleskabet fra Siemens – men vi er selvfølgelig kede af at høre om den måde, monteringen blev håndteret på. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at dit møbel og loft blev beskadiget, og at du selv måtte færdiggøre arbejdet.

Vi vil meget gerne følge op på sagen, så vi kan få det undersøgt nærmere og finde en passende løsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på info@bilka.whiteaway.dk.

God opvaskemaskine

God opvaskemaskine. Hurtig levering og installering.

5 agosto 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med opvaskemaskinen, og at levering og installering gik hurtigt.

Tilfreds

Hurtig levering. Varen lever op mod forventningerne. Tilfreds!

13 agosto 2025

Kære Tina Bah,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger.

God service 👍

God service 👍
Blev kontaktet fra kundeservice da de ville sikre det var den rigtige opvaskemaskine vi havde bestilt online da der var 2 forskellige højder på maskinerne

30 giugno 2025

Kære Vibeke Jørgensen,

Tak for din anmeldelse og din positive tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at vores kundeservice nåede ud for at sikre, at du fik den rigtige opvaskemaskine. Vi gør os umage for at hjælpe vores kunder trygt gennem hele købsprocessen – og det er dejligt at høre, når det lykkes.

Fremragende

Indtil nu havde vi altid brugt El-Giganten, Skovsen eller Power, når vi skulle købe nye hvidevarer. Så det var helt tilfældigvis at vi faldt på Bilkas hjemmeside i år, i vores søgen efter en ny tørretumbler. Vi er fuldtilfredse med tilbud, rådgivning, levering, osv... Ingen tvivl om, at til vores næste køb, vi vil først kigge på hvad Bilka har at tilbyde.

31 luglio 2025

Kære Dominique de Stordeur,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både tilbud, rådgivning og levering. Det betyder meget for os, at du valgte Bilka – og endnu mere, at vi nu bliver dit førstevalg ved kommende køb af hvidevarer.

Caroline, Bilka Whiteaway

Fantastisk man kan bestille et…

Fantastisk man kan bestille et Amerikanerkøleskab om eftermiddagen som blev leveret næste dag inden middag.
Super service at tilvælge, vi reddede al maden i køle og fryseren🍀

2 agosto 2025

Hej Dk Tohe Cattery

Tak for din flotte feedback!

Vi er glade for, at leveringen af køleskabet gik hurtigt, og at vores service kunne hjælpe med at redde maden.

Bilka.whiteaway.com

God oplevelse fra start til slut

God, informativ hjemmeside og fin levering af en meget venlig chauffør!

2 agosto 2025

Hej Charlotte

Tak for din flotte anmeldese!

Vi er glade for, at både vores hjemmeside og leveringen levede op til dine forventninger.

Alting virkede perfekt

Alting virkede perfekt. Det er dog småirriterende, at prisen på en vaskemaskine ikke indeholder de 4 gummifødder, som man ikke kan vælge fra.

28 luglio 2025

Hej Kurt

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at alt fungerede perfekt, og vi tager din kommentar omkring gummifødderne til efterretning.

God oplevelse

Nemt at bestille, levering som aftalt ingenting at klage over

1 luglio 2025

Hej Lone

Tak for din feedback. Dejligt at høre, at bestilling og levering har fungeret uden problemer.

Bilka.whiteaway.com

Hurtig levering og en god pris.

Hurtig levering og en god pris.

23 luglio 2025

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og pris.