Bilka.whiteaway.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og e... Leggi di più

Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde montere... Leggi di più

Kunne ikke finde køleskab andre steder til den pris, godt tilbud Leveret til tiden og flink chauffør

1. Eventi e intrattenimento

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget dyr transport

Fin købsoplevelse men synes det er meget dyrt, 500 kr. for at få leveret en vaskemaskine til kantstenen! - når man ikke selv får mulighed for at afhente.

18 luglio 2025

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en fin købsoplevelse. Vi forstår din kommentar omkring leveringsprisen og tager naturligvis din feedback med videre internt.

Bilka.whiteaway.com

Viste

Viste, at selv om der blev begået fejl fra bege sider, fandt man en løsning som kunne bruges til noget

3 giugno 2025

Kære Margit Lykke Sørensen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at vi – trods fejl fra begge sider – sammen fandt en løsning, der kunne bruges og fungere i praksis. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Caroline
Bilka Whiteaway

Nem bestilling på overskuelig webshop

Nem bestilling på overskuelig webshop. Hurtig levering: kom dagen efter 😊

2 luglio 2025

Hej Torben

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre! Vi håber, at vi kan være behjælpelige en anden god gang

Fantastisk

God og hurtig handel OG levering / service

Hej Jorgen

Dejligt at høre!

Vi takker mange gange for anmeldelsen.

Bare god service

Bestilte ny tørretumbler og den kom til som den skulle og den er virkelig effektiv

Hej Charly

Vi takker for mange for den fine anmeldelse!

Vi håber du bliver glad for den.

Hurtig levering

Hurtig levering. Flink chauffør og hjælpsom

Hej Helle

Tak for anmeldelsen.

Det er vi glade for at høre!

Bilka.whiteaway

Hej,

Hej,

Jeg vil gerne dele min oplevelse med min seneste ordre hos Bilka.

Jeg købte et kølefryseskab online, og på den aftalte leveringsdag ringede chaufføren til mig og sagde, at han ville være ved mit hjem om en halv time. Han kom til min adresse, men i stedet for at ringe på min dør, ringede han på hos naboen og kørte derefter væk. Jeg ringede straks til ham, og han sagde bare, at jeg ikke var hjemme, og at han havde gjort sit arbejde.

Jeg kontaktede derefter kundeservice, som lovede mig via e-mail, at leveringen 100% ville ske dagen efter. Jeg stolede på det og brugte mange penge på at købe dagligvarer, så alt ville være klar, når køleskabet ankom. Men til min store skuffelse kom leveringen heller ikke den dag. Jeg informerede igen kundeservice, og de tilbød mig en rabat på leveringsomkostningerne.

Men sagen er, at jeg havde købt mad for omkring 1400 kr., som blev ødelagt, fordi jeg ikke havde noget køleskab – på grund af Bilkas løfter, der ikke blev holdt. Jeg gjorde kundeservice opmærksom på dette, men jeg fik kun et “vi beklager” som svar.

Jeg er virkelig vred og dybt skuffet. Jeg fortryder, at jeg stolede på Bilka. Jeg havde aldrig forventet, at en så velrenommeret butik ville behandle sine kunder på denne måde.

4 luglio 2025

Hurtig levering

Bestilte komfur kl 17.30 en onsdag og fik den leveret torsdag kl. 13. Havde fat i kundeservice ang spørgsmålene levering. Kom hurtig igennem og gav klar svar på mit spørgsmål. Handler gerne der igen.

19 giugno 2025

God service og lynhurtig levering

11 giugno 2025

Kære Susan,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og lynhurtig levering.

Caroline, Bilke Whiteaway

Bestilling af køleskab pinselørdag

Bestilling af køleskab pinselørdag. Levering ondag og næsten indenfor tidsrammen, jeg fik dog refunderet det beløb jeg havde betalt for dette. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Jeg vil handle der igen når behovet er tilstede.
Nessie

11 giugno 2025

Hej Nessie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med forløbet – selvom leveringen var lige uden for tidsrammen, er det godt at høre, at det blev håndteret tilfredsstillende.

Caroline, Whiteaway

Leveringen

Leveringen. Havde betalt ekstra for en levering mellem kl. 8-13. Ovnen kom kl. 16 og installatør efterlod sorte fingre omkring de steder hvor ovnen var installeret.
Installatør var ellers sød, men når man betaler ekstra for en tidsbestemt levering og holder fri går det ikke at leveringen er 3 timer for sent.

4 giugno 2025